Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak díky diagnostice od člena HonzaZ (ještě jednou děkuji) sme zjistily pouze, že lambda chodila od cca 0,08 - 0,1V.

Tudíž to vypadá na lambdu.Jednou to i napsalo bohatou směs v + tudíž asi bohatou směs.Jinak je auto bez závad

Odesláno

o slabém dobíjení vím.To Kubo řikám celou dobu,takže nic nového ;)

jinak vyblikat by měla jít,ale nevím jak.Nikdy sem nevyblikával 605ku.U Motronicu co mám na 309 GTI16 to jde a umím to,ale tady.... :myslim

Odesláno

Ten malej podtlak v sání je taky špatně podle mě....

Střílet do sání by ti to mělo až u -0 předstihu.... Pokud to má senzor klepání, tak to může být taky důvod.

Odesláno

má to dva senzory klepání :myslim o nich už sem prívě taky přemýšlel.Oba konektory jsou nic moc.Ale diagnostika nic neukázala.Otázkou ale je, jak moc to tohle starý auto na sebe ,,práskne\" :roll

Odesláno

Dá se to tak říct.... ta hodnota korekce +29% bude mít na svědomí určitě lambda...

Mě se nezdá ještě ten tlak v sání. Může to být důsledek malého výkonu na volnoběh nebo taky netěsnosti v sání.

Záleží, ale jaká je tam vačka.

Odesláno

tak lambda pomohla tak na půl.Auto nž beží hezky vyrovnaně a téměř se motor nechvěje.Předtím stačilo tak 15min a kat svítil.Teď běžela na volnoběh až do 85stupňu (cca půl hodinky) a pak začal lehce svítit kat (míň než předtím).Krásně držela volnoběh 1tis.ot., žádné střílení do výfuku ani sání.Ale pak sem ji vzal projet a při akceleraci střílela do sání...

Odesláno

pak při prohlížení komplet el. sem narazil na dva nepřipojené konektrory.

První je nahoře mezi hlavama béžový konektror s kabelama (6A, 6D, M6A, M6D).Nepamatuju si zda má být někde zapojený,ale nenašel sem nikde pak by to mohlo jít.

Druhý konektor je modrý dole u vany a jde do něj jeden černý kabel

nevíte někdo k čemu jsou? :myslim

Odesláno

a ještě pro jistotu jedna věc:

při zapojování kabelů se začína od kterého místa proti směru hod. ručiček? (1-6-3-5-2-4 )

jak se říká ,,tonoucí se stébla chytá\".Proto už kontroluji a ujišťuji se... :roll

post-5528-14109631303369_thumb.jpg

Odesláno

jinak vyblikat by měla jít,ale nevím jak.Nikdy sem nevyblikával 605ku.U Motronicu co mám na 309 GTI16 to jde a umím to,ale tady.... :myslim

návod od Fusiona zde , ale při pokusu o vyblikání jsem zjistil, že dle přiložené fotografie jsou piny na konektoru C1300 číslované obráceně.

Pin 1 („K“) – drát červený č.8

Pin 2 („L“) – drát zelený č.18 + růžový č.74

Pin 2 je napojen na kontrolku diagnostiky v přístrojovém štítu (74) a zároveň do ECU (1320) na pin 18 a pin č.1 dle fotky je tím správným pinem pro vyblikání

chce to jen dva kusy drátu, nějaký spínač a člověk může v klidu sedět za volantem, mačkat spínač a počítat blikání kontrolky :papa

post-32965-14109631303824_thumb.jpg

[upravil dne 14/6/2013 15:58 od vlk406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...