Starejbar Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 Zdravím, nevíte jestli je klima nějak spojená s čidlem teploty chladící kapaliny? Nevím proč, ale když zapnu klimu tak mi začne blikat kontrolka teploty, co je u teploměru. Klima jinak funguje normálně. Nikde po netu jsem o tom zatím nic nenašel. Tak kdyby někoho něco napadlo tak písněte Dík Citovat
Ferry Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 a zacne se po zapnuti klimatizace a sepnuti kompresoru tocit vrtule sahary? Citovat
Starejbar Odesláno 17. duben 2013 Autor Odesláno 17. duben 2013 nezačne, takže je to tím? Mám už delší dobu pocit, že větrák nefunguje, ale ještě nebyl čas se na to mrknout. Citovat
Ferry Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 jj, to je ono, takze hledat tam, muze to byt spatny predradny odpor, neco k tomu tady na klubu je, hodnoty jaky ma mit apod. Citovat
Starejbar Odesláno 17. duben 2013 Autor Odesláno 17. duben 2013 oka mrknu se na to, díky za radu Citovat
parlament Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 Ak máš predradný odpor ako ja,mal by si ho vidieť cez mriežku chladiča zpredu.Spína Ti ventilátor sahary pri vyššej teplote aspoň na druhú rýchlosť? Ak máš Berlingo po facelifte,môžeš skúsiť tento postup. Citovat
Relaxcz Odesláno 28. březen 2017 Odesláno 28. březen 2017 (upraveno) NAcpu to sem... Nemáte někdo možnost zjistit kolik chladiva a oleje se dává do automat klimy r. 2015? Díky Upraveno 2. duben 2017 uživatelem Relaxcz Citovat
Roman 1173 Odesláno 31. březen 2017 Odesláno 31. březen 2017 Chlapy mám taky dotaz,klima je nefunkční a nehodlám ji opravovat ( děravý chladič,trubky, nefunkční klimakompresor) Nefungují mi sahary a jediné co jsem našel na netu že to má spojitost s klimou. Otázka je jak to obejít, co kde zapojit aby fungovaly. Vím že se to tu už řešilo ale zaboha to nemůžu najít. Předem moc děkuji Citovat
ferinko2 Odesláno 31. březen 2017 Odesláno 31. březen 2017 (upraveno) Sahary musia fungovať aj bez funkčnej klimatizácie!!! Níč nie je potrebné "obejít".....len spojazdniť sahary........relátka,konektory,spínače Máš dve sahary a relátka v tej trojuholnikovej krabičke medzi nimi. A pretože ako rozumný chlapec máš v popise VIN,tak schému máš v súkr.správe Upraveno 31. březen 2017 uživatelem ferinko2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.