p4v3ls Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Zdravím, auto mám pár dní na užívání a hned jsem začal objevovat problémy. Nejde ani jeden ostřikovač. Z manuálu nejsem nijak moudrý, neboť jsem nikde u schéma pojistek nenašel zmínku o ostřikovačích. Není ani slyšet, že by vrčel motorek, takže hádám pojistky, kabeláž, či kompletně motorek. Zase je mi ale divný, že nejde jak přední, tak zadní. Jak tam vůbec vede kabeláž? Přístup k nádobce asi nemožný, neboť bych kvůli ní musel rozdělat půlku motor. prostoru. Kdepak jsou motorky vůbec schovány? Děkuji za každou radu. Citovat
p4v3ls Odesláno 29. duben 2013 Autor Odesláno 29. duben 2013 Jinak jsem opět zapomněl napsat, že se jedná o Partnera 1998 a vše ostatní co se týče stěračů jde normálně. Citovat
vladosr Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 neviem ako je to u 98...ale motorcek je jeden , zlozis podblatnik a vidis ho...z predu zo spodu cca za hmlovkou je skrutka a potom vpravo dole za kolesom co drzi bocny plast a si tam....ak mas poistky ok , tak to moze byt este packa....najprv skus motorcek... Citovat
p4v3ls Odesláno 29. duben 2013 Autor Odesláno 29. duben 2013 Kapalinu tam samozřejmě mám, už jsem se prokopal k motorku. Zkusil jsem rozpojit kabel, znovu připojit, žádná změna. Ještě zkusím sundat plasty a mrknout se na lucas. Co tam měřit? Bohužel jsem momentálně sám, takže ani nejsem schopen změřit, zda-li mi jde šťáva k motorku. Nějakej fígl na to? Citovat
Guest servisman Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 delší drátky či podržet páčku drátkem k volantu pak zkusit motorek na baterce zda jde [upravil dne 29/4/13 15:28 od servisman] Citovat
p4v3ls Odesláno 29. duben 2013 Autor Odesláno 29. duben 2013 Motorek je klasika 12V? Mám doma adaptér, normálně do 230, z toho leze zredukovaný napětí na 12V 200mA a nebo 12V 65mA. Šlo by to použít? V těhlech hodnotách se moc nevyznám, a nerad bych tomu motorku ublížil. Ještě nějaká finta na odčerpání vody z nádobky? Citovat
vladosr Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 ten zdroj budes mat slaby...motorcek nepotiahne....natiahni si kablik z baterky cez 10a poistku a druhu kostru z niekade blizsia....odpoj konektor..je jedno ako das plus minus , podla toho sa toci...skus aj +- a -+....daj si daku nadobu a mozes ho vybrat , len kus oblej a utri nadrzku inac to bude nepouzitelne.. [upravil dne 29/4/13 15:11 od vladosr] Citovat
p4v3ls Odesláno 29. duben 2013 Autor Odesláno 29. duben 2013 Tak je to motorek, je nehorázně zarezlej :/ Myslíte, že by ho šlo opravit? Citovat
koblih69 Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Všechno jde opravit, ale něco nemá opravovat smysl... rozebrat vyčistit, díly můžeš vyvařit v octové vodě... Citovat
MilanF1 Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Tohle řeším u táty na Berlingu restyl, ale v AK nový stojí několik stovek, tudíž není moc co řešit. Já jen musím vybrat ten správný [upravil dne 29/4/13 17:09 od MilanF1] Citovat
koblih69 Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Přesně tak, ono na Partnera stojí nový motůrek od nějakých 200,- Citovat
vladosr Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 najlepsie je mat hned novy..ved raz sa urcite zide...ked si uz ides lihat pod auto...zistis , ze je zly vymenis , vsetko poskladas a mas pokoj...usetris aj cas na ine...ak je ok zacina to byt narocnejsie na napady a cas.....repasovat ho mozes ...roztocis ho a radujes sa, ale prepinanie hadiciek ak vyriesis , tak len docasne a zas ten isty proces.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.