h4wk3y Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Cau prazaci, dejte mi prosim tip, jak se idealne dostat z Cerneho Mostu az do Palladia do parkingu, kdyz se bezi ten pulmaraton?... Ja to znam po nabrezi, ale predpokladam dle trasy pulmaratonu, ze bude cele zavrene... Rady na cestu nebo levny parking (3-4 hodiny) nekdy pobliz Staromaku, kam se snadno trefi? Diky moc... Citovat
radim.1008 Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Auto nechat na Čerňáku a do centra krtkem Citovat
h4wk3y Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 to se mi prave nechce pri 4 lidech to vychazi levneji dojet az do centra na placeny parking... Citovat
Vvitty Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 v Opletalove ulici pred hlavnim nadrazim je v sobotu a nedeli parkovani zadara... Staromak je v dochazkove vzdalenosti. A je tam obvykle celkem prazdno. Ale netusim, kudy zitra budou behat. Teda krome toho ze to vede pres Libenak... Citovat
Ferry Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 http://www.praha.eu/jnp/cz/home/doprava_v_praze/automobilova/jak_omezi_pulmaraton_automobilovou.html Citovat
skuci Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 já vždycky parkuju kolem ČNB v těch bočních uličkách a mám takovej pocit že už i sobota je gratis ale na 100% ti to neřeknu... Citovat
Fuller Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Víkendy jsou na oranžových zónách zadara, vybrané modré zóny také. U ČNB je oranžová zóna a ta je o víkendu zadarmo, stejně tak celá Hybernská ulice. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 nech to na florenci na zelene zone zadara a zbytek dojdi..... i kdyz podle me je nejlepsi to nechat na cernaku a jet v klidu metrem, ale kdyz chcete resit utratu 120 Kc vs 80 za benzin a cas defacto stejny a nemusim se mrdat s autem a hledat parking...... vase vec.... Citovat
h4wk3y Odesláno 6. duben 2013 Autor Odesláno 6. duben 2013 Diky za tip na tu Opletalku... zkusim se rano jeste dostat pres nabrezi tam a potom frcime stejne na druhou stranu Phy, takze nas uz pote maraton nebude nijak omezovat... Citovat
h4wk3y Odesláno 7. duben 2013 Autor Odesláno 7. duben 2013 Tak to bylo v cajku.. po cesta tam jsme to stihli jeste pred uzavirkama a po ceste nazpet nas smer byl otevreny a bezproblemu prujezdny... A pro jistotu jsem si dal prahu jeste dneska podruhy ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.