p4v3ls Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Zdravím, jsem tu s další a snad posledním problémem. Když zapnu zadní stěrač, stírá přerušovaně a u toho vždycky cvaká relátko. Vždycky mu musím pomoct tím, že ho vypnu a znovu zapnu, aby dojel na začátek. Když ale otočím vypínačem na další polohu, to je myslím s ostřikovačem, stírá pravidelně, bez přerušení. Kde by mohl být problém? Relátko? Kostra? Díky Citovat
Guest servisman Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Sorry dej si auto do podpisu co máš ono věštit se nedá Citovat
Ferry Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 nejspis zoxidovane kontakty, bud na tom casovacim rele (v patici a nebo uvnitr rele, pod tim modrym krytem, rada tam natece zkondenzovana voda ze zadniho okna) a nebo uvnitr prevodovky mechanismu sterace Citovat
p4v3ls Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 (v patici a nebo uvnitr rele, pod tim modrym krytem, rada tam natece zkondenzovana voda ze zadniho okna) a nebo uvnitr prevodovky mechanismu sterace Teď nějak nechápu, jak by se mohla dostat voda ze zadního okna pod palubku k relátkům...? A kdyby to byl samotný motorek, dělalo by to problém i při té fázi s ostřikovačem, né? Citovat
Guest servisman Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 relátko je vzadu u motorku stěraču Citovat
p4v3ls Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Aha, tak to se omlouvám. A je normální, že o tom není zmínka v manuálu? Citovat
Guest servisman Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 v manuálu je kolikrát blbost pokud dáš vin tak ti řekneme kde co je či i obr dodáme, Citovat
MilanF1 Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Ano, manuálně se tam podívej a přesvědčíš se Já měl v tom relátku vodu 2x, někudy mi tam teče Tedka to odnesl i motorek - po novém relé jezdil hodně pomalu, dal se jiný a jezdí jak z praku. Citovat
p4v3ls Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Tak už aspoň vím, že Peugeota si kupovat nikdy nebudu I když asi to je kus od kusu... VIN máme: VF35FWJZE60272141 Byla by možnost nějakého servisního manuálu ke stažení? Citovat
p4v3ls Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Tak já tam to relé opravdu nikde nevidím, modré relé co cvaká při zadním stěrači mám pod palubkou, v místě, kam ani nestrčím hnátu, pod ním je takový to pískací relé, který signalizuje, že máte klíč v zapalování po vypnutí palubního napětí. Citovat
Ferry Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 tak to sorry, Partak ma fakt rele pod palubkou, i pro zadni sterac, tak teda budou asi spinavy kontaktni drahy v prevodovce zadniho sterace nebo zaoxidovany kontakty na jeho konektoru Citovat
p4v3ls Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Oh **** :/ Takže motorek ven? Neměl by někdo nějakou fotodokumentaci k tomu? Dosud jsem dělal Favority a Fáčka, i když ty motorky jsou všechny na jedno brdo. Citovat
p4v3ls Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Tak a potřebuju help. Jak vyndat motorek? Motorek je přichycen TORX šrouby k plechu, přes kterej ale motorek nedostanu ven a onen plech je k dvěřím přidělán jakejmasi kolečkama, který netuším, jak oddělat. Díky Citovat
p4v3ls Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Kucí kucí, nikdo nic? Jak dostanu ten motorek dolu? Citovat
p4v3ls Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 kluci, to jste u Partnera ještě nikdo motorek nesundával? Ten plech držet takový tři zmrdi. Prostě je ten plech, zkrz plech jdou ze dveři tři čepy, přes které je hozena pryžová podložka a za podložkou jsou ty čepy do kuželu roztáhnuty. Co s tim? Odvrtat? :/ Citovat
p4v3ls Odesláno 1. květen 2013 Autor Odesláno 1. květen 2013 Tak nějakým způsobem jsem to dostal dolu, jestli to dostanu zpět, ví bůh, ale teďka bych potřeboval radu ohledně složení motorku. Má to ozubené kolo nějakou přesnou pozici, kterou musím při skládání dodržet, nebo se to prostě nastaví po spuštění stěrače? Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.