Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 kombosaur - náš novej pojízdnej obývák

Recommended Posts

Odesláno

Jak dlouho po přesedlání ze 106 se mi bude zdát, že to moc nejede? Není to špatný, ale tím, jak je to velký auto, tak člověk jede piánko ani neví, že tam má 100 a ono to už pak moc nezrychluje:D

Odesláno

No,vzhledem k tomu, že sem se ještě nedostal k tomu abych auto nafotil, tak sem si našel na netu fotku obyč stříbrnýho kombíku a poladil sem ho tak, jak bych si představoval, že by mohla má 406 jednou vypadat:D Akorát ten rainbow lak bych asi oželel a místo něj dal antracitovou metalízu. Jinak ty challangery sem i přepočítal, takže je to přesná velikost a dle mého názoru na to auto sednou jak prdel na hrnec:super

post-38173-14109630930672_thumb.jpg

Odesláno

Dodatečně taky gratuluju ke koupi krasvce.. Jinak tady je krásně vidět, že na 406ku stačí dát pěkná kola a je z ní rázem krásné auto, které se i po X letech nemůsí stydět za to jak vypadá... Navíc když díly nejsou drahé a hodně věcí jde dělat doma.

PS: Ať slouží a s těmi pásy v zadu, jestli myslíš vajíčko tak já v sedanu nemám žádnej problém..

Odesláno

Myslím vajíčko a protisměru jízdy. Zjistil sem, že ten problém je u všech 3 pásů, takže to asi bude sedačkou. Dá se s tím žít, ale člověk se musí trocha snažit a jde to tam těžko:-(

Odesláno

Měl jsem 406 2004 a isofix jsem taky neměl, myslím že se to začalo dělat až od 307:myslim

Jinak ty Challengery (Atlantisy) jsou vůbec jedny z nejhezčích kol od Peugeotu, 406 opravdu moc sluší:super

Odesláno

Tak dnes najeto skoro 400km a v lepším stavu sem po takové cestě z auta ještě nikdy nevylezl. Nic mě nebolí a cítím se jak, kdybych se celej den válel na gauči:D Jen ta spotřeba mě zklamala...já sem si naivně představoval, že když pojedu po dálnici, 150 tempomat, tak že to bude žrát 6 na sto:D

Odesláno

No na 6litru to vidim do 110Km/h - pohodu muzu jen potvrdit a dodat na jeden\"zatah\" tak do 500-600km.

Pak je treba nejake prestavky ;)

Zeptam se jakou antenu pouziva DVB-T tuner a jaky je prijem pri jizde?

Ja delal nejaky pokus pred casem s DVB-T a zazrak se nekonal-spis zklamani.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...