staina Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat jak dlouho trvá kompletní stažení dat z řídící jednotky auta Peugeot 308 1.4 VTi? Předem díky za odpověď Standa Citovat
koblih69 Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Pod pojmem stažení si představuju - viz foto. Pokuk dpotřebuješ načíst chyby v diag, nebo nějaká live data tak je to pár minut. Citovat
staina Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 Ne ne přesně nevím ale chtějí v servisu stáhnout kompletní data a pro analyzování opakujícího se problému ( cca do roku vždy skoro v stejnou dobu mi odejde snímač polohy vačkového hřídele sání) stažená data chtějí zaslat do centrály Peugeot. Auto si tam chtějí nechat minimálně den a to mi připadá celkem dost dlouho jen na stažení dat, proto se ptám nějakého odborníka jak dlouho to může trvat, aby mě netahaly za nos? Díky za Info Standa [upravil dne 23/4/13 19:11 od staina] Citovat
koblih69 Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 No to se ptáš ale na špatném místě - oni ti musí říct jak dlouhá vzorek záznamu budou potřebovat. Jeslti 10 minut, hodinu a nebo 14 dnů... Pokud se ti chyba objevuje 1x za rok, tak myslím, že i když to tam bude měsíc tak nic nenaměří Citovat
Guest servisman Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 nedá mi to ,ale myslím si svý o tom co se zde píše Citovat
Návštěvník Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Ne ne přesně nevím ale chtějí v servisu stáhnout kompletní data a pro analyzování opakujícího se problému ( cca do roku vždy skoro v stejnou dobu mi odejde snímač polohy vačkového hřídele sání) stažená data chtějí zaslat do centrály Peugeot. Auto si tam chtějí nechat minimálně den a to mi připadá celkem dost dlouho jen na stažení dat, proto se ptám nějakého odborníka jak dlouho to může trvat, aby mě netahaly za nos? Díky za Info Standa [upravil dne 23/4/13 19:11 od staina] A to jim chceš v Peugeotu říct že Ferda z Peugeot clubu řikal že jim na to musí stačit třicet minut? Tipuju že vím kam tě pošlou když jim tohle řekneš.... Citovat
staina Odesláno 24. duben 2013 Autor Odesláno 24. duben 2013 Tak Vám tedy moc díky za odborné odpovědi, doufal jsem, že mi tu někteří odborníci odpoví. Na chybu čekat nechtějí to by se ani nedočkaly ta se projeví tím, že prostě najednou je snímač vačkového hřídele nevratně poškozený, vymění ho za nový a ten zase bez problémů funguje cca rok a pak se vše opakuje snímač najednou vypoví službu a je potřeba ho vyměnit za nový. Podle toho co mi zatím sdělily tak jsem to pochopil tak, že chtějí to co je uložené někde v řídící jednotce stáhnout na asi disk a zaslat do centrály ve Francii na nějakou podrobnou analýzu. Když se do auta nahrává nový software taky to trvá celý den? servisman i já si žačínám něco myslet o tom co se zde píše. Citovat
ChouLu Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Ještě si neřekl jak poškozenej? Mechanicky? nebo co s ním vůbec je? Citovat
staina Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 Poškozený elektricky - řídící jednotce hlásí, že je nefunkční. Víc toho nevím, ale mechanicky poškozený není jen nesnímá polohu vačkového hřídele. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.