Stifler Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Ahoj, včera při jarní očistě auta jsem zjistil, že se mi v kufru odlepuje na několika místěch tapec od kastle, proto se obracím na zdejší kutily odborníky se žádostí o radu, jaké použít na zpětné přilepení tapeců lepidlo, aby bylo buď transparentní nebo takové, které po nanesení a zaschnutí neudělá skrz tapec fleky? Za každou radu předem děkuji. Citovat
koblih69 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Robinol, alkapren, chemopren ... Nanaset zubovou sterkou a nechat zavadnout aby se to nepropilo. Pokud si moc neveris tak kup lepidlo ve spreji, treba od MOTIPu. [upravil dne 28/4/13 11:30 od koblih69] Citovat
koblih69 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Robinol, alkapren, chenopren ... Nanaset zubovou sterkou a nechat zavadnout aby se to nepropilo. Pokud simoc neveris tak kup lepidlo ve spreji, treba od MOTIPu. Citovat
Stifler Odesláno 28. duben 2013 Autor Odesláno 28. duben 2013 Děkuju za radu. Robinol vůbec neznám, alkapren jsem používal na PVC podlahové lišty, chemopren snad ještě mam....a lepidlo ve spreji jsem ještě nikdy neviděl... s tou stěrkou nevim, jak dobře by to šlo, protože se mi odlepilo jen pár menších kousků a kastle v kufru je dost členitá. Citovat
koblih69 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Lepidlo ve spreji je super protože naneseš tenkou rovnoměrnou vrstvu: http://pemi.cz/cs/detail-zbozi/lepidla-107:1:5/motip-lepidlo-ve-spreji-400ml-20973.html Zubové stěrky se neboj klidně může být třeba jen několik cm široká. Pracuje se s ní podstatně líp než se štětcem a pod. Robinol je čalounické lepidlo: http://rempocb.cz/?wpsc-product=lepidlo-robinol-3 Ale je to jedno, Robinol je asi nejlevnější, pak Alkaprén a pak chemoprén... službu splní všechny, ale doporučuju si někde vyzkoušet na podobné textilii jak moc to musí zavadnout - opravdu hodně! Citovat
Stifler Odesláno 28. duben 2013 Autor Odesláno 28. duben 2013 Děkuji za opravdu vyčerpávající odpověď. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.