odee Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 Další Vzadu je potřeba poladit tu chrom lištu a vypalpit znova stránky clubu, bo mi to kus ujelo:mad: Jako na soukromým parkingu:D Docela by se tam dal uspořádat nějakej minisraz;) A tady nápověda, že kde to teda je:P Citovat
odee Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 To Charlie: Máme v Brně pokud vím 4 tesca (větší), ale si blízko:D No, ale s tím nápisem sem si měl pohrát ve Photoshopu, protože teď už to bude moc jednoduchý [upravil dne 7/5/13 11:24 od odee] Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Tu chrom listu z patych dveri mam je pekna neni vykvetla,sehnat peknou je problem nova stoji 1200kc za 400 bych nechal... Citovat
odee Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 No, já právě řeším takovou zapeklitou otázku, jestli je nedat úplně pryč, zahladit všechny lišty a dát je do barvy auta. Dneska večer se chci o tom pobavit s mým kamarádem photoshopem a uvidím, co mi na to řekne;) Pak bych se Ti určo ozval až budu vědět, jak to budu řešit;) Citovat
odee Odesláno 9. květen 2013 Autor Odesláno 9. květen 2013 Tak, zřejmě příští týden nechám auto pořádně prohlídnout a vyzkoušet mechanikem, jezdím s ním v klídku, ale stejně se mi zdá takové líné... jeden den sem jel z Brna po dálnici a sjížděl sem u Olympie a auto vytáhlo asi 180km/h, když sem to říkal tomu mechošovi, tak mi řekl, že jestli to vytáhne bez problémů 180, tak že to líný není. Tak sem to zkusil cestou nazpátek, kdy sem jel delší kus po dálnici a vyšplhalo se na 192 km/h, při lehkým mrholení, na 16\" s šířkou 205 a já plus věci v kufru sme dali dohromady cca 150Kg zátěže. To si myslím, ale bylo její max. Našel sem tu pár vláken, kde lidi psali u 80kw Hdička i přes 200, ale to se mi nezdá jako moc reálné, zvlášť, když tohle auto bylo po čipu odbržděné s výsledkem 92kw... Citovat
John Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Sice nejsem 100% Brňák ale není to Tesco Futurum na Vídeňský ? Citovat
Lihous Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Neresil bych max. ale svizne zrychleni opakovane do kolika ? Pro bezpecne predjeti Nase drive hodne svizne do cca 170/180 po fapoff spis pod 160/150 Ale spotreba sla dolu tak ze sic resime proc/tip mame na veci kolem turba/ jen tolik ale neni to zasadni problem .... Citovat
odee Odesláno 9. květen 2013 Autor Odesláno 9. květen 2013 Ono, svižně jede tak do těch 180 km/h, a pak už to jde pomalu, ale dnes sem měl pěkně zahřátý auto a jel sem stejnej úsek, na suchu a téměř bez větru, 3 lidi + nálož v kufru - celkem cca 300kg na palubě a auto vytáhlo 197 km/h na GPS!!! Ale to sem si to cvakal asi od 180ti tempomatem a auto by asi ještě jelo, ale jak se dostalo na těch 197 tak tempomat vypnul, je to normální??? Citovat
odee Odesláno 10. květen 2013 Autor Odesláno 10. květen 2013 Tak, po prvním neúspěšným pokusu snad konečně objednán transmitter (proč maj všichni na webu info \"skladem\" a pak Ti napíšou, že to dodají možná za měsíc???), díky kterýmu spáruju DVDčko s rádiem. Na tom rádiu fakt není žádnej vstup zvuku??? Proooč??? Dlouho sem hledal, něco, co by aspon trošku vypadalo dobře a jinak než všechny ty ostatní a nakonec sem vybral tenhle, sice je krapet dražší, ale bude se tam docela hodit;) Uploaded with ImageShack.us Citovat
Lihous Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Protoze vetsina webu a jako obchodniku jen preposila z ciny. Tak ze bez provize pro ne je vse levnejsi ....,ale s \"rizikem\" ze prijde spatny kus neprijde nic a nebo to zaseknou celnici. Ale i prez toto tam kupuju o106 a problemu bylo minimum. Citovat
