Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

407 je pohledné auto, navíc velmi pohodlné.

Cítím se v ní velice dobře. Na delší trasy je to prostě luxus. Ale co se týče kvality je to poněkud horší.

K vzhledem původní pořizovací ceně auta v poměru s kvalitou je to děs.

Toto auto mám několik let a v servisu jsem byl víc než je zdrávo. A peněženka o tom ví svoje.

Například enormní množství 407 s problémem v řízení, že servo pění atd. To samé s posraným displejem

který je nečitelný, časté lámání lopatek v topení a další takové chuťovky, které prostě u dalších značek prostě není.

Nebo aspoň ne vtakové míře. A to v mém oklí mám kamoše se 407 a že by se zrovna oplívali nad kvalitou to určitě ne.

Jsou štastlivci, kteří v servisu nebyli, ale věř mi že jich moc po silnicích nejezdí.

Mnoho členů semnou souhlasit nebude, ale je to můj názor.

Odesláno

mam 2007/3 a auto mam 8 mesiacov a servis to navstivilo iba pri vyemen filtrov a oleja :D..nic kvalitnejsie som predtym nemal...ash na to servo po doliati secko ok :D:papa

Odesláno

Tak jenom pro upřesnění:

- Diplej zde na klubu koupíš za 90E ( tedy cca 2300,- CZK )

- Servo doleješ 3 cm nad rysku a jede

- klapky praskají - ano, klapku jsem si opravil bez jediné koruny za cca 11 hodin práce. V servise je oprava od nějakých 5 tis.

... nicméně pokud je to nový model tak už je OK a pokud starý tak už to má obvykle opravené ;)

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Taky přidám mé postřehy :) Nemohu tu psát jak moc je spolehlivé jelikož mám auto necelej pul rok. Nějaké nejčastější vady už tu byli jmenovány.. Auto jsem koupil s 217tisíci.. Samozdřejmě jsem také chtěl nejlépe s 150t km atd atd.. Ale raději jsem sáhnul po více KM jelikož už bylo uděláno to co by mě čekalo. Turbo,rozvody,Spojka s dvouhmotou, a tak dále... Není nad to když pojedeš pro auto s někým kdo má origo diagnostiku a nejlépe 407 zná. Podle mého ti to pak ušetří hezkej peníz.. Už jen co se týce vstřiků a různých věcí co okem nepoznáš..

Sice se ptáš hlavně na motor ale musim upozornit že investice co jsi měl s 306 jsou jen pusinkou oproti 407.. Vlastnil jsem 406 rv2000 a i když sem si říkal že to nejlevnější není, tak mě 407 utvrdila v tom že to jde i dráž :D Ale každej to prožívá jinak. Dříve jsem měnil každou prkoti už když se mi to moc nezdálo. u 407 čekám až co se \"posere\" protože jinak bych se stal obětí auta.

Ale přesně jak píše Koblih.. Auto se stalo mojí srdcovkou a nedal bych ho z ruky.. Jako byl jsem uchvácen sou 406 ale tohle je jiné kafe :)

Hodně štěstí pri výběru!!!

Odesláno

Tak sa v jednej veci mylite, problem so sevom vyrieseny az v roku 2009, dovtedy davali hadice ake mali na sklade. Mam 08/2008 a menil som servo hadicu, kedze tam bola ta nepodarena. Inak mam uz druhu 407 a servis uplne v pohode, na tejto ma trochu trapi radenie rychlosti, ale nic tragicke to nie je. Menim len olej a filtre, tuk tuk.

Odesláno

Tomike ono je to celé trochu jinak. Od poloviny 2007 se upravil vnitřek serva což při mírně zvýšené hladině už opravdu řešilo 95% problémů. Ale aby se to vyřešilo i u starých modelů udělala se zmíněná hadice, která to řeší i u starých modelů bez upraveného serva.

Jinými slovy byly tam úpravy dvě - servočerpadla a Hadice, ta 1: už stačí :papa

[upravil dne 12/4/13 09:35 od koblih69]

Odesláno

Nemám důvod ti nevěřit, většině to pomohlo, některým pomohla až výměna hadice. Proto taky píšu 95 a né 100% Pouze jsem vysvětlil ty 2 úpravy v průběhu. Můžu i nafotit původní a upravený díl, měl bych mít obojí v garáži - ona totiž ta úprava vlastního čerpadla je celkem banální - přidali tam jednu plastovou trubičku, takže by si to mohl udělat každý doma.

Odesláno

Mam model 8/2008 kupovany s 25 000km v Peugeote Ba 10/2009. V sucastnosti ma cez 155 000 km a jedine co sa na aute menilo bolo BSM v motore a platnicky s prednymi kotucmi.

Odesláno

ja mam 407 myslim 3 roky a nemuzu rict nic spatneho.Jo,je nizka.Ale servisne naprosto v pohode.Motoru jsem menil rozvody poprve ve 200 tis km.Spotreba muze byt mensi,ale 6.2 prez zimu se jeste da.Mam bohuzel najeto uz 230 tis,ale lak a interier je naprosto perfektni.Mam puvodni setrvacnik,turbo,vstriky i fap.Myslim,ze hodne zalezi od koho to auto kupujes,to je ten nejvetsi orisek. 407 neni spatne auto,za mne ano,ber ji.

Odesláno

no bude to asi jako vsude no, kus od kusu no, o tom servu jsem slysel ze to je docela casty no, ale pokud se to da vyresit relativne snadno tak to neni takovej problem

k tem financim ... moje 306 je naprost bez financi, jen dolejvam naftu, menim olej, filtry ale zadne zavady co by vyzadovali nejaky extra finance, a miluju lidi co mi tvrdej ze francouze nebrat ... bych vzdycky zabijel, ja jsem s peginou spokojenej a proto bych sel zase do peginy

Odesláno

vysadenost na konkretnu znacku vozidla je velmi plytke a detinske... ja sa na takych len smejem...:D

a tvrdit ze ta ci ona je smejd a nebrat... no comment ;)

[upravil dne 12/4/13 20:04 od Marcel00]

Odesláno

Bohužel to většinou píšou nejčastěji 2 skupiny lidí - 1. ti kteří nikdy ani jinou značku nezkusili a 2. ti kteří vlatní blbostí a neschopností koupili místo auta pelech a pak si místo na sebe stěžují na danou značku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...