Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

5. ročník víkendového Slovenského zrazu - lodenica Piešťany 2013

Recommended Posts

Odesláno

Já chytil rýmičku... a bohužel si i přejel neštastnou nahodou svého 9ti letého psa :roll Na druhou stranu aspoň už se nebude trápit... samozřejmě je po celé náladě :fnuk

Odesláno

Zdravím všetkých.Už som doma z Piešťan.Za mňa bolo velmi super,Ďakujem organizátorom za perfekný víkend.A môžem povedať že je to stále lepšie a lepšie.Ďakujem.

Odesláno

Tak zdraviii Vas aj daleky Vychod ktory tiez akurat teraz dosiel domov v pohode cely a zdravy :).....Zraz bol vynikajuci aj ako Vinco povedal skola v prirode bola zabavna :)))).......Urcite prideme aj nabuduce :-)))).......Dakujeme s priatelkou zucastnenym a hlave velke DAKUJEM patri organizacnemu timu :)

Ceny su nadherne a o chvilku sa ide hrat PEXESO :)))).....Drzte sa vsetci :).......Svetovy mier :D

Odesláno

Už som nejaký ten čas doma a môžem len potvrdiť to čo janík6163 napísal, bolo super. Vlani bolo dobre ale tento rok to bolo niekoľko násobne lepšie a neviem či to vôbec už lepšie môže byť a tak sa aj takto musím poďakovať všetkým organizátorom za možnosť dobrého odreagovania od každodenného zhonu na takejto akcii :super.

Chvíľu to trvalo kým som nahral fotky na server a tak kto má záujem si ich môže stiahnuť v plnej veľkosti :papa.

http://ulozto.sk/xYxVdwU8/zraz-piestany-2013-rar

Odesláno
jooooooj chlapci. Dobre bolo. aj ja dakujem organizatorom za vsetko. Urcite prideme aj nabuduce a pokusim sa prist aj na minizrazi. dobre sme si vypili :D a som rad ze som vas spoznal.

DAj facebook ty ozran jeden :D......Naj popiseme :)

Odesláno

Též se přidáváme s poděkováním za perfektní sraz. Bylo to skutečně super, srandy se užilo až až.Rád jsem poznal nové tváře.

Jinak tři diplomy za tři první místa včetně celkového vítězství-super.;)

[upravil dne 9/6/13 19:34 od ozzy1]

Odesláno
jooooooj chlapci. Dobre bolo. aj ja dakujem organizatorom za vsetko. Urcite prideme aj nabuduce a pokusim sa prist aj na minizrazi. dobre sme si vypili :D a som rad ze som vas spoznal.

:-D :D poslem ti to do spravy :D

Odesláno

:-D :D poslem ti to do spravy :D

No pis chytro :) Aj Kacena nech posle aj Darinke aj ty ziadost nech sa neciti nestastna :D

Odesláno

Jinak ještě jednou smekám před organizátory, že se jim povedl tak parádní kousek- že auta dovezl na sraz sám importér Peugeot Slovenská republika a vrcholem byl Peugeot 208 GTi 200 koní ,který bude mít na Slovensku teprve oficiální premiéru.

post-40684-14109631718015_thumb.jpg

Odesláno

tiez aj ja by som sa rad podakoval za fantasticku atmosferu program a celu reziu bolo neskutocne dobre ale kratko. Predvadzacky boli super okrem 208 ta bola fantasticka. Uvidime sa zase uz sa tesim na vas banda :D:aut:papa

Odesláno

Velká poklona organizátorům, sraz se mi velmi líbil. Je prostě jiný než český, je to změna, velmi příjemná.

Co se celkově povedlo, bylo parádní. Nechyběl mi ani orienťák, stačily soutěže v kempu. Předváděčky suprové, GTičko jelo parádně, jenom mi museli říci, při jakých otáčkách se u takového auta má řadit :D

Děkuji ještě Jirkovi (ozzy1) za odvoz a je mi líto, že ChouLu přišel o dobrou náladu kvůli hafanovi :(.

Za mě musím říci, že se na SK určitě v budoucnu ukážu, ale doufám, že příště přijede i Kitty :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...