Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zapojení zesilovače - Přímé zapojení a stálý odběr

Recommended Posts

Odesláno

hojte, doufam že to tu už není ale zajímalo by mě, při zapojování zesilovače přímo na baterku, co sem koukal po netu to nikdo nedává např přes nejaký spínač nebo tak a tak se ptám... jak vyřešit ten odběr když je vypnutej motor tudíž se nedobíjí baterka...

já v mojem autě mam malej zesilovač s vypínačem a regulátorama, ale známej odemě che zapojit zesilovač se subwoferem, a mě jde o to aby mu to nežralo furt náký Ampéry, u sebe v autě jen cvaknu čudlikem a komplet subwofer se zesilovačem zhasne,... tak poradte jak je to .. :)

Odesláno

Jejda :mrk Zesilovač je připojený na (+) a (-) a další kontakt je Remote - teprve když přivedeš na Remote +12V tak se sepne zesilovač. Jinými slovy pokud to máš správně zapojené tak zesilovač \"ožije\" teprve až když jdostane signál od rádia. :papa

Odesláno

já vim jak to zapojit jen sem si nebyl jistej s tim stálim odběrem .. jelikož si všechno na autě dělám sám tak se trochu vyznám a s elektrikou sem kamarád už od dob co sem strkal šroubovák do zásuvky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...