Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jelikož mám najeto 110 000,tak přemýšlím,že bych preventivně vyměnil řemenici na klice,jelikož je t věc,co tak nějak odchází a občas slyším nějaké popiskování či co z těchto míst,koukal jsem,že v autokelly mají tuhle,od značky Febi,tak bych rád věděl,jak je na tom tahle značka s kvalitou,nebo jestli mám mrknout jinde.Dík.:myslim

Odesláno

1000 napíšeš, že odkazy na Kelly nefungují a stejně se budou znovu opakovat...

Febi jsem montoval 2x vždy vydržela velmi solidně, takže klidně. Nicméně preventivní výměna je asi kravina.

Odesláno

Už to zase nefachá?Minulý týden jsem si dopisoval s maníkem z Kelly,tak to rozchodil,ale asi jen u mě :myslim

tak to udělám jinak:)

post-984-14109630411696_thumb.png

Odesláno

Jak kravina?Mám se na to vybodnout a jezdit?Někde jsem tu četl,že po 100000 odcházej,tak nevím.Kolegovi v práci se teď vysypala na Xsaře,měl na ní 160000,tak mě to tak napadlo.

Odesláno

Tak nějak proto se i ptám,aby mi to někdo rozmluvil,moc se mi do toho nechce a je otázka roku-dvou,než se koupí nový auto,takže kapku zbytečný,ale potřebuju jí nutně sehnat kolegovi na tu Xsaru,on jí zavařil napevno,ale to si myslím,že nebyl dobrý nápad.má 2,0 HDI,asi 109 psů.

Odesláno

Řemenice odcházejí na prvních HDi, tedy 66, 80 kW. U mně se utrhla po 232 tkm. U těchto motorů je to častá závada a rozhodně nedoporučuji dávat napevno, prostě koupit odpruženou.

Toto forum sleduji pravidelně a přiznám se, že jsem tu neviděl, že by někdo řešil problém s řemenicí na novějším HDi :myslim Když pískání, tak to bývá dvouhmotý setrvák spojky. Já bych to na tvém místě moc neřešil. Do Xsary dejte novou, to je jasné, ale z prevence, když není jistota, že nějaký zvuk vydává, mi přijde zbytečné. :myslim

Odesláno

To je blbej nápad,ale němci mívaj takových nápadů mraky,no co k tomu říct,ale tam bude určitě jiná,podleSB je to číslo 7

post-984-14109630413886_thumb.png

Odesláno
To je blbej nápad,ale němci mívaj takových nápadů mraky,no co k tomu říct,ale tam bude určitě jiná,podleSB je to číslo 7

FB 28525

[upravil dne 2/4/13 23:06 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...