olda Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 jelikož mám najeto 110 000,tak přemýšlím,že bych preventivně vyměnil řemenici na klice,jelikož je t věc,co tak nějak odchází a občas slyším nějaké popiskování či co z těchto míst,koukal jsem,že v autokelly mají tuhle,od značky Febi,tak bych rád věděl,jak je na tom tahle značka s kvalitou,nebo jestli mám mrknout jinde.Dík. Citovat
koblih69 Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 1000 napíšeš, že odkazy na Kelly nefungují a stejně se budou znovu opakovat... Febi jsem montoval 2x vždy vydržela velmi solidně, takže klidně. Nicméně preventivní výměna je asi kravina. Citovat
olda Odesláno 2. duben 2013 Autor Odesláno 2. duben 2013 Už to zase nefachá?Minulý týden jsem si dopisoval s maníkem z Kelly,tak to rozchodil,ale asi jen u mě tak to udělám jinak:) Citovat
olda Odesláno 2. duben 2013 Autor Odesláno 2. duben 2013 Jak kravina?Mám se na to vybodnout a jezdit?Někde jsem tu četl,že po 100000 odcházej,tak nevím.Kolegovi v práci se teď vysypala na Xsaře,měl na ní 160000,tak mě to tak napadlo. Citovat
koblih69 Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 Ta cena je hrozná, na netu jí koupíš pod 1000,- napiš Badisákovi, ale pokud je OK tak nechápu proč jí chceš měnit. Citovat
olda Odesláno 2. duben 2013 Autor Odesláno 2. duben 2013 Tak nějak proto se i ptám,aby mi to někdo rozmluvil,moc se mi do toho nechce a je otázka roku-dvou,než se koupí nový auto,takže kapku zbytečný,ale potřebuju jí nutně sehnat kolegovi na tu Xsaru,on jí zavařil napevno,ale to si myslím,že nebyl dobrý nápad.má 2,0 HDI,asi 109 psů. Citovat
koblih69 Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 No to je dost debilní nápad... chápu to třeba někde na dovolené pro nouzové dojetí... nicméně ta Xara bude mít řemenici asi jinou. Citovat
MilanF1 Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 Řemenice odcházejí na prvních HDi, tedy 66, 80 kW. U mně se utrhla po 232 tkm. U těchto motorů je to častá závada a rozhodně nedoporučuji dávat napevno, prostě koupit odpruženou. Toto forum sleduji pravidelně a přiznám se, že jsem tu neviděl, že by někdo řešil problém s řemenicí na novějším HDi Když pískání, tak to bývá dvouhmotý setrvák spojky. Já bych to na tvém místě moc neřešil. Do Xsary dejte novou, to je jasné, ale z prevence, když není jistota, že nějaký zvuk vydává, mi přijde zbytečné. Citovat
olda Odesláno 2. duben 2013 Autor Odesláno 2. duben 2013 To je blbej nápad,ale němci mívaj takových nápadů mraky,no co k tomu říct,ale tam bude určitě jiná,podleSB je to číslo 7 Citovat
olda Odesláno 2. duben 2013 Autor Odesláno 2. duben 2013 JJ,rozmluveno,kálim na to,ušetřím si práci s rozděláváním;) Citovat
koblih69 Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 To je blbej nápad,ale němci mívaj takových nápadů mraky,no co k tomu říct,ale tam bude určitě jiná,podleSB je to číslo 7 FB 28525 [upravil dne 2/4/13 23:06 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.