Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já by sem nejaké měl

1. Tuhost podvozku, máš pocit, že s tebú \"drcal\", alebo ti prišel pohodlný měkký?

2. Co motor, pružný od spodu, alebo nejaké vyvrcholení pri vyšších otáčkách?

3. Otáčky obmedzovača.

4. Výhled z pozície ridiča, dobrý, alebo si víš predstavit lepší? (bočné rámy a tak)

5. Co zvuk, jak motora, tak výfuku, skúr decentný, alebo našlapaná mašina?

6. Pre teba sklamanie, alebo super autíčko? (aj kedže si ešte nemal nejakých viacej svojich myslím že nevieš posúdiť).

7. Ak máš na nich kontakt, spýtaj sa ich, prečo mi neodpovedali na môj super mega mail na ich oficiálny čo je na stránke :D

8. Díky

Odesláno
...

samozrejme rozpravali sme sa aj o Peugeot-clube, ze by sa organizoval neaky oficialny zraz CZ&SK kde by prisli aj oni, a doniesli by neake novinky na skusobne jazdy... ale to sme len tak spomenuli okrajovo...

To s kým si sa rozprával keď nevedela že takéto zrazy sa robia už tri roky? Štvrtý (s účasťou zástupcov importéra ) sa koná teraz 8. júna.

Odesláno

Ivkopivko12tka - Zajtra a pozajtra tam budem... takze odpoved bude cca v stredu :)

pastorek - Hovoril som s marketing manager-kou a vie ze sa rocne organizuje jeden \"velky\" zraz a ze tam nosia aj neake darceky...

Ale asi by ich chceli viac, alebo neviem... pisal som ze to sme len tak okrajovo spomenuli... Zajtra a pozajtra sa snimi budem cely den rozpravat takze sa otom mozno porozpravame co tym myslela...

Odesláno
Nezucastnil som sa, pretoze vlastne auto nemam ;) a nevidim dovod ist na zraz vlakom.. dufam ze ma chapes..

Tieto zrazy nie sú len o autách ale o utužovaní medziľudských vsťahov a spoznávaní sa medzi sebou aj osobne a nie len cez PC.

Ak by si mal záujem prísť na niektorý zraz a nebudeš mať svoje auto kľudne mi môžeš robiť spoločnosť, chodievam zatiaľ sám ;).

Odesláno

Judes- Diki moc :) Velmi rad, uvidime ako to bude casovo... ale velmi rad by som isiel :-)

koblih69 - Nic konkretne mi nepovedali do buducnosti, len tolko ze z toho nechcu robit velky \"boom\"... ale ze ked sa niekto pyta, kludne nech poviem ako to je, ze som Insider alebo Ambasador Peugeot-u pretoze urcite sa budu cudovat ked kazdy mesiac budem mat ine auto...

Ale aby som Ti odpovedal na otazku, nie neplatia mi... robim to preto, lebo je to moj sen byt \"Testerom\" aut znacky Peugeot :) a teraz mam sancu stat sa ...

Ale ak kazdy mesiac dostanem ine auto, tak asi mi budu platit benzin alebo naftu.. pretoze ako student to potom nebudem vediet platit... neviem, nechcem nic dopredu takto pisat, pretoze ani to neviem co bude dalsia akcia nieto este co bude po polroku... Zatial Vam viem len tolko povedat, ako som uz pisal Pondelok-Utorok z BA do Graz-u ideme s RCZ-t kami potom do Magny pozriet si ako vyrabaju RCZ, a potom budeme testovat RCZ na ich trati... Len nechapem preco prave mna si vybrali.... tesim sa... stym problem nieje, ale druhy pan ktoreho vybrali je z BA a je veduci neakej firmy(cize vie urobit nejaku velku reklamu alebo si vymenit autopark...)

A ja som \"len obycajny student elektrotechniky\" a Peugeot maniak... :D

Odesláno

Tak to obdivuju tvoje nadšení. Já považuju už za ztrátu času testovat auta která nehodlám kupovat. Že bych jel na nějakou akci kvůli tomu projet se v RCZ jsem pro mě Sci-fi.

