Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

koupim auto....

Recommended Posts

Odesláno

Proč ne, můj kamarád taky takhle bydlí v lesích a do hospody to má přes 5 km po loukách a lesních cestách a jezdí úplně stejně, nechá auto na kraji vesnice, vyleje se a potom v poho domů a legálně.... Šlapat to nalitej na kole bych se taky po....

Odesláno

No kdyby mu stacila stodvaca, tak bych mozna vedel - a mozna by mela jeste i ty papiry :D

Jinak na polnich cestach uz jsem potkal spoustu zajimavych \"aut\" :D mozna by se i vyrobce divil co dokazi zlate ceske rucicky :D

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Proč ne, můj kamarád taky takhle bydlí v lesích a do hospody to má přes 5 km po loukách a lesních cestách a jezdí úplně stejně, nechá auto na kraji vesnice, vyleje se a potom v poho domů a legálně.... Šlapat to nalitej na kole bych se taky po....

a proč jo, no sice se na loukách a lesních cestách legálně může, ale to taky neznamená že tam nemůže někoho přejet. Já říkám do hospoby pěšky:xvul

Odesláno

A co když ten člověk žije na samotě, je vdovec, maká jako mezek celej den a večer si chce skáknout dva km přes pole na pivo. To bych si to auto taky pořídil. My jednoho času jezdili z hospody Terrou. To bylo ale lepší, protože to jelo pomalinku a vlezlo se nás na to 6. Takže to byla vždycky dobrá zábava.A v podstatě se ti nemá co stát.

Odesláno

Ahoj,u nás jezdí do hospody a zpět autama po obci,i když to mají jen asi 100 - slovy sto metrů.Ukazují tím,že podnikatelům a furiantům se nemůže nic stát.Někteří se nechávají vozit i svými dětmi,co evidentně nemají ani patnáct....A když se ozvete,tak ti zelení vyslíchájí vás,jako by jste byli vrazi!Mezi poli po polňačce bych to toleroval,maximálně přejedou svého kolegu z mokré čtvrti,kterému dříve došly peníze (rozuměj v hospodě) a cestou domů si zdřímnul - mezi poli. Asi jsem to moc zlehčil.

Odesláno

Mám kamaráda a bydlí na hájence 6km od vesnice s hospodou. Schraňuje pojízdné Trabanty s okolí a s nima jezdí DO i Z hospůdky. Většinou dojede i domů a když ne, tak má doma traktor, kterým jede ráno zahladit stopy. Různě nepojízdné Trabíky z těchto cest má za hájenkou už 4. Jen nikdy neví, jak se to vlastně stalo :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...