Dark69 Odesláno 27. květen 2013 Autor Odesláno 27. květen 2013 Mne treba tu tenku dlhu trubku co ide zo spodu chladica a za motor do vyparnika... V Peugeote chceli za komplet 230eur... A teraz som nasiel kopu pouzite trubky v celku v polsku za 25eur :D Takze zajtra objednam Uz len zistit ako narocne to bude odpojit zo zadu od vyparnika.. Ked niekto vie, tak sem s navodom Este raz vdaka Citovat
Dark69 Odesláno 28. květen 2013 Autor Odesláno 28. květen 2013 Tie trubky su na motoroch 2.0HDI vsetky rovnake??? Zohnal som pouzite za 12 eur A v popise bolo napisane len toto Przewody klimatyzacji Peugeot 307 Kombi 2.0HDI 02 Citovat
dany913 Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Netřeba dělat diag, ale doporučuju spíš servisy kde testují únik dusíkem... Da se testovat aj inym plynom ako dusikom Napr. CO2 alebo Argonmix ja len tak lebo mam pri zvaracke CO2 ci sa to neda naplint aj tym lebo mam niekde unik a neviem prist na to kde a ani v servise uz raz ju plnili dusikem a nenasli nic. Citovat
Milhausekkk Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Já plnil klimu loni v květnu, zbylo tam jen 100g z náplně a klima stále fungovala, chládek ale nic moc... Před týdnem jsme byl po roce opět plnit klimu, protože přestala chladit a jen vydávala syčivé divné zvuky ... náplně bylo opět jen 110g ..... tak to vypadá, že budu muset každý rok plnit klimu .... na testu nic nenašli, žádný únik...naplnili i kontrastní látkou a koukali přes UV lampu, taky nic.... Tak se asi musím smířit s tím, že budu každoročně plnit:roll Citovat
sowik Odesláno 21. červen 2013 Odesláno 21. červen 2013 Tiež som pred pár dňami vymieňal chladič na klíme kvôli netesnosti. Klíma už nechladila (kompresor sa ale zapínal), tak som dal doplniť chladivo (35 €) a po pár dňoch zase nič. Dal som si skontrolovať tesnosť chladiča (za 5 €), auto už má 8 rokov, takže nárok na nový chladič by teda bol . Okruh natlakovali dusíkom a žiaden badateľný únik tam nebol. Mechanik napokon nastriekal na chladič vodu so saponátom a na jednom mieste sa objavila pena. Takže predsa to bol chladič, ibaže tie dierky boli priam mikroskopické. Tak som teda kúpil nový chladič (Nissens za 110 €), doma som ho vymenil, dal som naplniť klímu (tentoraz za 30 €) a konečne chladíme. V týchto horúčavach je to bez klímy úmor. Tak to bola moja air conditioner story s happyendom Citovat
ivandr Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Ahoj chlapy nechci zakládat nový téma. Klimoška mi při zapnutí syčí a nechladí tak jsem ji dal doplnit,ale technik mi řekl že do ní nic nedostal takže jsem sice nic neplatil,ale klimoška dál syčí a nechladí. Na můj dotaz proč nešla naplnit odpověděl že už se mu to párkrát stalo,že neví čím to je at to zkusím někde jinde. Umí někdo poradit,už se to někomu stalo? Díky. Citovat
koblih69 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Pokud syčí je tam asi míň než 1/3 chladiva. Klima ti jinak jde? Pokud ano bude systém asi v pořádku a závada bude asi nějaká banální - třeba vadné ventilky, které stojí pár korun v Kelly. Citovat
ivandr Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Nevím jak myslíš \"jestli mi jde\"?Psal jsem že nechladí.Na A/C ani na AUTO.Jinak běží ventilátor při zapnutí A/C to cvakne a zakolísají otáčky,ale syčí a nechladí. Viděl jsem konec pokusu o plnění když od ventilů odpojoval hadice a zkoušel jejich průchodnost šroubovákem.Oba dva zasyčely. Citovat
koblih69 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Pokud syčí tak to znamená, že kompresor jde, v systému ještě trochu chladiva je (spínač nízkého tlaku ještě kompresor neodpojil) a tím páden klimatizace funguje. Ano chápu, že chladí minimálně, ale měla by zvládnout ochladit alespoň mírně proti okolí. Teoreticky by ještě mohla být chyba v expanzním ventilu, ale to by stejně nemlo dělat problém při naplnění. Vyzkoušel bych nějaký servis kde se trochu vyznají, myslím, že s opravou nebudou mít problém a jistě to nebude drahé. Citovat