Ale rozumím tomu, že když to někoho baví tak proč ne. Lepší než sedět v hospodě..., každej nějak trávíme volnej čas :papa

Odesláno

TO Koblih, za čias študentstva by som ta aj ja robil z nadšenia, teraz by som si to asi, hlavne z časoveho hľadiska musel veľmi rozmyslieť.

TO kevinlaca, keď zas budeš debatovať s tou Tvojou \"supermanažerkou\", skus sa jej spýtať, prečo neodpovedajú na @ a jednoduchú záručnú opravu riešia pol roka, a nedokázali ju vyriešiť, hlavne preto, že so zákazníkom vedenie PSA na SK jednoducho nekomunikuje.

Odesláno

Dal som to aj na Facebook

Konecne doma :)

Vdaka Peugeot-u som sa dostal do Graz-u, do fabriky Magna-Steyr.

V Bratislave sme dostali novy model Peugeot RCZ 1,6 THP 200, a snim sme isli do Graz-u...

Peugeot RCZ je auto o ktorom by som na prvy pohlad povedal ze je to \"rodeny sportiak\" napriek tomu ze ma \"len\" 1,6THP.

V momente ako som ich uvidel, mi bolo jasne ze toto bude pre mna obrovsky zazitok. Dostali sme kluce od hnedej RCZ-tky s bielymi kozenymi sedackami, ktore mi maximalne vyhovovali.

Bocne vedenie pre mna bolo dobre, no kolega by ocenil trocha vacsie. Otestovali sme RCZ cestou von z Bratislavy, citili sme kazdu jednu jamu a vytlk na ceste, lenze neviem ci to mam brat ako negativum pretoze aky iny by mal byt sportiak??

Na dialnici sa citilo \"ako doma\", 200 koni sme vyuzili aj ked neskor s professionalnym soferom sme sa dozvedeli ze auto ma hranice uplne inde... motor pri rychlosti 130km/h na 6° tocil nieco pod 3500RPM a momentalna spotreba skakala 6,2-6,5l /100km, co je od 200 konoveho auta myslim si slusna hodnota.

Motor taha pekne odspodu cize motoru neviem nic vycitat.

Prevodovka by podla mna mohla byt trochu dlhsia, ale zase ju musim pochvalit pretoze je vyborne odstupnovana a paka ma presny chod. Zvuk motora je sportovo naladeny, cize ak idete napriklad 90km/h, motor vam ako keby neustale naznacoval aby ste pridali a vyuzili ten vykon a vypoculi jeho zvuk.

Staci ak trochu pridate a zrazu vidite pred sebou ze rucicka tachometra prave preletela pri 170 -ke... Maximalna rychlost auta je 241km/h koly \"kratkej\" prevodovke, osobne si myslim ze pre ten motor by nemal ziadny problem tahat az na 260km/h... Obmedzovac otacok je niekde pri cca 6750RPM

V interiery by som rad pochvalil ulozny priestor pre mobily pod radiom a volant. Volant bol zo spodnej strany mierne splosteny (aby sa lahsie nastupovalo), a bol tam napis RCZ na striebornom pliesku. Celkovo interier hodnotim ako dobry, az na detail ze na zadne sedadla si dospely clovek nesadne, pretoze nema dostatok miesta nielen pre nohy, ale ani pre hlavu. Ale 10-12 rocne dieta by podla mna nemalo ziaden problem s miestom vzadu. Naopak sedenie vpredu bolo velmi prijemne, vsade bolo dostatok priestoru.

Tachometer bol pekny, a v strede bol monochromaticky display ktory nam zobrazoval vsetky informacie, dalej sa mi pacilo ovladanie GPS, pretoze mohli sme ho ovladat bud \"koleckom\" alebo gombikmi. Napriek tomu by som ocenil dotykovy display.

Vyhlad bol velmi dobry a pri zaradeni spiatocky sa zrkadla sklopili aby som este lepsie videl za a pod kolesa auta.

