Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Cena odpovídá, dle mě je rozhodně zajímavá vzhledem k nabízeným výkonům. Dobře si pamatuji, že naftová Fabia RS předchozí generace stála 495tis Kč, 136 naftových koní. Dle mě je cena v pohodě.

Jasně, ale... Dát za auto půl milionu a nic do něj nedám, jen proto, že má lepší motor o několik koníků a má nápisy GTi,......nevím no. Za ty prachy člověk má 5x větší auto :) tomu jsem prostě nikdy moc nerozuměl...

Odesláno

Za zábavu se platí, a tohle je dle mě stále přijatelná cena. Co bys pak říkal od RCZ za 750tis Kč. Ta má podobné parametry, ale je stísněnější. Že je to nesmysl? Jak pro koho;)

Odesláno

Pil jsem málo, teď jsem vstával :D ne....takové ceny pochopím u jiných strojů ale ne u těhle prdítek :)

Jo a RCZ je jiná liga, to je sporťák kde taková cenovka je adekvátní :)

Guest Džůny
Odesláno

Já to bohužel vidím podobně. 208 vypadá až moc přeplácaně. Kudrlinky, p*čovinky a dohromady to vypadá jak říká koblih69. Kdyby pár těch dizajnových prvků ubrali, bylo by to pěknější. Ale GTI vypadá určitě líp než série.

Odesláno

sériovka se mi taky moc nelíbí...GTičko už vypadá celkem dobře, ale posrali to těmi budíky, takže to auto asi nebude pro každého (měj na mysli lidské proporce)...ale furt mi to příjde ten interiér pěknější jak v 407mě, kde mi příjde středový panel obzvlášť otřesný :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...