Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ať zbytečně nezakládám nový vlákno, tak se chci zeptat, jestli máte někdo opravdu odzkoušený natřít brzdy obyč barvou

(tím myslím třeba i ten Hammerite)? Zatím sem to dycky dělal barvama na brzdiče, ale pak když tu čtu příspěvek od Kobliha, tak si říkám proč vyhazovat takový prachy za spreje, když by mi stačila jedna malá pixla za 150,-:myslim

Odesláno

Dělal jsem to obyč sprejem a to stálo za prd, pak hammeritem 3 vrstvy a paráda, na 106 zatím 2 roky a bez problémů. Na 206 to taky budu dělat hammeritem, ale zatím jsem se k tomu nedokopal:D

Odesláno

Obroušeno, odmaštěno, natřeno 2 vrstvama červ. Alkytonu - už se mi to sloupává, je tomu zhruba ani né rok. Ale mě to tam u těch kol vše abnormálně hodně rezne, takže tobě to vydrží třeba déle.

Odesláno

Já nebudu asi muset nijak moc brousit, mám skoro nový kotouče a třmeny vypadají taky jak nový. Asi vyzkouším ten Hammerite, protože \"ten drží, ten drží\":D Akorát su zvědavej, jak to budu patlat štětcem, to budu zase zasranej jak prase:D

Odesláno

Já su totiž zvyklej to rozebrat, pověsit a pěkně pohodlně si to nastříkat. Ale teď zase uvažuju, že se štětcem bych mohl shodit jen třmeny a střed kotouče a ty zadní \"bubnoouče\" bych mohl udělat na autě a ušetřit si zase kousek práce.

Odesláno
Obroušeno? Ono je potřeba hlavně oklepat tu zoxidovanou vrstu na čistej kov - obrousíš totiž jen to povrchové a dál to oxiduje.

Myslel jsem tím ocelovým kartáčem...takže je to málo a chce to vzít třeba bruskou?

Odesláno
Obroušeno? Ono je potřeba hlavně oklepat tu zoxidovanou vrstu na čistej kov - obrousíš totiž jen to povrchové a dál to oxiduje.

Myslel jsem tím ocelovým kartáčem...takže je to málo a chce to vzít třeba bruskou?

To nepomůže, Ani flexa s lamelovým kotoučem a pod... prostě kladívko a nosem otlouct co půjde. Zbytek pak dělám ocelovým kartáčem (kotoučem) ve vrtačce. Pak odrezovač (mám ho v rozprašovači - s tím se fajn pracuje) a po zaschnutí natřít.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...