Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

nevíte jestli je klima nějak spojená s čidlem teploty chladící kapaliny? Nevím proč, ale když zapnu klimu tak mi začne blikat kontrolka teploty, co je u teploměru.

Klima jinak funguje normálně. Nikde po netu jsem o tom zatím nic nenašel. Tak kdyby někoho něco napadlo tak písněte

Dík

Odesláno

jj, to je ono, takze hledat tam, muze to byt spatny predradny odpor, neco k tomu tady na klubu je, hodnoty jaky ma mit apod.

Odesláno

Ak máš predradný odpor ako ja,mal by si ho vidieť cez mriežku chladiča zpredu.Spína Ti ventilátor sahary pri vyššej teplote aspoň na druhú rýchlosť? Ak máš Berlingo po facelifte,môžeš skúsiť tento postup.

• O 3 roky později...
Odesláno (upraveno)

NAcpu to sem...

Nemáte někdo možnost zjistit kolik chladiva a oleje se dává do automat klimy r. 2015?

Díky

Upraveno uživatelem Relaxcz
Odesláno

Chlapy mám taky dotaz,klima je nefunkční a nehodlám ji opravovat ( děravý chladič,trubky, nefunkční klimakompresor) Nefungují mi sahary a jediné co jsem našel na netu že to má spojitost s klimou. Otázka je jak to obejít, co kde zapojit aby fungovaly. Vím že se to tu už řešilo ale zaboha to nemůžu najít. Předem moc děkuji

Odesláno (upraveno)

Sahary musia fungovať aj bez funkčnej klimatizácie!!! Níč nie je potrebné "obejít".....len spojazdniť sahary........relátka,konektory,spínače

Máš dve sahary a relátka v tej trojuholnikovej krabičke medzi nimi.

A pretože ako rozumný chlapec máš v popise VIN,tak schému máš v súkr.správe :roker

Upraveno uživatelem ferinko2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...