Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám naplánovaný servis podvozku.. všechny tlumiče, tyčky řízení, silent blocky... co je ještě dobré rovnou vyměnit - věci které se prostě opotřebovávají? Čepy?

Odesláno

tlmiče by som menil iba ak pôvodné sú v háji alebo ak chcem zásadne zmeniť správanie sa auta, ono totiž z mojej skúsennosti som sa ešte nestretol s tlmičmi z druhovýroby (môžu byť aj neviem aké značkové), ktoré by vydržali toľko koľko vydržia tlmiče z prvovýroby, pocity z jazdy sú veľmi subjektívne, veľmi by som odporúčal test tlmičov vo vybavenom servise, keď som mal tesne pred 200t km tak som mal tiež pocit, že je najvyžší čas na výmenu tlmičov a zašiel som do peugeotu s tým, že kúpim nové, mali totiž akcie, no presvedčili ma aby som si ich dal otetovať a výsledok ma veľmi prekvapil - stav tlmičov veľmi dobrý...

aj ostatné veci musím dať za pravdu jiko3, meniť všetko naraz je nezmysel, treba spraviť kvalitnú obhliadku a potom podľa stavu rozhodnúť čo vymeniť

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...