Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zadní stěrač stírá přerušovaně

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, jsem tu s další a snad posledním problémem. Když zapnu zadní stěrač, stírá přerušovaně a u toho vždycky cvaká relátko. Vždycky mu musím pomoct tím, že ho vypnu a znovu zapnu, aby dojel na začátek. Když ale otočím vypínačem na další polohu, to je myslím s ostřikovačem, stírá pravidelně, bez přerušení. Kde by mohl být problém? Relátko? Kostra? Díky

Guest servisman
Odesláno

Sorry dej si auto do podpisu co máš ono věštit se nedá :papa

Odesláno

nejspis zoxidovane kontakty, bud na tom casovacim rele (v patici a nebo uvnitr rele, pod tim modrym krytem, rada tam natece zkondenzovana voda ze zadniho okna) a nebo uvnitr prevodovky mechanismu sterace

Odesláno
(v patici a nebo uvnitr rele, pod tim modrym krytem, rada tam natece zkondenzovana voda ze zadniho okna) a nebo uvnitr prevodovky mechanismu sterace

Teď nějak nechápu, jak by se mohla dostat voda ze zadního okna pod palubku k relátkům...? :o

A kdyby to byl samotný motorek, dělalo by to problém i při té fázi s ostřikovačem, né?

Guest servisman
Odesláno

v manuálu je kolikrát blbost pokud dáš vin tak ti řekneme kde co je či i obr dodáme,

Odesláno

Ano, manuálně se tam podívej a přesvědčíš se :D

Já měl v tom relátku vodu 2x, někudy mi tam teče :( Tedka to odnesl i motorek - po novém relé jezdil hodně pomalu, dal se jiný a jezdí jak z praku. :D

Odesláno

Tak už aspoň vím, že Peugeota si kupovat nikdy nebudu :D I když asi to je kus od kusu...

VIN máme: VF35FWJZE60272141

Byla by možnost nějakého servisního manuálu ke stažení? :D

Odesláno

Tak já tam to relé opravdu nikde nevidím, modré relé co cvaká při zadním stěrači mám pod palubkou, v místě, kam ani nestrčím hnátu, pod ním je takový to pískací relé, který signalizuje, že máte klíč v zapalování po vypnutí palubního napětí.

Odesláno

tak to sorry, Partak ma fakt rele pod palubkou, i pro zadni sterac, tak teda budou asi spinavy kontaktni drahy v prevodovce zadniho sterace nebo zaoxidovany kontakty na jeho konektoru

Odesláno

Oh **** :/ Takže motorek ven? :D Neměl by někdo nějakou fotodokumentaci k tomu? :D Dosud jsem dělal Favority a Fáčka, i když ty motorky jsou všechny na jedno brdo.

Odesláno

Tak a potřebuju help. Jak vyndat motorek? :D Motorek je přichycen TORX šrouby k plechu, přes kterej ale motorek nedostanu ven a onen plech je k dvěřím přidělán jakejmasi kolečkama, který netuším, jak oddělat. Díky

Odesláno

kluci, to jste u Partnera ještě nikdo motorek nesundával? :D

Ten plech držet takový tři zmrdi. Prostě je ten plech, zkrz plech jdou ze dveři tři čepy, přes které je hozena pryžová podložka a za podložkou jsou ty čepy do kuželu roztáhnuty. Co s tim? Odvrtat? :/

Odesláno

Tak nějakým způsobem jsem to dostal dolu, jestli to dostanu zpět, ví bůh, ale teďka bych potřeboval radu ohledně složení motorku. Má to ozubené kolo nějakou přesnou pozici, kterou musím při skládání dodržet, nebo se to prostě nastaví po spuštění stěrače? Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...