Tommy306 Odesláno 26. červenec 2005 Odesláno 26. červenec 2005 drsný.....:super:super:super:super Citovat
Rebik Odesláno 26. červenec 2005 Odesláno 26. červenec 2005 Proč ne, můj kamarád taky takhle bydlí v lesích a do hospody to má přes 5 km po loukách a lesních cestách a jezdí úplně stejně, nechá auto na kraji vesnice, vyleje se a potom v poho domů a legálně.... Šlapat to nalitej na kole bych se taky po.... Citovat
Sepp Odesláno 26. červenec 2005 Odesláno 26. červenec 2005 No kdyby mu stacila stodvaca, tak bych mozna vedel - a mozna by mela jeste i ty papiry Jinak na polnich cestach uz jsem potkal spoustu zajimavych \"aut\" mozna by se i vyrobce divil co dokazi zlate ceske rucicky Citovat
Fusion Odesláno 26. červenec 2005 Odesláno 26. červenec 2005 ... VYHOVÍM ... budu tě tam vozit limuzínou Citovat
Marda106 Odesláno 27. červenec 2005 Odesláno 27. červenec 2005 Tak to je asi malo drsnej inzerat mozna bych to dal precist poldum co by na to rekli jestli se tim autem bude vracet nalitej z hospody.. Citovat
mk405 Odesláno 27. červenec 2005 Odesláno 27. červenec 2005 Původně zaslal: Rebik Proč ne, můj kamarád taky takhle bydlí v lesích a do hospody to má přes 5 km po loukách a lesních cestách a jezdí úplně stejně, nechá auto na kraji vesnice, vyleje se a potom v poho domů a legálně.... Šlapat to nalitej na kole bych se taky po.... a proč jo, no sice se na loukách a lesních cestách legálně může, ale to taky neznamená že tam nemůže někoho přejet. Já říkám do hospoby pěšky:xvul Citovat
Tazman Odesláno 28. červenec 2005 Odesláno 28. červenec 2005 Aspoň nemlží a řekne to na rovinu:D Citovat
Hadra Odesláno 28. červenec 2005 Odesláno 28. červenec 2005 A co když ten člověk žije na samotě, je vdovec, maká jako mezek celej den a večer si chce skáknout dva km přes pole na pivo. To bych si to auto taky pořídil. My jednoho času jezdili z hospody Terrou. To bylo ale lepší, protože to jelo pomalinku a vlezlo se nás na to 6. Takže to byla vždycky dobrá zábava.A v podstatě se ti nemá co stát. Citovat
Kubis Odesláno 28. červenec 2005 Odesláno 28. červenec 2005 Ahoj,u nás jezdí do hospody a zpět autama po obci,i když to mají jen asi 100 - slovy sto metrů.Ukazují tím,že podnikatelům a furiantům se nemůže nic stát.Někteří se nechávají vozit i svými dětmi,co evidentně nemají ani patnáct....A když se ozvete,tak ti zelení vyslíchájí vás,jako by jste byli vrazi!Mezi poli po polňačce bych to toleroval,maximálně přejedou svého kolegu z mokré čtvrti,kterému dříve došly peníze (rozuměj v hospodě) a cestou domů si zdřímnul - mezi poli. Asi jsem to moc zlehčil. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 Mám kamaráda a bydlí na hájence 6km od vesnice s hospodou. Schraňuje pojízdné Trabanty s okolí a s nima jezdí DO i Z hospůdky. Většinou dojede i domů a když ne, tak má doma traktor, kterým jede ráno zahladit stopy. Různě nepojízdné Trabíky z těchto cest má za hájenkou už 4. Jen nikdy neví, jak se to vlastně stalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.