Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no první auto coupé 3.0V6 proč ne, ale spočítej si povinko to bude ročně raketa bez bonusů ;)

a co přední před-katalyzátory.. ani nebudu psát ceny :D vetšinou to je jak půlka ceny auta :bojim

Odesláno

Ne povinné ručení nemusí být drahé! Menší reklama nezaškodí. Mě uživatel \"kajvet\" udělal speciální cenu, tak mu zkuste případně napsat o cenovou kalkulaci! :papa

Odesláno

autodoktor.cz, tam nepotrebujes bonusy, neresi ani malusy, ale je to flotila...

Odesláno

To Scratch: koukal sem tam a asi mi to hodilo nějakej blbej odkaz, bo autodoktor.cz mi vyhodí ruční mytí a čištění interiérů a dlaší podobný služby a PR nikde:myslim

Odesláno

Mate niekto chipnutu 152kW verziu ??

V bazari som nasiel 407 3,0 V6 (155kW- chip 166kW) za 6900€ r.v. 2004

akoze nechce sa mi verit.. v momente by som isiel prenu kebyze mam tych 6900€ :D

Odesláno

\"Auto vyrobené na objednávku, nádherny úplne nový biely kožený interier. Originálny JBL Sound, 19\" palcové elektróny obuté letné pneu NOKIAN Z 245 35 R19 zapísane v techn. preukaze, car pc, 7\" dotykový lcd monitor, 10x usb, operačný systém Win Xp, možnosť sledovania filmov, videoklipov, hudby, 120Gb HDD + možnosť pripojenia externého hdd, full kancelária, klávesnica, dvd napaľovačka a mnoho iného.\"

Cena nového vozidla bola 47000€.

3,0 V6 166kW A6 r.v. 2004 naj.km 117000km (aj ked s velkou pravdepodobnostou stocene)

aj tak za 6900€ ? Ja by som ju pod 10 000€ nedal nikomu, max rodine... :D

Odesláno
To Scratch: koukal sem tam a asi mi to hodilo nějakej blbej odkaz, bo autodoktor.cz mi vyhodí ruční mytí a čištění interiérů a dlaší podobný služby a PR nikde:myslim

staci zavolat a domluvit se :)

ja tam mel vsechny tri samohyby, ale s coupe jsem uz presel pod Skuciho

Odesláno
Mate niekto chipnutu 152kW verziu ??

V bazari som nasiel 407 3,0 V6 (155kW- chip 166kW) za 6900€ r.v. 2004

u nepřeplňovanýho motoru si myslím že tohle tak nějak odpovídá, že z toho lze dostat těch cca 5-8% výkonu navíc, pokud někdo tvrdí že víc - třeba 10%, tak pak už jedině za cenu neskutečně vysoké spotřeby (viz. tabulky firmy BITpower - uvádí že ze 152 kW dostanou 165 kW).

[upravil dne 28/3/13 09:31 od Ducatista]

Odesláno

kevinlaca: Pěkně jsi to vyhmátl, nemáš na to odkaz? :D To snad není ani pravda, jací jsou vtipálci mezi majiteli Peugeot, nemá tam náhodou \"větší vstřiky\" a \"ostrou vačku\"?:D Doufejme že to rychle prodá nějakému \"vejci\" a koupí si audinu (ta bude mít dotykáč 20\" a satelit na střeše, kola taky 20\" (samo legálně v papírech), mimochodem 4x4, bude f naftě a výkon bude 1000PS a nájezd přes všech 8 majitelů v čr poctivých 127kkm, interier z kůže brontosaura a původní cena na objednávku 1mÉček)... To čemu se říká chiptuning mě nijak neoslovilo, pokud to není laděné na brzdě, tak je to jen nějaký polotovar a rád bych věděl kdo a kde změřil ty výsledné hodnoty, prostě parametr je na obalu od CD ke kabelu, tak to všichni papouškují. Straki007 by k tomu mohl určitě říci víc, někde tu psal jak to individuálně dolaďuje a tak. Je tu prostě velké riziko, že je to jen číslo vytačené z rukávu... Všechny ES9J4 i ES9J4S mají na brzdě dost podobný výkon. ES9J4S lépe táhne od spoda. Když tam pustíš víc paliva, tak tam vzduch stejně nedostaneš, takže o nějakém \"ladění\" v řádu desítek kW u \"seriovky\" se nedá vůbec mluvit...

Pro zajímavost;)

post-21729-14109630344964_thumb.jpg

[upravil dne 28/3/13 09:55 od rootsky]

Odesláno

Je to před cca 5 ti lety měřený ES9J4S GOD Mr.Brady, fakt slušný motor - škoda ho... S minulým motorem ES9J4 (najeto okolo 120kkm) jsem byl ve stejné době na brzdě, ale graf nemám. Bylo tam buď přes 170, nebo přes 180PS, vím že to nebylo celé číslo a krouťáku jsem si tenkrát vůbec nevšímal. V té době jsem to tady na clubu psal, zkoušel jsem hledání, ale bůh ví v jaké to bylo souvislosti...

[upravil dne 28/3/13 13:31 od rootsky]

Odesláno

každopádně díky za ten graf, doteď jsem žádnej u V6 neviděl a díky tomu ted vím, proč se mi pořád zdá, že bývalý HDI jelo víc - je to přesně jak mi to říkal Charlie 1 když jsme se potkali u Hugo Bosse - jezdím s tou V6 pořád jak s dieselem a podle grafu ta V6 ve 3 tis ot. nemá ani 100 koní a musím se naučit ji víc držet pod krkem a točit :mad::aut

Odesláno

V tom rri je pár \"konkurenčních\" V6tek a ty naše jsou na tom pořád slušně... Ono taky záleží na spoustě věcí: Já tenkrát měřil na kolech 8x18\" Braid, proti lehčím origo 16\" tam bude určitě nějaký rozdíl. Je tu pořád možnost se na tohle soustředit pořídit co nejmenší ultralehká kola s co nejlehčími pneu. Taky se dá jít do extrémů, dát místo Brembo Lucas a jít s váhou kol ještě níž. Nakonec brzdy jdou taky sundat:D...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...