Starejbar Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Zdravím ve spolek, jestli už tu tenhle dotaz je tak jsem trotl co neumí hledat a omouvám se. Bohužel mě dnes taky potkal hyenismus dnešní doby a ráno jsem našel svého citrónka bez katru. Vzhledem k tomu že momentálně nejsem v situaci, kdy by se mi chtělo dávat prachy za nový a navíc při stavu bezpečnosti u nás na sídlišti riskovat, že si ho zase někdo \"vypůjčí\", uvažuju o dočasné variantě prásknout tam kus trubky. Zajímalo by mě jeslti tahle \"úprava\" vyžaduje nějký další zásah, třeba do elektroniky, nebo sond a podobně. Jedná se o berlu 2.0Hdi rv. 99 66kW Dík za odpovědi Citovat
banan1987 Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 navaris trubku a jazdis a smrdis zadne upravy netreba Citovat
Starejbar Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 tak nějak jsem so to představoval. Akorát budu muset koupit novej středovej díl, protože to ufikli až za tlumičem, hovádka. Ale ani se jim nedivím, protože v místě za katrem byl už tříplášťová švajcem poctivě provařená trubka po postupných opravách prohnívání. Jinak jen pro představu jakou dneska dělají čistou práci Citovat
parolla Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Ja tiež parkujem vonku,ale toto by ma naozaj ani vo sne nenapadlo.Teda,že aj také niečo sa dá ukradnúť! Citovat
koblih69 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Nesmysl dej tam UNI kat, Bosal seženeš za 1500,- nějaký přijatelný NoName jetě levněji... Citovat
Starejbar Odesláno 8. duben 2013 Autor Odesláno 8. duben 2013 Ja tiež parkujem vonku,ale toto by ma naozaj ani vo sne nenapadlo.Teda,že aj také niečo sa dá ukradnúť! Bohužel to není až tak vzácné. Co tak vím tak jsou za to schopní dostat na šroťáku něco kolem dvou tisíc. Ale co jsem tak dozvěděl tak za ten z dieslovýho motoru je jim na prd, protože je to jen kovová vložka, takže někdo spláče na výdělkem, ale těžko říct. Nesmysl dej tam UNI kat, Bosal seženeš za 1500,- nějaký přijatelný NoName jetě levněji... Tohle není špatnej nápad, na to jsem nepřišel, dík. Až tam budu dávat katr tak po nějakým univerzálu sáhnu ty ceny jsou opravdu jinde než u origo. Každopádně teď tam tu trubku vrznu a katr budu řešit později. Nerad bych to řešil za chvilku znova Citovat
Roman 1173 Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Zdravím kolegové Oživím trochu téma.Vysipal se mi katik a začal štrašně chrastit tak řeším co stím.Je tady o tom napsáno až až,ale nikde jsem se nedočetl jestli s univerálním katalyzátorem projdu emisema.Prozatím jezdím bez katiku ale čeká mně v červenci stk a emise tak to chci vyřešit.Nerad by jsem investoval do něčeho s čím by jsem stejně neprošel.Děkuji za každé užitečné rady. [upravil dne 3/4/14 19:07 od Roman 1173] Citovat
velkybanan Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Na jednu stranu jak myslíš , že se dělají některé katy.Vemou univerzál a navaří k němu správně trubky a hotovo+ cena o 2500,- více.Tzn. neviděl bych v tom žádný problém Citovat
Roman 1173 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Tak se mi podařilo prodat můj katik do výkupu za 4000 kč a cestou se stavil na Emisích a bylo mi řečeno že pokud tam dám univerzální kat tak by neměl být problém.Mezi řečí prý nebude problém ani bez katu,je vidět že jsme v Čechách Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.