Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

27.4.2013 - 13. Grillmasters na chaloupce v mechu a kapradi :D

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

jsem rad, ze se vam libi, dekujeme vsem za darecky, ktere velmi prekvapily a jsou nadherne :D, jeste jednou dekujeme :)

zaroven doufam, ze se vsem libilo, i na nasi polostavbe :D

A jak dopadl Pavel? Mam nahodit video? :D Zije dejcha, nic zlomenyho, ale berle ma a jeste jsem ho vozil po jicine v kryplkare :D

PS: a toho idiota, ktery se nam na sraze mihl pres sms, jsme velice uspesne ignorovali, ze :D

[upravil dne 28/4/2013 22:38 od Scratch]

[upravil dne 28/4/2013 22:55 od Scratch]

Guest Scratch
Odesláno

no a protoze to je verejnym tajemstvim, tak dekujeme za pranicka, snad to bude kluk, teda, bude to kluk :D

Guest Scratch
Odesláno

nene bude to kluk, je strasna skoda, ze moji manzelku osukala pulka peugeot clubu.com, eu (ma asi jine smernice=sukat zpozdilka?????), ale pevne verim, ze na totalniho trotla klubu, cili opet zpozdilka z chrudimi se nedostalo..... ten bude casem chovat jiste v plzni, nebo si pokeca s lidmi v chrudimske nemocnici, az tam zase doveze sveho vyliteho otce alkoholika........

Guest Scratch
Odesláno

ja se omouvam za ten prispevek, ale musel jsem napsat, protoze vim, ze ten idiot si to precte.... prominte

Guest Scratch
Odesláno

ahoj Charlie, diky jeste jednou za pomoc, tlumic mas na ceste a az se uvidime, tak ti pridam i neco dobreho za ochotu :)

Zpozda urcite neprijede, protoze mu pry za tu nedodelanou praci dluzim penize, :D

cap ma priletet 17. listopadu :D

Odesláno

Jsem si vzpoměl že jsem taky něco nafotil, takže jsem to přidal do alba na rajčeti, ještě vam to nasypu na Uložto - http://uloz.to/xTYFz551/13-grillmasters-na-chaloupce-v-mechu-a-kapradi-rar

Heslo: scratch

A tady jeden zvukový zaznam z uspávání Scratche, když Scratch dostane zachvat smíchu neví kdy přestat:D:D

[upravil dne 1/5/13 18:14 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...