weslo Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 ahojte, tachometer mi nefunguje a otackomer ano, kde moze byt chyba? Je to 106 II S16 (1996) a rychlomer Jaeger. dik za pomoc! Citovat
PAJA106 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 S16 je už bez lanka.(resp. všechny S2 modely) Citovat
loki Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 může to být čidlem co je na převodovce,pokud ne,tak začni shánět nové budíky,ale může to být i v kabelech mezi tím čidlem a budíkama,možná by bylo nejlepší to svěřit nějakemu autoeletrikářovi,protože to může být jen nějaka blbost kterou bude mit za hodinu hotovou. Citovat
OK406 Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 To jsou původný budíky a nebo se to měnilo? předtím bylo vše funkční? Je více druhů budíků (výrobců). Citovat
weslo Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 ako pisem vyssie, je to Jaeger, neviem ci aj medzi nimi je nejaky rozdiel. rychlomer nefunguje odkedy to auto mam. len mi je divne ze otackomer funguje. skusim pohladat to cidlo, pretoze som videl nejaky nezapojene kable. dik je to casta vada pri 106 s16? Citovat
MyP106 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 pokud to jsou původní budíky tak ani ne nikdy jsem s tímhle problém neměl. ani když jsem si dodělával budíky kdysi na 1,1 dával s otáčkoměrem tak to fungovalo jen jsem vyměnil čidlo chladící kapaliny a i to pak už fungovalo. takže tak. a jinak jaeger má vyrobených víc druhů budíků některé umí i ukázat hladinu oleje některé jen teplotu oleje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.