Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no Judes má pravdu moj syn už v druhej trieda má predmet informatika a na PC robia aj nejaké úlohy takže je to aj o tom čo vyžaduje škola

doba ide dopredu, no na druhej strane je na rodičovi aby to reguloval a dovolil dieťatu z každého tochu

Odesláno

U nás tak isto chodia mne na mail aj domáce úlohy od dcérinej triednej, takže to neskôr aj využie. Mobil sa tiež snažíme oddialiť, a okrem toho dcéra za celí deň prehrá na tablete asi pol a ž hodinku. Ani ju nenútime aby to ukončila. Sama ho odloží a nechá tak. Chvalabohu.

Odesláno

Presne tak, doba sa rýchlo mení... Sestra je teraz v deviatke, majú predmet informatika alebo čo ale je to raz do týždňa, a úlohy na pc majú iba tak keď nejakú prezentáciu spraviť alebo čo... Som len druhák na strednej ale myslím že to bolo zaujímavejšie bez pc na škole a tak, ako krúžok vypoctovka sme mali aj my ale iba sa tam hralo, nič sa nenaucilo a predsa sme sa viac zabavili pri futbale alebo neskôr hokejbale :-) a mobil som dostal niekedy v polovici piateho ročníka, aj to len na to aby ma občas rodičia skontrolovali :-) bola to nokia 3310 :-D

Odesláno

S tím mobilom je to rôzne, ak ho dieťa nevyhnutne nepotrebuje tak beriem Vás názor oddialiť na neskoršie.

Moje deti majú mobil dobre že nie od prvého ročníku základnej školy, z dôvodu cestovania autobusom do školy dve dediny (je to smutne ale na SK v našej obci nemáme Slovenskú školu).

[upravil dne 7/5/13 13:58 od Judes]

Odesláno

Myslím, že jde o zbytečné moralizování. Není podstatné jestli má dítě k dispozici cokoli, otázkou je jeslti u toho sedí od rána do věčera. Malá má cca od 6-ti let svoje PC a využívá ho na maily + sem tam na videa Youtube. Raději jde na kolo, nebo na hříště, nebo ke kamarádce. Mezi její oblíbené činnosti patří opravování aut :D Takže bych zachoval klid ;)

Odesláno

koblih ja na tvojom mieste by som kludný nebol ked jedna z jej najoblubenejších činností je oprava aut, aby sa nepustila aj do tvojej 407 :D:D:D

ale inak máš pravdu

[upravil dne 7/5/13 21:02 od gedu]

Odesláno

Naposledy v neděli natírala středy kotoučů a krycí plechy na zadních kolech 407. Měla trochu problém zvednout auto na heveru a kola jsem jí musel pomoct povolit, ale i tak už toho umí víc než někteří členové :D

[upravil dne 7/5/13 21:08 od koblih69]

Odesláno

Ahoj.Hodím svůj dotaz sem.Neteř chce tablet do 2 000,-.Je jí 9 let a mobil (Samsung S5230) už jí jaksi nestačí :)Co jsem se díval tak výběr v této ceně samozřejmě moc není.Nejvíc se mě pozdávají Prestigia co jsem se tak díval a to konkrétně Prestigio Nobile Multireader PER 5274B,nebo Prestigio Multipad PMP 3670B.Má někdo zkušenost z některým z těchto přístrojů,nebo doporučí jiný?

Odesláno
Ahoj.Hodím svůj dotaz sem.Neteř chce tablet do 2 000,-.Je jí 9 let a mobil (Samsung S5230) už jí jaksi nestačí :)Co jsem se díval tak výběr v této ceně samozřejmě moc není.Nejvíc se mě pozdávají Prestigia co jsem se tak díval a to konkrétně Prestigio Nobile Multireader PER 5274B,nebo Prestigio Multipad PMP 3670B.Má někdo zkušenost z některým z těchto přístrojů,nebo doporučí jiný?

Nemůžu doporučit ani jedno. Ta čtečka ztrácí smysl a ten tablet je slabý. I při brouzdání na internetu je to zoufalé - každou chvíli se to \"zamyslí\". Připlať si za PMP5770D, raději třeba za použitý. Za 2000 snesitelný nový tablet nepořídíš.

Odesláno

Tak tolik neteř nasyslené nemá :) A já to dotovat nebudu,páč pak by to pak chtěly všechny další neteře a synovci a jelikož je jich 5,tak by mě to skoro zruinovalo :D :D BTW právě si usmyslel i synovec,že chce tablet.No ten o tom mluví už dýl,ale teď jak neteř došla,že ji mám vybrat tablet,tak on hned že ho chce taky :)

to lukaro: Tak oni to uvádí jako čtečku,ale všude je to zařazeno do kategorie tablety a i podle technické specifikace je to tablet.Jaksi tam nevidím žádný rozdíl proti specifikaci ostatních tabletů.

[upravil dne 8.5.2013 07:44 PM od lape]

Odesláno

No uvidíme.Synovec si dal strop 3 000 tak tam už bych se měl vejít s něčím rozumným a malé řeknu ať ještě pumpne babičku,nebo dědu :D Akorat co jsem teď četl v recenzích na heurece,tak hodně lidí psalo u Prestigia,že odchází nabíjecí konektory jak na běžícím pásu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...