odee Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 Ať zbytečně nezakládám nový vlákno, tak se chci zeptat, jestli máte někdo opravdu odzkoušený natřít brzdy obyč barvou (tím myslím třeba i ten Hammerite)? Zatím sem to dycky dělal barvama na brzdiče, ale pak když tu čtu příspěvek od Kobliha, tak si říkám proč vyhazovat takový prachy za spreje, když by mi stačila jedna malá pixla za 150,- Citovat
PAJA106 Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 Dělal jsem to obyč sprejem a to stálo za prd, pak hammeritem 3 vrstvy a paráda, na 106 zatím 2 roky a bez problémů. Na 206 to taky budu dělat hammeritem, ale zatím jsem se k tomu nedokopal:D Citovat
Frozz Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Obroušeno, odmaštěno, natřeno 2 vrstvama červ. Alkytonu - už se mi to sloupává, je tomu zhruba ani né rok. Ale mě to tam u těch kol vše abnormálně hodně rezne, takže tobě to vydrží třeba déle. Citovat
koblih69 Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Obroušeno? Ono je potřeba hlavně oklepat tu zoxidovanou vrstu na čistej kov - obrousíš totiž jen to povrchové a dál to oxiduje. Citovat
odee Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Já nebudu asi muset nijak moc brousit, mám skoro nový kotouče a třmeny vypadají taky jak nový. Asi vyzkouším ten Hammerite, protože \"ten drží, ten drží\":D Akorát su zvědavej, jak to budu patlat štětcem, to budu zase zasranej jak prase:D Citovat
koblih69 Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Vůbec ne, ono je to tak hustý, že to nekape a dobře to kryje.... Citovat
odee Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Já su totiž zvyklej to rozebrat, pověsit a pěkně pohodlně si to nastříkat. Ale teď zase uvažuju, že se štětcem bych mohl shodit jen třmeny a střed kotouče a ty zadní \"bubnoouče\" bych mohl udělat na autě a ušetřit si zase kousek práce. Citovat
koblih69 Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Já to dělám vždycky na autě. Nemám čas ani prostor čekat až to uschne... Citovat
odee Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Já poslední dobou taky nemám moc času, ale chcu to mít vždycky poctivě udělný i z vnitřní strany a tak se to pokaždý dělal rozdělaný Citovat
Frozz Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Obroušeno? Ono je potřeba hlavně oklepat tu zoxidovanou vrstu na čistej kov - obrousíš totiž jen to povrchové a dál to oxiduje. Myslel jsem tím ocelovým kartáčem...takže je to málo a chce to vzít třeba bruskou? Citovat
PAJA106 Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Tak už mám hotovou i 206. předek: http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1725456&aid=139436 zadek: http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1725459&aid=139438 Citovat
f3Rd@ Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 zatim bez barvy, mam koupenou cervenou ale mam podezreni ze se mi to nebude libit, takze pripadne nejakou sedou nebo stribrnou. Citovat
koblih69 Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Obroušeno? Ono je potřeba hlavně oklepat tu zoxidovanou vrstu na čistej kov - obrousíš totiž jen to povrchové a dál to oxiduje. Myslel jsem tím ocelovým kartáčem...takže je to málo a chce to vzít třeba bruskou? To nepomůže, Ani flexa s lamelovým kotoučem a pod... prostě kladívko a nosem otlouct co půjde. Zbytek pak dělám ocelovým kartáčem (kotoučem) ve vrtačce. Pak odrezovač (mám ho v rozprašovači - s tím se fajn pracuje) a po zaschnutí natřít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.