Háček Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 hojte, doufam že to tu už není ale zajímalo by mě, při zapojování zesilovače přímo na baterku, co sem koukal po netu to nikdo nedává např přes nejaký spínač nebo tak a tak se ptám... jak vyřešit ten odběr když je vypnutej motor tudíž se nedobíjí baterka... já v mojem autě mam malej zesilovač s vypínačem a regulátorama, ale známej odemě che zapojit zesilovač se subwoferem, a mě jde o to aby mu to nežralo furt náký Ampéry, u sebe v autě jen cvaknu čudlikem a komplet subwofer se zesilovačem zhasne,... tak poradte jak je to .. Citovat
koblih69 Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Jejda Zesilovač je připojený na (+) a (-) a další kontakt je Remote - teprve když přivedeš na Remote +12V tak se sepne zesilovač. Jinými slovy pokud to máš správně zapojené tak zesilovač \"ožije\" teprve až když jdostane signál od rádia. Citovat
Háček Odesláno 9. duben 2013 Autor Odesláno 9. duben 2013 ahá, tak tohle sem chtěl vědět ... dík Citovat
Vítek1 Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Asi blba otazka ale clovek kterej to neumi zapojit to chce zapojit od cloveka kterej nevi jak? Citovat
Háček Odesláno 9. duben 2013 Autor Odesláno 9. duben 2013 já vim jak to zapojit jen sem si nebyl jistej s tim stálim odběrem .. jelikož si všechno na autě dělám sám tak se trochu vyznám a s elektrikou sem kamarád už od dob co sem strkal šroubovák do zásuvky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.