Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

včera při jarní očistě auta jsem zjistil, že se mi v kufru odlepuje na několika místěch tapec od kastle, proto se obracím na zdejší kutily odborníky se žádostí o radu, jaké použít na zpětné přilepení tapeců lepidlo, aby bylo buď transparentní nebo takové, které po nanesení a zaschnutí neudělá skrz tapec fleky?

Za každou radu předem děkuji. :)

Odesláno

Robinol, alkapren, chemopren ... Nanaset zubovou sterkou a nechat zavadnout aby se to nepropilo. Pokud si moc neveris tak kup lepidlo ve spreji, treba od MOTIPu.

[upravil dne 28/4/13 11:30 od koblih69]

Odesláno

Děkuju za radu. Robinol vůbec neznám, alkapren jsem používal na PVC podlahové lišty, chemopren snad ještě mam....a lepidlo ve spreji jsem ještě nikdy neviděl... :D s tou stěrkou nevim, jak dobře by to šlo, protože se mi odlepilo jen pár menších kousků a kastle v kufru je dost členitá. :myslim

Odesláno

Lepidlo ve spreji je super protože naneseš tenkou rovnoměrnou vrstvu: http://pemi.cz/cs/detail-zbozi/lepidla-107:1:5/motip-lepidlo-ve-spreji-400ml-20973.html

Zubové stěrky se neboj klidně může být třeba jen několik cm široká. Pracuje se s ní podstatně líp než se štětcem a pod. Robinol je čalounické lepidlo: http://rempocb.cz/?wpsc-product=lepidlo-robinol-3

Ale je to jedno, Robinol je asi nejlevnější, pak Alkaprén a pak chemoprén... službu splní všechny, ale doporučuju si někde vyzkoušet na podobné textilii jak moc to musí zavadnout - opravdu hodně!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...