Kufor je na RCZ vzhladom na jeho rozmery a charakteristiku, da sa povedat velky. Pre dve osoby postacujuci, sice nevedel som vyskusat pretoze som mal \"LEN\" 2 tasky ale odhadom by som povedal ze sa tam zmestia 4 normalne cestovne tasky a ostane tam este trocha miesta pre kabaty.. a ostava este miesto na zadnych sedadlach, ak samozrejme neberete deti, ale je to Coupe a splna vsetky podmienky aby som mohol povedat ze je to SUPER auto ktore prekvapi kazdeho s jazdnymi vlastnostami, designom, vypinatelnym ESP (co je dnes uz skor rarita) a samozrejme komforotom.

Ked sme sa dostali do Magny kde nam prestavili ich fabriku, dostali sme sa na testovaci okruh Magny... s ich soferom sme si vyskusali \"hranice\" RCZ-tky ktore ma fakt prekvapili. ESP sa da vypnut len pri verzii THP 200 (cize nasa verzia) a pri rychlosti 160km/h sofer zacal \"trhat\" volantom, na moje prekvapenie auto neuveritelne dobre drzalo na ceste (podotykam ze bolo mokro) a dalsie prekvapenie bolo, ze RCZ ma sice pohon prednych kolies ale v zakrute ukazuje svoju pretacivost pri ubrati plynu. Brzdy ma super, zo 170-180km/h rychlosti tak zabrzdilo, ze som sa bal ze mi vypadnu oci... nakoniec vsak pri dalsom brzdeni z vysokej rychlosti mi z fotoaparatu vypadla baterka a tym som skoro stratil cele video, ale nastastie mi zostalo aspon cast z neho.

Kolektiv novinarov a ludi z Peugeotu, bol velmi prijemny.

Spali sme v hoteli Dr.Helmuta Marka kde bola vystavena Helma S. Vettela a na nej podakovanie a podpis 3 nasobneho svetoveho sampiona F1 Sebastiana Vettela.

Na zaver by som dodal tolko, ze mne osobne a aj kolegovi sa RCZ velmi pacilo, (az tak ze by som si ho aj kupil) lenze ked som sa dozvedel ze cena konkretne tej RCZ-ky ktoru som mal cest si vyskusat bolo 35 000€... To ma trosku odradilo,

pretoze si myslim ze ten kto by chcel to auto, nema nato financie, a ten kto nato ma, si nebude kupovat RCZ.

Touto cestou by som sa chcel VELMI PEKNE podakovat vsetkym, co mi pomohli a hlavne Peugeot-u ze mi ponukol takuto moznost si vyskusat najnovsi model Peugeot RCZ. Dakujem.

Odesláno

Dakujem, pridavam fotky aj z Magny a aj \"mojej\" RCZ-tky

Kto najde \"skrytu\" reklamu ? :D

468301_531685736877161_1417988357_o.jpg

2,0HDI (cervene)

935037_531686646877070_1379271994_n.jpg

936483_531686690210399_2048399477_n.jpg

Moje RCZ

945540_531686670210401_1463839626_n.jpg

936764_531686700210398_350101631_n.jpg

400633_531686746877060_411198860_n.jpg

943423_531686803543721_740367981_n.jpg

294867_531686790210389_1895498805_n.jpg

198955_531686846877050_1612163652_n.jpg

282238_531686896877045_1906467192_n.jpg

Helma S.Vettel

936851_531686886877046_61646103_n.jpg

\"Moje\" RCZ v garazi

284159_531686983543703_309217107_n.jpg

Vyroba (Nemohol som robit fotky, len vtedy ked uz bolo auto hotove)

934679_531686986877036_360478273_n.jpg

942142_531687006877034_1034807037_n.jpg

923444_531687040210364_1561857833_n.jpg

294846_531687050210363_1649146171_n.jpg

942865_531687056877029_1255849604_n.jpg

Auto s profesionalnym soferom, ktory nam ukazal kde su realne hranice auta RCZ - bol to starsi Facelift \"Asphalt edition\"

375031_531687103543691_1289172381_n.jpg

942379_531687166877018_686573918_n.jpg

600875_531687190210349_287195279_n.jpg

Odesláno
Tak to obdivuju tvoje nadšení. Já považuju už za ztrátu času testovat auta která nehodlám kupovat. Že bych jel na nějakou akci kvůli tomu projet se v RCZ jsem pro mě Sci-fi.

