Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mužete mi tady nekdo poradit jaké ložisko zadního kola. Mám peugeot 406 sedan, 1,8 66kw ABS.Dle TP mám rv.duben 99.(uvedeni do provozu)

Ale údajne do března 99 sedálo z 29 zuby a od dubna s 48 zuby. Díky za info.

VIN: VF38BLFXE80807949

Odesláno

Děkuji za info ale mám takové tušeni že třeba kelly je asi nejdražší

prodejna ve střední evropě.

Příklad.http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoJVuxja+bDJPIFL2jvzWfxtSp5QMJwcjPb6kxk+RqAJaJ32SgICyeBVd6RDKAvvlwAnaJU1cRhyMySOojvqAPD9T03J6SERpyztGlriRRpg+fzdit6iKuKQRAziK94FvRJEBgZQl5Lm7Vhku1PNMWmxH4CvuX982TJYMqCb+9eRZw==

Ten samý motorek vdo magnety jsem kupoval za 1300 před rokem autodily hulin a není jediný problém .Tak nevím kolik by dělala sleva za členství.

Guest servisman
Odesláno

občas se dá sehnat zde za dobrou cenu jako ve výprodeji a pod já sehnal za hubičku oproti origo ušetřil jsem tenkrát na zadním ložisku docela dobrou částku,bylo poslední ve výpodeji,potřeboval se toho zbavit.

Odesláno
Děkuji za info ale mám takové tušeni že třeba kelly je asi nejdražší

prodejna ve střední evropě.

Příklad.http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoJVuxja+bDJPIFL2jvzWfxtSp5QMJwcjPb6kxk+RqAJaJ32SgICyeBVd6RDKAvvlwAnaJU1cRhyMySOojvqAPD9T03J6SERpyztGlriRRpg+fzdit6iKuKQRAziK94FvRJEBgZQl5Lm7Vhku1PNMWmxH4CvuX982TJYMqCb+9eRZw==

Ten samý motorek vdo magnety jsem kupoval za 1300 před rokem autodily hulin a není jediný problém .Tak nevím kolik by dělala sleva za členství.

Otázkou je k čemu jsou ti platné Autodíly Hulín, když je nedělní poledne a ty potřebuješ práci dodělat :D

Guest servisman
Odesláno

koblih69 to máš pravdu,občas jsme to řešili s OK406 v sobotu navečer v garáži,a byli jsme rádi když jsem to koupil na sebe v Autokelly v neděli dopoledne a odpoledne se to instalovalo na auto.

Odesláno

V Kelly kupuju spíš spotřebák nebo věci co potřebuju rychle. Zde na fóru se pořídí nové díly za lepší ceny než ty nejlepší na netu, takže je potřeba nakupovat s rozvahou.

Odesláno

s klubovou slevou se ty ceny v kelly vetsinou o moc nelisi, navic kdyz se pak jeste pricte napr. doprava z eshopu, tak je rozdil jeste mensi a pokud mam Kelly u huby a potrebuju dany dil rychle, tak neni o cem premyslet.

dalsi vyhodou je pak zcela bezproblemove vraceni nepouziteho dilu

[upravil dne 24/4/13 09:43 od Ferry]

Guest servisman
Odesláno

přesně řečeno, a nehledě pokud auto musí jezdit tak nemohu čekat než mi to někdo pošle.

Odesláno

Ahoj děkuji všem za info udělám malé hodnocení(můj dojem)

Ferry- Dostal jsem řádnou a potřebnou odpověd.

Koblih- No když si přečte svoje odpovědí tak si trošku protiřečí

Servisman-Muj názor Když budu dělat auto na kšeft tak se taky budu snažit aby ho měl zákazník co nejdřív .

Jinak si myslím že je zbytečné dál toto vlákno rozvádět a všem zatím moc děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...