Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, nemáte někdo zkušenosti s LPG 300-4 STAG, jedná se mě o interface, bych se mohl napojit na řídící jednotku plynu. Tedy i software, instalace + interface, kde koupit.

Odesláno

jestli chceš můžu ti to domluvit u kámoše za 150kč/hodinu t to nastaví LPG dělá od roku 1999.sám to spíš rozházíš než sešteluješ,potřebuješ znát alespon základní věci....

• O 6 měsíců později...
Guest Marthas85
Odesláno

Ahoj mám ve svoji 406 AG DGI, jde to bez problému vyměnit za tento system?:)

[Edited on 17/11/13 11:31 by Marthas85]

Odesláno

Pred X lety jsem pro svuj STAG 300 koupil v polsku 2ks interface. Jeden semtam pouzivam, druhy je netknuty v krabici. Pokud mas zajem napis SZ a prenechami ti jej. Software muzes stahnout na strance vyrobce, interface je pro seriovy port - pouzivam na velmi starem laptopu.

Odesláno

Diky za tip, ja mam pouze zkusenosti s temi \"neplnohodnotnymi\" a z toho duvodu preferuji zabudovany seriovy port (pripadne IO karta).

• O 4 roky později...
Odesláno

Zdravím, měl bych na Vás dotaz týkající se diagnostiky Stag 300-4. Mám interface a po připojení k pc se mi tato ŘJ nepřipojí s tím, že se jedná o nouvou verzi dg. co jsem našel nějaké starší verze diagnostiky, tak výsledek pořád stejný. Něco jsem stahoval z oficiálních stránek acstag.pl něco volně z netu. ŘJ je instalována v roce 2010 a nebyla nijak přehrávána apod. Pokud by někdo pomohl, dal tip na správnou verzi dg, tak mu budu vděčen.

Díky všem. Jirka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...