FiFa_cze Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 Tak žádat o ruku ji fakt nebudu Na to je ještě dost času...Na to přijde řada až budeme mít oba po vysoké Momentálně to vidím na nějaký 2 denní pobyt někde Citovat
Edison Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Na kolejním pokoji? No... to není moc... ale zase ušetříš.... :-D Citovat
Kirbyova Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 JJEENNDDAA : Ježiš no tak kačka sem, kačka tam, se nějak ustojí Citovat
Kirbyova Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 FiFa_cze: chce tablet? chce. tak jí ho kup... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Stejně je největší překvapení přijít bez dárku... Citovat
Kirbyova Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 zas vymýšlet blbosti je zbytečný. já chtěla svatbu a dostala jsem mobil:)))))))) od té doby si přeji jen svatý klid:D Citovat
FiFa_cze Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 Jak to tady tak čtu, tak se nestačím divit Jak jsem už psal, robertka jsem jí už jednou chtěl koupit a neuspěl jsem. Let balónem, rogalem, seskok padákem a podobné adrenalinové zážitky asi taky oželím, protože jsem to chtěl udělat spíš v romantičtějším stylu Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Fifa: Buď kreativní ... Joo vem ji na víkend pod stan někde k Lipnu :-) a věř mi že ji budeš muset ještě další dva dny prohřívat vlastním tělem v posteli Citovat
Kirbyova Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 no to je děs. vy i z dárku, který má žena dostat k narozeninám hodláte vytřískat kus pro sebe! jak sobecké Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 krajně nesouhlasím.. Např. kdybych dal své ženě novou AKU vrtačku :-) tak bych jí 14 dní nechal jestli jí bude potřebovat a pokud ne tak si ji přece pouze pujčím. pořád je její :-). Ne teď vážně ten pobyt je idealni. Ale vyber si nejlepe takový ke kteremu je alespoň poukaz na jízdu ve sportovním voze zdarma.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 ja svyho casu resil velky dilema, bud ucast dvou lidi ve VIP stanu Ducati na MotoGP s neomezenou konzumaci alkoholu, jidla, marlboro a tak dal.... proste bomba. Nebo to same, ale pro jednu osobu, s tim, ze bonus je svezeni se na tandemove motorce ve stylu MotoGP. no a tak jsem premyslel, proste to bylo strasne lakave...... tak jsem vzal tu prvni moznost a vzal s sebou manzelku. A myslim, ze jsem udelal dobre Vim, jaky to je, kdyz nejsou prachy, ale misto spotrebni veci tabletu bych ji dal bud ten vikend nekde, a nebo neco, co ji ty 20 bude pripominat cely zivot. Treba foceni v atelieru s moznosti tisku velkoformatove fotografie. A ZA 30 LET se pak podiva jak byla krasna...... Citovat
Kirbyova Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 \"miláčku, tady máš k narozeninám poukaz na focení v ateliéru, abys i za třicet let věděla jak máš pořád vypadat.\":D Citovat
FiFa_cze Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 Focení dostala na vánoce Takže to už ne.. Není to vůbec jednoduché Dívám se na nějaké wellness a do těch 3 tisícovek se to dá sehnat Docela mě láká i ten dvůr králové, ale zas to nebude takové překvapení, když už mi ona dala výlet do zoo praha...No uvidíme... Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 hele ve dvore kralove to je hezke, ale v lete, spis to safari, to ostatni neni tak super, jako prazska zoo.... ale jako darek k 20 mi to prijde takovy, no, zvlastni Citovat
Kirbyova Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 http://www.vykupto.cz/dovolena/15179-krakov-romantika-pro-dva-v-daisy-superior Citovat
FiFa_cze Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 Jo, jasny já to beru.. Ona by stejně dostala jen poukaz a jelo by se až by bylo teplo a bylo otevřeny safari bez safari to nemá cenu.. Zatím tu mám pár wellness pobytů na slevomatu, takže ještě uvidím, jestli mě nenapadne něco jinyho a když ne, tak beru nejspíš wellness... Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 do Krakowa se chystam na masine Citovat
Kirbyova Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Krakow je geniální já, vzhledem k tomu, že mám mladýho absolutně neromantickýho, tak jezdim s kamarádkou:) takhle jsme byly v létě v Krumlově a bylo to nejvíc top! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.