ChouLu Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Já chytil rýmičku... a bohužel si i přejel neštastnou nahodou svého 9ti letého psa Na druhou stranu aspoň už se nebude trápit... samozřejmě je po celé náladě Citovat
Durko Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 tak aj my sme uz chvílu doma (ten pes ma mrzí) dakujem všetkým zúčastneným za super atmosféru a kolegom organizátorom za super zraz Citovat
ChouLu Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Děkuji. Také mě to mrzí, ale na druhou stranu má aspoň po trápení Neslyšel, sotva chodil, byl pohublý apod... Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 ChouLu no tak to dovede nasrat teda Citovat
janik6163 Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Zdravím všetkých.Už som doma z Piešťan.Za mňa bolo velmi super,Ďakujem organizátorom za perfekný víkend.A môžem povedať že je to stále lepšie a lepšie.Ďakujem. Citovat
Mr Bombastik Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Tak zdraviii Vas aj daleky Vychod ktory tiez akurat teraz dosiel domov v pohode cely a zdravy .....Zraz bol vynikajuci aj ako Vinco povedal skola v prirode bola zabavna ))).......Urcite prideme aj nabuduce :-)))).......Dakujeme s priatelkou zucastnenym a hlave velke DAKUJEM patri organizacnemu timu Ceny su nadherne a o chvilku sa ide hrat PEXESO ))).....Drzte sa vsetci .......Svetovy mier Citovat
Judes Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Už som nejaký ten čas doma a môžem len potvrdiť to čo janík6163 napísal, bolo super. Vlani bolo dobre ale tento rok to bolo niekoľko násobne lepšie a neviem či to vôbec už lepšie môže byť a tak sa aj takto musím poďakovať všetkým organizátorom za možnosť dobrého odreagovania od každodenného zhonu na takejto akcii . Chvíľu to trvalo kým som nahral fotky na server a tak kto má záujem si ich môže stiahnuť v plnej veľkosti . http://ulozto.sk/xYxVdwU8/zraz-piestany-2013-rar Citovat
007Blackfranky Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 jooooooj chlapci. Dobre bolo. aj ja dakujem organizatorom za vsetko. Urcite prideme aj nabuduce a pokusim sa prist aj na minizrazi. dobre sme si vypili a som rad ze som vas spoznal. Citovat
Mr Bombastik Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 jooooooj chlapci. Dobre bolo. aj ja dakujem organizatorom za vsetko. Urcite prideme aj nabuduce a pokusim sa prist aj na minizrazi. dobre sme si vypili a som rad ze som vas spoznal. DAj facebook ty ozran jeden ......Naj popiseme Citovat
ozzy1 Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Též se přidáváme s poděkováním za perfektní sraz. Bylo to skutečně super, srandy se užilo až až.Rád jsem poznal nové tváře. Jinak tři diplomy za tři první místa včetně celkového vítězství-super. [upravil dne 9/6/13 19:34 od ozzy1] Citovat
007Blackfranky Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 jooooooj chlapci. Dobre bolo. aj ja dakujem organizatorom za vsetko. Urcite prideme aj nabuduce a pokusim sa prist aj na minizrazi. dobre sme si vypili a som rad ze som vas spoznal. DAj facebook ty ozran jeden ......Naj popiseme :-D poslem ti to do spravy Citovat
Mr Bombastik Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 jooooooj chlapci. Dobre bolo. aj ja dakujem organizatorom za vsetko. Urcite prideme aj nabuduce a pokusim sa prist aj na minizrazi. dobre sme si vypili a som rad ze som vas spoznal. DAj facebook ty ozran jeden ......Naj popiseme :-D poslem ti to do spravy No pis chytro Aj Kacena nech posle aj Darinke aj ty ziadost nech sa neciti nestastna Citovat
ozzy1 Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Jinak ještě jednou smekám před organizátory, že se jim povedl tak parádní kousek- že auta dovezl na sraz sám importér Peugeot Slovenská republika a vrcholem byl Peugeot 208 GTi 200 koní ,který bude mít na Slovensku teprve oficiální premiéru. Citovat
robozv Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 tiez aj ja by som sa rad podakoval za fantasticku atmosferu program a celu reziu bolo neskutocne dobre ale kratko. Predvadzacky boli super okrem 208 ta bola fantasticka. Uvidime sa zase uz sa tesim na vas banda :aut:papa Citovat
madrid4 Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 :rokeraj keď sme boli len v sobotu bolo super vďaka patrí všetkým usporiadateľom:super:potlesk Citovat
Martinsk Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Ďakujeme aj my organizátorom, ozaj výborný zraz. :papa Citovat
ChouLu Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Tak výborný, až jsi tam zapomněl Kevina? :D Citovat
Judes Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Všetci čo neprišli môžu ľutovať spolu s \"ovečkou\" Citovat
MilanF1 Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Velká poklona organizátorům, sraz se mi velmi líbil. Je prostě jiný než český, je to změna, velmi příjemná. Co se celkově povedlo, bylo parádní. Nechyběl mi ani orienťák, stačily soutěže v kempu. Předváděčky suprové, GTičko jelo parádně, jenom mi museli říci, při jakých otáčkách se u takového auta má řadit Děkuji ještě Jirkovi (ozzy1) za odvoz a je mi líto, že ChouLu přišel o dobrou náladu kvůli hafanovi . Za mě musím říci, že se na SK určitě v budoucnu ukážu, ale doufám, že příště přijede i Kitty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.