Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte o nějaké obchodu co by prodávala z masivu zahradní sestavy? Cena tak do 10 000Kč.

Něco ve stylu

http://www.zahradaspecial.cz/zahradnidekorace/eshop/2-1-Lavicky-a-sezeni/1-2-Zahradni-Lavicky,/5/4-LAVICKA-VIKTOR

http://www.zahradaspecial.cz/zahradnidekorace/eshop/2-1-Lavicky-a-sezeni/1-2-Zahradni-Lavicky,/5/54-Lavicka-k-ohnisti-s-operadlem

Projel jsem internet a moc toho není. Vše taskové to co mají v baumaxech.

Odesláno

kukni ikea.cz

mame doma seriu applaro mozem doporucit,

cena prijemna a po 8 rokoch bez znamok poskodenia.

pred poveternostnymi vplyvmi skovavame len ha zimu do komory,

inak celorocne vonku. kazde dva roky osetrene naterom.

Odesláno

Tatík by ti to udělal za dobré prachy... Buď vlastní návrh nebo by to udělal podle sebe,..

A v IKEI masiv asi těžko seženeš a pokud ano, bude to spíše nějaký šrot, jak jinak taky. Z IKEY kupuju maximálně tak talířky, drobnosti do domácnosti, nějaké ozdoby, koberce.

Odesláno

Každopádně se vyhni obchodům typu IKEA, OBI, BAUHAUS a podobné.. A jestli masiv tak nejlépe od stolaře - truhláře. Protože to je záruka kvality a použitého materiálu.

Není dřevo jako dřevo :papa

[upravil dne 24/4/13 09:07 od lukaro]

Odesláno

Preferuji na tohle dnes už duralové sezení s plastovým sítovým výpletem. Z těch lavic Tě bude za chvilku bolet prdel,pokud pořídíš bazen,tak ten výplet je hned suchý,dřevo bude stále namočeno,dále je to z masivu těžké a přec jenom to vyžaduje nějaké nátěry. A ten masiv se přeci jen stylově hodí k nějakým roubenkám atd.

Odesláno

Může mě někdo říct proč ta lavice k ohništi stojí 5 tisíc???

Je to normální kmen kterej je odkůrovanej a na katru rozpůlenej, tohle Ti na jakékoli pile udělají s materiálem a prací za 1000. a pak už to jen spojit a nalakovat. Kdyby to nebyl smrk tak bych to možná pochopil, ale takhle to je obyčejná zlodějna.

Asi začnu dělat zahradní nábytek:D:D

Odesláno

Sháněl jsem to loni. Nakonec jsem u tchýně sehnal modřínový fošny asi 30 let starý, u kamaráda je protáhl a osámoval za 100kč. Když jsme stavěli dřevostavbu, tak jsem tam vypůjčil KVH hranoly ze smrku. Doma to ofrézoval, sestavil, koupil vraťáky a natřel. Všehovšudy to stálo asi 1500 i s barvou. Mám dvě lavice s opěradly a stůl. Délka 2,2m. Nekupoval bych to ani za nic.

Odesláno

Protoze je to prece rucne vyrezavane ;) Asi delnici na pile nevyfasovali rukavice...

Holt nekdo si to umi udelat sam za cenu materialu a nekdo si radeji priplati a koupi hotove i s dovozem az na misto, no.

Odesláno

s ikeou nemam najmensi problem... mi to pride tak ze niekto nieco povedal a hned sa globalizuje... premna zamna si kazdy nech robi co chce...

by ma lukaro zaujimala tvpja konkretna spatna skusenost s ikeou okrem talirkov...

susedova skusenost alebo kamosova alebo okoloiduceho ma nezaujima... zaujima ma konkretne tvoja...

Odesláno

IKEA: nábytek montovaný na páse XXX lidmi - materiál je totální hnůj. Panty a kování jsou ty největší čínské šroty. Propadají se dna, rozpadají se panty, záda jsou nestabilní u skříní.... Je to prostě levný hnus.

Odesláno
Preferuji na tohle dnes už duralové sezení s plastovým sítovým výpletem. Z těch lavic Tě bude za chvilku bolet prdel,pokud pořídíš bazen,tak ten výplet je hned suchý,dřevo bude stále namočeno,dále je to z masivu těžké a přec jenom to vyžaduje nějaké nátěry. A ten masiv se přeci jen stylově hodí k nějakým roubenkám atd.

máš tip co máš doma jak to vypadá?

Odesláno

Chlapi, tatík je velice šikovný truhlář. Dělá jak podlahy, kuchyně, skříně, interiérové i exteriérové dveře, tak postele, pohledy, ploty, vrata, obložení......prostě všechno :) masiv, dřevotříska, cokoliv.. A relativně za dobré ceny, tak kdyby měl někdo zájem. Mohu poslat i ukázky prací :) omlouvám se za OT, jen jsem tím chtěl některým zde pomoc.... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...