odee Odesláno 10. květen 2013 Autor Odesláno 10. květen 2013 Když vidím dodádí do x dní a podobně to chápu, ale když mají napsáno skladem a v podmínkách přesně: \"zboží skladem bude expedováno nejpozději druhý den po objednávce\" tak mi přijde blbý, když za 3 dny napíšou, máme problém s dodavatelem zboží bude možná xx.xx (někdy) Já dělám v obchodě a vím jak to je, ale když deklaruju určitou lhůtu a vím, že to zrovna teď nedodržím, tak se ozvu dřív, než potom, co už to mělo být dodaný, ne? No, nemíním se tady s tím zaměstnávat, tam kde sem si ho objednal teď sem si prvně zavolal a nechal sem si to od nich potvrdit, že to opravdu mají Citovat
Petrikj Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Ono, svižně jede tak do těch 180 km/h, a pak už to jde pomalu, ale dnes sem měl pěkně zahřátý auto a jel sem stejnej úsek, na suchu a téměř bez větru, 3 lidi + nálož v kufru - celkem cca 300kg na palubě a auto vytáhlo 197 km/h na GPS!!! Ale to sem si to cvakal asi od 180ti tempomatem a auto by asi ještě jelo, ale jak se dostalo na těch 197 tak tempomat vypnul, je to normální??? Co řešíš? Že je to líné, vždyť to má 80kW Citovat
Lihous Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Jedno male video z rana cesty do prace. http://ulozto.cz/xZPQv8t7/predjizdeni-skalka-ujezd-4lidi-na-palube-cca-400kg-avi Zadna divocina poklidne \"zrychlovani\". Citovat
odee Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 Petrikj: neřeším, že je to líné, (oproti S16 je líná každá 406 krom možná 3.0) rozhodl sem se, že se 406 budu jezdit pomalu, tu dynamiku řeším z toho důvodu, abych zjistil, jak na tom ten motor je. Pokud táhne tak jak má, tak by to mohl být ukazatel toho, že je motor vpořádku a prvních 280 000 svýho života přežil ve zdraví a dalších jednou tolik by ještě mohl vydržet;) Ten tempomat mě ale docela zarazil, že by měl nějakej limit? Citovat
John Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Podle mě 80kw stačí na bezpečný ježdění a předjíždění samozřejmě.A pokud je to HDI po solidním chip tuningu tak jedině dobře a dynamice to jen pomohlo. Citovat
Šalda Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Čtu to až teď, ale je to focený z Futura na Vídeňské, tenhle pohled na Líšeň znám až moc dobře, a navíc to tam máš z Modřic nejblíž Citovat
odee Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 To Šalda: Jojo, je to nejnevyužívanější parkáč v Brně... kromě mě tam stály asi jen 4 auta hned u vchodu a jinak nic.... Bylo by to tam super na nějakej minisrázek:D Kdyby se takhle fajnově parkovalo i u Olympie... To John: Na předjíždění v pohodě, jen si ještě zvykám, bo to prostě není motokára jako 106:-D Chtěl sem tatíkovský auto, ale když teď vidím někde po inzerátech V6 v kombíku, tak mi je to trošku líto:D [upravil dne 11/5/13 10:54 od odee] Citovat
Šalda Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Klidně tam můžeme udělat nějakej minisrázek, já tam su za 5 minut autem:D Citovat
John Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 U Olympie se dá vpohodě taky z druhý strany jak jsou vodopády je místa až až...a i přes týden a o vikendech je tam dost prázdno.Tak V6 v kombíku je správně nenápadný wagen Na minisraz bych spíš volil Olympii člověk si může rovnou doběhnout pro jídlo Citovat
Šalda Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Tak klidně i tam, to mám taky kousek:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.