kolmi Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Na aute nemám kat,a nevím co s druhou lambdou. Co sní,aby mi neblikala tahle chyba.? Zaslepit nějak,či co? Díky za rady Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 resi se to takovou kovovou bankou ktere se nasroubuje do mista lambdasondy a pak do te banky nasroubujes lambdu ale jeslti se to da koupit nebo si to kluci vyrabeji netusim :-) Citovat
kolmi Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 No něco takovýho sem myslel a ty s tím nemas zkusenosti ? Potrřebuju prave treba nekoho,kdo to ma na autě,popř by měl třeba výkres,nebo něco podobnyho Citovat
ChouLu Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Udělat jí není problém, ale neznám rozměry, jen zavit :/ Citovat
kolmi Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 No ChouLu, právě výrobu bych si nejspíš zařídil .. nebo takle, ja totiz to pouzdro na autě mám - mam nefunčkní lambdu strčenou ve výfuku (pouze jako zátka) a \"funčkní\" mam našroubovanou v teflonovým pouzdře. a stejně to háže chybu. Je dost možný,že je KO ta lambda,protože když s ní zatřepu,tak tam něco klepe,takže .. je možný ze je vysypaná ? Chci to řešit,protože jezdit od benzínky k benzínce mě už fakt nebaví. Udělat jí není problém, ale neznám rozměry, jen zavit :/ Citovat
koblih69 Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Řešení je možná jednoduššní než by se zdálo, nahoď katalyzátor, vyměň druhou lambdu a autíčko bude zase v pořádku. Citovat
lacek206 Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Daj tam športový KAT a bude pokoj s emisiami aj s výkonom budeš spokojný ja som ťiež a lambdu vymeň ked je zlá, tá sa opraviť nedá... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.