Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak žádat o ruku ji fakt nebudu :D Na to je ještě dost času...Na to přijde řada až budeme mít oba po vysoké :) Momentálně to vidím na nějaký 2 denní pobyt někde :)

Odesláno

Jak to tady tak čtu, tak se nestačím divit :D Jak jsem už psal, robertka jsem jí už jednou chtěl koupit a neuspěl jsem. Let balónem, rogalem, seskok padákem a podobné adrenalinové zážitky asi taky oželím, protože jsem to chtěl udělat spíš v romantičtějším stylu :D

Odesláno

krajně nesouhlasím.. Např. kdybych dal své ženě novou AKU vrtačku :-) tak bych jí 14 dní nechal jestli jí bude potřebovat a pokud ne tak si ji přece pouze pujčím. pořád je její :-). Ne teď vážně ten pobyt je idealni. Ale vyber si nejlepe takový ke kteremu je alespoň poukaz na jízdu ve sportovním voze zdarma..

Odesláno

ja svyho casu resil velky dilema, bud ucast dvou lidi ve VIP stanu Ducati na MotoGP s neomezenou konzumaci alkoholu, jidla, marlboro a tak dal.... proste bomba.

Nebo to same, ale pro jednu osobu, s tim, ze bonus je svezeni se na tandemove motorce ve stylu MotoGP.

no a tak jsem premyslel, proste to bylo strasne lakave...... tak jsem vzal tu prvni moznost a vzal s sebou manzelku. A myslim, ze jsem udelal dobre :D

Vim, jaky to je, kdyz nejsou prachy, ale misto spotrebni veci tabletu bych ji dal bud ten vikend nekde, a nebo neco, co ji ty 20 bude pripominat cely zivot. Treba foceni v atelieru s moznosti tisku velkoformatove fotografie. A ZA 30 LET se pak podiva jak byla krasna......

Odesláno

Focení dostala na vánoce :) Takže to už ne.. Není to vůbec jednoduché :D Dívám se na nějaké wellness a do těch 3 tisícovek se to dá sehnat :) Docela mě láká i ten dvůr králové, ale zas to nebude takové překvapení, když už mi ona dala výlet do zoo praha...No uvidíme...

Odesláno

hele ve dvore kralove to je hezke, ale v lete, spis to safari, to ostatni neni tak super, jako prazska zoo....

ale jako darek k 20 mi to prijde takovy, no, zvlastni :D

Odesláno

Jo, jasny já to beru.. Ona by stejně dostala jen poukaz a jelo by se až by bylo teplo a bylo otevřeny safari :) bez safari to nemá cenu.. Zatím tu mám pár wellness pobytů na slevomatu, takže ještě uvidím, jestli mě nenapadne něco jinyho a když ne, tak beru nejspíš wellness...

Odesláno

Krakow je geniální:super já, vzhledem k tomu, že mám mladýho absolutně neromantickýho, tak jezdim s kamarádkou:) takhle jsme byly v létě v Krumlově a bylo to nejvíc top!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...