Majky666 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Zdravím, mám tady jeden takový problém , když jezdím každý den do práce nechce se mi zahřát motor, mám pocit že je to v čidle teploty , jen nevím kde na Fieste je , je to fiesta rv.97 pak mě napadl termostat , ale nejdřív bych se chtěl podívat na to čidlo , nevěděli by jste někdo kde by mohlo být? všem díky za odpovedi Citovat
PAJA106 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 A nebylo by jednodušší zkontrolovat právě ten termostat?? Ujeď např. 1km, tj. teplota, kdy motor ještě není ohřátý natolik, aby termostat otevřel a šáhni na hadice, zda už nejsou vlažné/teplé. Pokud ano, propouští ti termostat. Dál se taky projevuje tím, že na místě se motor ohřeje, ale po rozjetí teplota začne padat dolu. Citovat
P607Olda Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 To bude termostat. Stačí malá netěsnost a voda se nezahřeje. Citovat
Majky666 Odesláno 29. duben 2013 Autor Odesláno 29. duben 2013 Zkusím to jak jsi říkal s ujetím toho jednoho km a uvidím , no dyštak vyměním termostat ale stejne by asi fiestička chtěla na diagnostiku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.