Cat Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Dobrý den. Mám problém s ABS. Pokud mi nevyskočí hláška o závadě ABS, tak se to chová při brždění jako bych na to dupnul. Prostě to kope do pedálu. Když hláška vyskočí, tak už to nekope. Zajímalo by mě kde může být závada. Díky. Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Prasklej kroužek, špinavej kroužek, vadné čidlo.. vadný spoj v konektoru k nějakému čidlu... => Diagnostika Citovat
Votrelec5 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 U nas to bol chybný elektromagnet na ABS. Počas brzdenia kopal brzdový pedál a robilo to až do vyhodenia hlášky ABS Fault. Ale ako ChouLu povedal treba isť na diagnostiku. Citovat
Cat Odesláno 28. duben 2013 Autor Odesláno 28. duben 2013 Tak jsem proměřil odpor a je u všech čidel kolem 620, takže ty jsou asi v pořádku. Citovat
mxmen Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 kroužky to asi nemá,mělo by to mít magn.pásek a ten je součástí ložiska. Zkusil bych vyčistit čidla Citovat
Cat Odesláno 28. duben 2013 Autor Odesláno 28. duben 2013 A na kroužky jsi koukal? Nekoukal to je na delší dobu a já už neměl čas. Citovat
koblih69 Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 No vono sundat kolo trvá asi 5 minut Citovat
Michal.x Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 já to řešil několikrát a vždy to bylo na zadku rez mezi čidlem a nábojem rez nabobtnal a odtáhl čidlo od kroužku chce to sundat obě čidla očistit u mě už bylo čidlo na tolik zdeformované ale povedlo se mi narovnat plamenem a funguje jak má .... Citovat
Cat Odesláno 29. duben 2013 Autor Odesláno 29. duben 2013 No vono sundat kolo trvá asi 5 minut To ano ale musí se sundat brzdy. Citovat
otinkos Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 zdravim mal som ten isty problem dal som si to na pp2000 a vybehovalo mi ze 3 kola su vadne ale spustilo sa to pravym zadnym. dlho som spekuloval co to je kde moze byt chyba a nakoniec som to vyriesil tak ze som dal dole kolo brzdy vsetko aby bol pristup k abs senzoru, objavil som tam velku medzeru medzi senzorom a diskom tak som to vycistil vyutieral a pod senzor som dal gumovu podlozku ako na vodovodny kohutik vaetko som nahodil dal na diagnostiku vynuloval chybu a vsetko som zopakoval na druhej strane a krasa auto nekope a abs pracuje ako ma ,tak asi tolko, Dufam , ze som pomohol. Citovat
tibet34 Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 zdravím všetkých,Otinkos a akú medzeru si tam mal ty medzi tým čidlom a magnetom,mám presne ten istý problém na tom istom kolese,diagnostika chyba na pravom zadnom kolese,doteraz mi to vyhodilo 2x chybu a abs sa aktivoval,na tretí raz už sa rozsvietili kontrolky,abs a esp sa deaktivovali a brzdilo to normálne,už som vymenil dnes ložisko z magnet.pružkom kedže je to dokopy,furt mi to vyhodí kontrolky hned pri prvom pohybe auta,ale už bez predchádzajucej akcie abs-u,teda spätného buchania do pedálu.tek neviem ak by si napísal kolko tam máš ty medzeru,tak by som si to premeral vyčistil a hodil na správnu mieru snad by som sa toho problému zbavil aj ja.díky. Citovat
koblih69 Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Problém bude asi v čidle, ale než je vyměníš pečlivě vyčisti rez v okolí snímače. Stává se mi, že to zlobí když je kolem bordel z rzi a podobně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.