gedu Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 no Judes má pravdu moj syn už v druhej trieda má predmet informatika a na PC robia aj nejaké úlohy takže je to aj o tom čo vyžaduje škola doba ide dopredu, no na druhej strane je na rodičovi aby to reguloval a dovolil dieťatu z každého tochu Citovat
marko306 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 U nás tak isto chodia mne na mail aj domáce úlohy od dcérinej triednej, takže to neskôr aj využie. Mobil sa tiež snažíme oddialiť, a okrem toho dcéra za celí deň prehrá na tablete asi pol a ž hodinku. Ani ju nenútime aby to ukončila. Sama ho odloží a nechá tak. Chvalabohu. Citovat
Mišos Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Presne tak, doba sa rýchlo mení... Sestra je teraz v deviatke, majú predmet informatika alebo čo ale je to raz do týždňa, a úlohy na pc majú iba tak keď nejakú prezentáciu spraviť alebo čo... Som len druhák na strednej ale myslím že to bolo zaujímavejšie bez pc na škole a tak, ako krúžok vypoctovka sme mali aj my ale iba sa tam hralo, nič sa nenaucilo a predsa sme sa viac zabavili pri futbale alebo neskôr hokejbale :-) a mobil som dostal niekedy v polovici piateho ročníka, aj to len na to aby ma občas rodičia skontrolovali :-) bola to nokia 3310 :-D Citovat
Judes Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 S tím mobilom je to rôzne, ak ho dieťa nevyhnutne nepotrebuje tak beriem Vás názor oddialiť na neskoršie. Moje deti majú mobil dobre že nie od prvého ročníku základnej školy, z dôvodu cestovania autobusom do školy dve dediny (je to smutne ale na SK v našej obci nemáme Slovenskú školu). [upravil dne 7/5/13 13:58 od Judes] Citovat
koblih69 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Myslím, že jde o zbytečné moralizování. Není podstatné jestli má dítě k dispozici cokoli, otázkou je jeslti u toho sedí od rána do věčera. Malá má cca od 6-ti let svoje PC a využívá ho na maily + sem tam na videa Youtube. Raději jde na kolo, nebo na hříště, nebo ke kamarádce. Mezi její oblíbené činnosti patří opravování aut Takže bych zachoval klid Citovat
gedu Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 koblih ja na tvojom mieste by som kludný nebol ked jedna z jej najoblubenejších činností je oprava aut, aby sa nepustila aj do tvojej 407 :D:D ale inak máš pravdu [upravil dne 7/5/13 21:02 od gedu] Citovat
koblih69 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Naposledy v neděli natírala středy kotoučů a krycí plechy na zadních kolech 407. Měla trochu problém zvednout auto na heveru a kola jsem jí musel pomoct povolit, ale i tak už toho umí víc než někteří členové [upravil dne 7/5/13 21:08 od koblih69] Citovat
Mišos Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 koblih: :super to je dobré vzdelávanie svojho potomka Citovat
negrbob Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Hehe to je super alespon uz vim kdo mi udela rozvody za 6 lizatek a dve cokolady :-D Citovat
lukaro Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Takže za chvíli otevřeš rodinný podnik \"Servis u dvou Koblížků\" Citovat
lape Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Ahoj.Hodím svůj dotaz sem.Neteř chce tablet do 2 000,-.Je jí 9 let a mobil (Samsung S5230) už jí jaksi nestačí :)Co jsem se díval tak výběr v této ceně samozřejmě moc není.Nejvíc se mě pozdávají Prestigia co jsem se tak díval a to konkrétně Prestigio Nobile Multireader PER 5274B,nebo Prestigio Multipad PMP 3670B.Má někdo zkušenost z některým z těchto přístrojů,nebo doporučí jiný? Citovat
lukaro Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Prestigio Nobile Multireader PER 5274B - je spíše čtečka knih, ne? http://www.prestigio.cz/products/eBook-readers/3-series/PER5274B Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Ahoj.Hodím svůj dotaz sem.Neteř chce tablet do 2 000,-.Je jí 9 let a mobil (Samsung S5230) už jí jaksi nestačí :)Co jsem se díval tak výběr v této ceně samozřejmě moc není.Nejvíc se mě pozdávají Prestigia co jsem se tak díval a to konkrétně Prestigio Nobile Multireader PER 5274B,nebo Prestigio Multipad PMP 3670B.Má někdo zkušenost z některým z těchto přístrojů,nebo doporučí jiný? Nemůžu doporučit ani jedno. Ta čtečka ztrácí smysl a ten tablet je slabý. I při brouzdání na internetu je to zoufalé - každou chvíli se to \"zamyslí\". Připlať si za PMP5770D, raději třeba za použitý. Za 2000 snesitelný nový tablet nepořídíš. Citovat
lape Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Tak tolik neteř nasyslené nemá A já to dotovat nebudu,páč pak by to pak chtěly všechny další neteře a synovci a jelikož je jich 5,tak by mě to skoro zruinovalo :D BTW právě si usmyslel i synovec,že chce tablet.No ten o tom mluví už dýl,ale teď jak neteř došla,že ji mám vybrat tablet,tak on hned že ho chce taky to lukaro: Tak oni to uvádí jako čtečku,ale všude je to zařazeno do kategorie tablety a i podle technické specifikace je to tablet.Jaksi tam nevidím žádný rozdíl proti specifikaci ostatních tabletů. [upravil dne 8.5.2013 07:44 PM od lape] Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Chápu, ale jsou věci za které se fakt nedá jít. Jako čtečka knih (pokud to nebudou PDF) by to druhé ještě šlo, na internet už bohužel ne... Koukni na: http://aukro.cz/prestigio-multipad-8-0-pro-duo-i3234224146.html http://aukro.cz/tablet-prestigio-multipad-7-0-prime-duo-i3221643338.html Citovat
lape Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 No uvidíme.Synovec si dal strop 3 000 tak tam už bych se měl vejít s něčím rozumným a malé řeknu ať ještě pumpne babičku,nebo dědu Akorat co jsem teď četl v recenzích na heurece,tak hodně lidí psalo u Prestigia,že odchází nabíjecí konektory jak na běžícím pásu. Citovat
negrbob Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 To se netyka zminovanych modelu co ma Koblih nebo Judes, PMP5570C a PMP5770D jsou napajene pres miniUSB resp. microUSB. Tudiz nabijeni bych se nebal :-) Citovat
Judes Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 Ešte ho nemám, zajtra by mal doraziť . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.