PouLa Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Zdravím Vás, už pomalu rok řeším problém s velmi náhodným, ale za to už velmi otravným chpípaním motoru u Peugeotu 206, rv 2000 má najeto 106 000. Postupně se měnili součástky na motoru od snímače otáček motoru, přes krokový motorek a MAP senzor až po multifunkční relé pod řj. Pouze jedinkrát se objevila chyba na diagnostice a byla to chyba řídící jednotky. Po tomto byla jako poslední možnost vyměněné právě zmíněné multifunkční relé, to kupodivu poslední dva měsíce pomohlo a auto nechcípalo..ovšem od minulého týdne se problém zase začal vracet. auto si chcípne na křižovatce, chcípne si ale i když mám nohu na plynu a jedu třeba 60 někdy i více. Na otočení klíčku chytne a jede se dál buďto to hned zas blbne a \"škytá\" a chcípne nebo se chytí a jede se dál. Dělá to vyloženě náhodně, když to bylo napíchlé na diagnostice během jízdy tak žádné problémy v servisu nenašli. Svíčky jsou v pořádku. Už začínám být silně nervozní co s tim autem je. Taky jsem si všiml když pri studenem motoru na volnobeh seslapnu a hned pustim plyn tak chvilku litaji otacky mezi 800 - 1200 než se uklidní a zase jakoby škytá Nemáte někdo stejný problém, který se vám povedlo vyřešit nebo nějaký nápad co by to mohlo dělat? Budu rád za jakoukoliv odezvu Citovat
PouLa Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 panove uplně přesně vám neřeknu, ja jen ze si s tim nevi rady uz ani v peugeotu..pac bez diagnostiky jsou ztraceny zda se mi... klapka byla rozebrana a vycistena, snimac jsem nekontroloval nijak.. snimac teploty je take jeden z dilu ktery byl menen, ja uz si ani nepamatuju vse co tam je vymeneno. lambdy se nekontrolovali Citovat
Michal.x Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 měřili jste tlak paliva on totiž dokáže zamotat hlavu a žádná diagnostika na světě to neřekne chce to budík a za jízdy sledovat co se děje když chcípe Citovat
PouLa Odesláno 31. březen 2013 Autor Odesláno 31. březen 2013 tak vcera dalsi jizda a po tom co to chciplo to chvili nemelo tah jako bych jel na 3 valce, po chvili to zase zaclo normalne tahnout, ale tak 5-10 sekund se tomu moc nechtelo.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.