Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Presne na to som myslel, tak porad ako sa to zhodi to sacie pot. urcite sa mnohi priucia, vraj staci pre zaciatok prestriekat spoje nejakym kontaktolom, ale nechcem mudrovat.

[upravil dne 7/4/13 14:27 od Patrius83]

Odesláno

ne sacie potrubie ale drziak saceho potrubia ten co je pri olejovom filtri ak ho mas ,uz som videl 406-ky co ho nemaju asi koli tomu ze ho majitelia nenamontovali spet

Guest servisman
Odesláno

až budeš míti auto delší dobu budeš to dělat autoaticky.Já měl sundaný filtrbox.Měnil jsem MAP,vyčistil klapku i krokáč,max prošistil hadice od odvětrávání,

Odesláno

drziak sacieho potrubia,jeden koniec je namontovany na sacom potrubi a druhy na bloku motoa na fotke co si dal je pod cervenym zakruzkovanim ale nevidno ho tam z tohto uhla

[upravil dne 7/4/13 14:41 od krtek 2]

Odesláno

imubs je vnitrni sestihran, je tam normalni sroub se sestihrannou hlavou - vnejsi sestihran - orech 10 mm

Odesláno

hmm tak to je divny, ja tam jeste jinej sroub nez vnejsi sestihran nevidel a ze uz mi 406tek proslo rukama nekolik, asi tam teda nekdo nacpal neco jineho, co se podivat zrcatkem ?

Odesláno

fery myslim ze on nevyberal map ale nieco ine zo skrtiacej klapky a predpoklada ze je to map aspon to tak napisal ked som to dobre pochopil

[upravil dne 10/4/13 11:21 od krtek 2]

Odesláno

Asi som tu za blbca že? V autách sa nevyznám, som z iného oboru. No k veci, tady toto som sa snažil dostať von, je to prišroubovane k škrtiacej klapke, tak nevim co to je.

post-48751-14109630593398_thumb.jpg

[upravil dne 10/4/13 19:20 od Patrius83]

Odesláno

toto vypada ako potenciometer skrtiacej kapky,map senzor je na spode sacieho potrubia(nie na skrtiacej klapke),zhod ten drziak sacieho potrubia ,a potom tam dostanes ruku pod to sacie potrubie a nahmatas ten map lebo ocami ho neuvidis

[upravil dne 10/4/13 19:29 od krtek 2]

Odesláno

na prvej stranke tohto vlakna si dal fotku s cervenym zakruzkovanim sacieho potrubia a presne zo spodnej strany toho sac potrubia ten map je,mozes ho len nahmatat ocami ho zo ziadneho uhla neuvidis(snad len keby si lezal pod autom )ale , http://admin.sgpetch.co.uk/admin/system-content/part_images/Peugeot/206/Air_Temp_Map_Sensor_Inlet_large.jpg predstav si to potrubie otocene ako je na motore priskrutkovane a tam ho hladaj,ten diel pod cislom 6 je MAP, a takto vypada http://www.onlineautomotive.co.uk/ProductImages/MS006.jpg ale uvidis ho az jak ho vymontujes drzi ho jedna skrutka na 10 klucik

[upravil dne 10/4/13 19:46 od krtek 2]

Odesláno

nie spojov je to tlakovy senzor cize ma natrubok a v natrubku dierku ktorou map snima tlak( podtlak) jak bude von tak ju uvidis a ta sa vie zaniest spinov bordelom,tu treba opatrne vycistit ale mne to nepomohlo a musel som brat novy za 70 ecok origo bosch ,demontazov sa nic nestane to sa bat nemusis

[upravil dne 10/4/13 20:00 od krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...