Lihous Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Jen se zeptam .... Jezdime pomerne casto do nemecka tak se koupila konkretne v Nachode na STK prachova znamka. Poprve to nejak neslo nalepit tak jsem to reklamoval bezuspechu ale asi za tri ctyri mesice nejak zmizela napsana SPZ a to zavdalo problemu v nemecku kdy jsem byl upozornen ze znamka je v poradku ale neni citelna SPZ/vymenit!! Napsal jesm na STK Nachod znamku me dal technik jinou s doporucenim jak to nalepit a predem odmastit - to jsem udelal a cca po 1/2 roce mam stejny vysledek Mame sklo s folii proti teplu /OG/ odmastoval jsem to aktivni penou utrel dosucha a nechal asi 1hod \"odlezet\" a ted se jen ptam ... Maji na STK opravdu specialni fix DEKRA ci jen nejaky \"nas\". Nechce se me opet moji top nemcinou vysvetlovat ze to mam Ok kdyz to OK nejak neni ... A uz vidim zase usmev ze to jedu \"OPET\" reklamovat. Ma nekdo z Vas podobne zkusenosti nebo je mam jen ja? Diky za nazor myslenku ....,proste cokoliv. Citovat
Dave_k Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Čím tam tu RZ píšeš? Lihovkou, obyč fix, propiska....? Citovat
Mysak_Bob Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Mne to napsali na STK, kde jsem ji kupoval. Na 406 vydrzela, vicemene pri plne citelnosti\" 4 roky a myslim , ze u noveho majitele drzi dal. Na 308 ji mam ted skoro 3 mesice a taky bez nejakych viditelnych zmen. Citovat
Lihous Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Jo me ji tam prave taky vepsal na zaklade velkeho TP. Poprve prohlasil ze se s tim sesel poprve a ze maji vse od DEKRY. A dale vidite jak to dopadlo...? Pokud bude vicero podobnych odpovedi tak pojedu \"opet\" reklamovat a kdyz bych neuspel obratim se primo na zastoupeni DEKRY ...? Co jineho. Citovat
Bendy_- Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Me to taky vyplnil na zaklde VTP, sahl do kelimku pro obyc lihovku. Nic o odmastovani nebo tak nemluvil. Mam to tam prez dva roky a je to OK. Sklo mam asi bez folie, ale nevim jestli to ma na to nejaky vliv. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.