Miko2609 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 a nie je mozne ze by tam mal nejaky velky unik a tym padom mu to nechcelo naplnit ? .... aspon u nas v MT ju nenaplni ked najde unik Citovat
koblih69 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Nene, jednak píše, že tam nemohl nic dostat a jednak pokud to syčí tak tam něco je, a tím pádem drží i tlak. Plnička takhle malý únik vůbec nezaregistruje. Ono ta tlaková zkouška je v podstatě úplně k ničemu i tykový únik, že klima ufoukne za jeden den většinou ta plnička neodhalí... Citovat
Miko2609 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Hmmmm... tak toto je dobre vediet .... nabuduce si dam na totok pozor som myslel ze ta kontrola ma aj naky vyznam ... takze nabuduce radsej aj prebehnut dusikom ci cim sa to robi Citovat
koblih69 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Když dáváš na tom Androidu zpět tak ti to duplikuje přípěvek... tak si to aspoň pak promaž... Na vakuový test nemá opravdu smysl spoléhat. Pokud je únik tak plnička z 95% nic nepozná, to už musí být díra jak vrata. Dusík je ideální protože odhalí únik i tam kde není vidět (za saharou, uvnitř tělesa topení). Nicméně nejběžnější je přidání barviva a je to taky nejlevnější. Citovat
Surmi Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 již nějakou dobu plním klimatizace, když v okruhu není žádne chladivo dělám automaticky tlakovku dusíkem, trvá to 15minut a mám jistotu že zákazník nepřijede zpátky naštvany že mu to někde uniklo, ten vakuum se děla hlavně proto aby se z okruhu odsála vlhkost, jinak tím že mu tam nešlo natlačit chladivo bylo na 99%tím že měl v plničce málo chladiva.. Citovat
ivandr Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Pokud syčí tak to znamená, že kompresor jde, v systému ještě trochu chladiva je (spínač nízkého tlaku ještě kompresor neodpojil) a tím páden klimatizace funguje. Ano chápu, že chladí minimálně, ale měla by zvládnout ochladit alespoň mírně proti okolí. Teoreticky by ještě mohla být chyba v expanzním ventilu, ale to by stejně nemlo dělat problém při naplnění. Vyzkoušel bych nějaký servis kde se trochu vyznají, myslím, že s opravou nebudou mít problém a jistě to nebude drahé. Bohužel nechladí vůbec.Dnes bylo celkem teplo a z výdechů foukal vlažný vzduch a po zapnutí A/C nebo AUTO nebylo vůbec znát že by alespon trochu ochladl. Samozřejmě každý má při problémech s klimoškou strach z poruchy kompresoru (já taky) ,ale právě proto že to po zapnutí začne syčet a otáčky poklesnou,tak jsem si myslel že kompresor maká. Příští týden zkusím nechat naplnit někde jinde a uvidíme. Citovat
koblih69 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 No ono když je to kompresor tak je to vcelku nejlevnější a nejjednodušší oprava Citovat
koblih69 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Já si tím prošel... začalo to strachem z kompresoru a radou servisu, že je špatný. Koupil jsem jiný na vrakáči... pak chladič z vrakáče, nový chladič, Expanzní ventil, trubka pod chladičem, snímač tlaku z vrakáče, nový snímač tlaku... a hádej kolik bylo mezi tím plnění :D:D Kompresor za 2000,- patřil k těm nejmenším investicím Citovat
ivandr Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Koukal jsem na cenu nového kompresoru a to je řacha,ale ty si asi taky zaplatil dost že? Škoda že nebydlíš někde poblíž,třeba by jsi poradil nějaký dobrý servis na doplnění.Teď je plní skoro všude snad i na nádraží,aniž by o tom něco věděli.A tak nevím kde jsou alespon s nějakýma znalostma. Tenhle SERVISMEN se mne hned na začátek zeptal na jaký tlak se plní klima v tomto P 307 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.