Ale rozumím tomu, že když to někoho baví tak proč ne. Lepší než sedět v hospodě..., každej nějak trávíme volnej čas :papa

Vidím to úplne rovnako.Je dobré,že sme rôzny a niekoho to baví.Marketingová managerka by bola asi smutná,keby ju každý poslal do péčka:D

Odesláno

Co by ste povedali, nato ak by Vam (Nam- celemu Peugeot-clubu) dali Specialnu ponuku na servis a na ND ? (Peugeot Slovensko)

A zaroven nechceli by ste \"reklamu\" na toto forum ? Napriklad kazdy kto si kupi novy Peugeot by bol upozorneny alebo by mu bolo povedane ze Existuje Peugeot-club na ktorom mu poradia co a ako...

alebo chcu aj nieco take robit, ze budu mat tzv. \"online poradcu\" ktory Vam poradi ak neviete co a ako...

Ja som navrhoval aby robili diagnostiku zadarmo alebo za \"symbolicku\" cenu... ale ona mi povedala ze to nemozu, pretoze kazdy servis si urcuje vlastne ceny, oni Nam mozu dat maximalne zlavu (cize Peugeot Slovensko by platilo napr. 10% z diag.. a vlastne obycajny majitel by platil \"LEN\" 90%.. ) Povedala mi, ze by to bolo dobre prediskutovat si to s club-om a s vedenim Peugeot clubu... (je to hlavne Peugeot-akom na Slovensku)

Odesláno

Takúto spoluprácu + pár prekvapení od PSA pripravujeme.

Teraz keď si u importéra VIP tak prídi do Piešťan, majú prísť i od importéra a z fabriky PSA tak bude veľká debata.

Dúfam že niekto z budúceho vedenia klubu si tiež nájde čas aby bol prítomný nech má info z prvej ruky.

[upravil dne 7/5/13 23:53 od pastorek]

Odesláno

To Pastorek a kevinlaca: Já se teda hned a bez skrytu hlásím k té slepé závisti!!! Jednak Ti to strašně přeju, ale hned bych s Tebou měnil!!! Už pěkně dlouho sem takhle někomu nezáviděl;) Tak doufám, že nám sem budeš dál házet info, jak pokračuješ ve spolupráci s PSA.:super

Odesláno
Takúto spoluprácu + pár prekvapení od PSA pripravujeme.

Teraz keď si u importéra VIP tak prídi do Piešťan, majú prísť i od importéra a z fabriky PSA tak bude veľká debata.

Dúfam že niekto z budúceho vedenia klubu si tiež nájde čas aby bol prítomný nech má info z prvej ruky.

[upravil dne 7/5/13 23:53 od pastorek]

pripájam sa k Pastorkovi a tiež by som bol rád ak by si prišiel do PN. Viem že nemáš vlastné auto ale myslím že Judes by ťa určite rád zobral, mám taký dojem že ti to už v nejakom vlákne i navrhol.:papa

Odesláno

Diki chalani :), s velkou pravdepodobnostou idem, ak sa dohodneme s Judes-om.

Este by som sa Vas chcel opytat, ze co si myslite o tej \"recenzii\" ci je to dobre, alebo ci by som natom este mal trocha popracovat...

pretoze toto je moja prva takato \"praca\" co som pisal.. a za 500km na dialnici som si to poriadne vyskusat nevedel.. pretoze rychlo dokaze ist kazde auto... ale v zakrutach sakra dobre drzalo na 235/45/R18 -kach :) aj pri vysokych rychlostiach... A s tym panom testerom, co sme isli na uzavretej trati v Magne, to bolo obrovske prekvapenie... ze AZ tak to drzi... a Verim vto ze video kde RCZ bolo rychlejsie na trati ako Nissan 350Z je pravdive...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...