Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, nejdřív omluva, že to nedávám do servisu, ale není to Peugeot a tady to uvidí asi víc lidí...o co jde.. v práci mám na sebe napsanýho Trasportera, rok 1996, 2,5 85kW benzin. Vloni začlo docházet k průniku spalin do vozidla, no žádná hitparáda to není s tím jezdit. Podle našich techniků je vyměněný všechno kromě katu, ale pořád to tam utíká a smrdí. Podle mě, kdyby byl prasklej kat, bude to slyšet, ale právě, že žádný zvuky praskýho výfuku to nedělá. Neměli byste vizi, co to může být? Jirka

Odesláno

No, smrdí to jak výpary z výfuku...dneska, jak jsem mluvil s mechanikama, tak vlnovec dělali...jinak napadlo mě to taky, řešil jsem to nedávno u svýho auta... jo, ještě bych dodal, že to nesmrdí furt, ale jen někdy...a nezáleží, jestli volnoběh, zápřah, nahoru, dolů...

Odesláno

Pri nastartovanom motore zapchaj vyfuk a ak je deravy tak budes pocut ci fuci. Pripadny pomocnik najde miesto uniku.

Mne ked prepustal na spoji tak miesto bolo vidiet (cierny flak od sadzi) v mieste uniku

Odesláno

A co přímo výfukové potrubí u hlavy? U VW Transporter jsme se s tím už setkali, buďto to fučelo kolem těsnění mezi hlavou a svodama, nebo byly prasklé přímo svody. Jakmile se to trochu ohřálo, fučelo to více, jak to schládlo, tak méně. Další rady už byli napsány předemnou

Odesláno

No, bufík to nemá, řekl bych...jinak od svodů dolu je to nový, koukal jsem, dali tam i těsnění...faktem ale je, že za studena to není znát...a za tepla jen občas..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...