Marcel00 Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 jj v peu do 15e ten cikcak... ale ja to kupujem amblok v jednom baliku spolu s olejom a ost. filtramu, tak je logicke ze jednu vec nebudem kupova tam, druhu hentam a tretiu cez eshop... Citovat
Qcko Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Ja kupujem filtre mann, nikdy som nemal problem, na 1.6 ma stoji 23€, ziadna hroza Citovat
el nino Odesláno 31. březen 2013 Autor Odesláno 31. březen 2013 A tady ten Purflux jsi kupoval kde?Od od mannu stoji 408kc i naftový dělá mann;) Mann má tak isto naftové filtre ale len s klasickým skladaník do harmoniky. Janči (DERT) na 1.6hdi máš filter celkom iný ako na 2.0hdi. Toto je olejový filter ale takto vyzerá aj palivový, to je to skladanie do \"cik-cak\" , má väčšiu filtračnú plochu . Citovat
Judes Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Kupoval som ho v jednej predajni v Nových Zámkoch. Citovat
el nino Odesláno 31. březen 2013 Autor Odesláno 31. březen 2013 A myslis,ze ten Purflux je lepsi,nez mann? Kupoval som ho v jednej predajni v Nových Zámkoch. Citovat
Judes Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Ani Mannom nič nepokazíš (používam v robote pri niektorých mašinkách), ako som už písal ten Purflux bude mať väčšiu filtračnú plochu a bol tam aj z výroby preto dávam ten. Citovat
el nino Odesláno 31. březen 2013 Autor Odesláno 31. březen 2013 aha.Hledal jsem na netu,ale nemuzu ho najit ten Purflux Ani Mannom nič nepokazíš (používam v robote pri niektorých mašinkách), ako som už písal ten Purflux bude mať väčšiu filtračnú plochu a bol tam aj z výroby preto dávam ten. Citovat
Judes Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Napríklad tu. http://www.autodily-cardo.cz/nove/palivovy-filtr-purflux-c489/ Citovat
pyrone Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Tak ja vsetko od boschu, cena vyssia ale pri tej celkovej sume to je jedno Citovat
pyrone Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Tak ja vsetko od boschu, cena vyssia ale pri tej celkovej sume to je jedno Citovat
slavino1 Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 pyrone kedy spiš? pojdem asi do ZILINY Citovat
el nino Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Diky Judesku.Objednam tento:super Napríklad tu. http://www.autodily-cardo.cz/nove/palivovy-filtr-purflux-c489/ Citovat
el nino Odesláno 10. duben 2013 Autor Odesláno 10. duben 2013 Tak Purflux je objednan.Diky Judes za stranky Citovat
filipino Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 Já jsem si jednou ten kabinový filtr koupil, ale nenašel jsem v autě, kde se vlastně nachází a tak jsem ho vrátil zpět. Teď už asi tuším ,kde je, i díky vám tady na fóru, ale ještě jsem se k tomu nedostal ho znovu koupit a celé to podstoupit znovu. Citovat
el nino Odesláno 12. duben 2013 Autor Odesláno 12. duben 2013 Já jsem si jednou ten kabinový filtr koupil, ale nenašel jsem v autě, kde se vlastně nachází a tak jsem ho vrátil zpět. Teď už asi tuším ,kde je, i díky vám tady na fóru, ale ještě jsem se k tomu nedostal ho znovu koupit a celé to podstoupit znovu. Citovat
koblih69 Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 Odstrčit sedačku, nedechnout a ponořit do místa pedálu plynu. Tam najdeš deklík od pylového filtru Citovat
maymo Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 po kúpe auta som sa aj ja vrhol na olej a všetky filtre.. Všetky, až na jeden, kabínový sa mi podarilo vymeniť v priebehu pár minút.. Najskôr som nevedel nájsť šachtu kde je filter vôbec ukrytý a keď som ju našiel, začala strastiplná cesta. Vonku -2, tma ako v prdeli no stále som si to predstavoval tak že \"otvorím, vyberiem, vrazím dnu, zatvorím\". Po pol hodine som zo seba postupne zhodil kabát, (človek by neveril ako dokáže byť pri pedáloch \"teplo\") neskôr aj sveter a ostal som skoro v tieľku s vykĺbeným krkom, navretými žilami na čele a nervami v prdeli. Pôvodný filter mal po svojej dĺžke hore a dole po jednej \"vodiacej lište\". Nový filter ich mal na oboch stranách, hore aj dole.. Čiže pri \"zasúvaní\" sa asi po cca 10cm začal vo vnútri krútiť a krčiť. Do toho mi zavadzali oba pedále a viac mi nebolo treba. (pôvodne som si myslel, že tie výčnelky vadiť nebudú, lebo hrúbka toho filtra bola rovnaká) Pôvodný som teda vyklepal od bordelu s konštatovaním, že do jari to dajako spolu doklepeme.. Novému filtru bola konštatovaná smrť zhruba po 30 minútovom trápení. Podľahol zraneniam nezlúčitelným s výkonom jeho funkcie a bol odovzdaný späť do predajne kde mi ochotne vrátili peniaze. Ponaučenie: Nový filter budem nabudúce kupovať výhradne s tým starým v ruke. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.