Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a to mas za vsechny 4 nebo jen predni ? obyc Monroe nebo ty lepsi Reflex - plynokapalinovy ?

ja ted daval Kayaba Excel G plynokapalinovy a vysly na 5000 komplet, predtim jsem mel Monroe Reflex, najel jsem na nich asi 150tis km a uz bylo znat, ze byly opotrebovany

kazdopadne co nedavat urcite , tak loziska a misky horniho ulozeni prednich tlumicu od Monroe, sice vyjdou levne, ale vydrzi tak pul roku

[upravil dne 15/4/13 12:37 od Ferry]

Odesláno

no 98Ecek za par obyc kaplinovych Monroe, to neni zas takovej zazrak, daji se sehnat i levneji nebo lepsi za stejnou cenu, ale mluvim o situaci v CR a nebo cenove nabidky zde na klubu, na SK nevim

[upravil dne 15/4/13 15:11 od Ferry]

Odesláno

Koblih69 ahoj,mne to aj tak nedá.:D Aký je problém s Monroe? Slabá výdrž?Poruchové? Každú chvíľu ma čaká výmena pôvodných tlmičov.Majú natlmené skoro 210t km,auto nehúpe,len znatelne ztvrdol podvozok.Aj malé nerovnosti sú už utrpením.KYB môžem zohnať za slušnú cenu+-rovnakú ako Monroe.

Odesláno
Koblih69 ahoj,mne to aj tak nedá.:D Aký je problém s Monroe? Slabá výdrž?Poruchové? Každú chvíľu ma čaká výmena pôvodných tlmičov.Majú natlmené skoro 210t km,auto nehúpe,len znatelne ztvrdol podvozok.Aj malé nerovnosti sú už utrpením.KYB môžem zohnať za slušnú cenu+-rovnakú ako Monroe.

Velmi kolísavá kvalita - i já jsem je měl na autě 150 tis. Ale taky jsem jsem vyměnil a vysypaly se za 15 a pak znovu za 10... už si nepamatuju přesně ty km. Jindy jeden vytekl za 5000 km jeden tlumič... O gumám tu už byla řeč, ale ložiska horního uložení mají vůli už z výroby, chybí jim prachovky, jsou nedbale nastříkané....

Já prostě nemá čas ani peníze na to kupovat věci o kterých mám pochybnosti. Pokud by ty tlumiče byly levnější tak možná, ale ony jsou často dražší než třeba KYB a tam je kvalita naprosto nerovnatelná.

Takže za mě Monroe už nikdy více, co jsem zažil stačilo, až budou stál polovic možná je znovu opatrně zkusím. :papa

Odesláno

Ešte som Monroe nemal,preto sa pýtam.Nech všetkým ktorí už kúpili dobre slúžia,ja skúsim KYB.Uloženie mám SNR a pri výmene tlmičov uvidím ako vypadá po pár tisíc km.

Ešte jedna otázka.Sú lepšie olejové Premium,alebo plynové Excel-G? Ak sa teda dá jednoznačne odpovedať.Preferoval by som komfort a dlhú výdrž,žiadne športové vlastnosti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...