Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pravda, ale kolko policajtov zo 100 pozna ci su to 15 nebo 16 palcove rafky?

:)to su ludia s maturitov ako ja alebo aj ty a vecsina vlastni auta ako ja alebo ty a pokym neni slepy tak si to na pneumatike precita nie?ci je to r15 alebo r16 rozmer ,zase taky blby nikto nieje

[upravil dne 16/3/13 14:46 od krtek 2]

Odesláno
Pravda, ale kolko policajtov zo 100 pozna ci su to 15 nebo 16 palcove rafky?

:)to su ludia s maturitov ako ja alebo aj ty a vecsina vlastni auta ako ja alebo ty a pokym neni slepy tak si to na pneumatike precita nie?ci je to r15 alebo r16 rozmer ,zase taky blby nikto nieje

[upravil dne 16/3/13 14:46 od krtek 2]

ha-ha, uz vidim jak sa policajt sklana ku pneumatike aby cital rozmer, ten bol fakt dobry:P:P

Guest servisman
Odesláno

nevím jak kde ale poslední dobou sleduji jak policie kouká po pneumatikách a rozměr tam je .Dokonce nedávno zadrželi BMW a pneu se jim nelíbily,řidič se jen rozčiloval.

Odesláno

Jenom pro info 16 palcove kola su podla stk maximalne pripustne pre old model 406 !!

ja viem mam ich zapisane v TP:),ale 16-ky davat nebudem

PS-a stakym pristupom ze neveris ze si policajt cupne k tvojmu kolessu(ani nemusi da sa to precitat aj v stoji )si narazis drz.. jedneho dna u policajtov pekne

[upravil dne 16/3/13 15:28 od krtek 2]

Odesláno

tady je zase moralistů, že je mi z toho až šoufl. Chce tam 16\" chce, ať si tam dá třeba 25\" když se tam vejdou a bude chtít.

Krtek: předpokládám že jsi nikdy nic sebemíň protizákonýho neudělal.

Servisman: nebude to tim že je zima, a je zákonná povinnost mít zimní gumy?;)

Guest servisman
Odesláno

jim nešlo o zimní gumy ,ale slyšel jsem že je má nějak široké :P

Odesláno

Moby predpokladas zle ale nebudem sa tu tym vychvalovat (hanit) ja som ho len varoval ze co sa moze stat ale nech si kazdy dava na auto co chce trebarz aj vrtulu z helikoptery:papa

Odesláno

Ano to jsem slysel i to ze je auto line pri rozjezdu, na druhou stranu je ale rychlejsi pac ma vetsi kola. Ja to chci jen na leto aby som potesil auticko, vypada na 14 dost unavene..

Odesláno

Ja 16\" mel jedno leto asi 15t km poznal jsem to akorat kdyz jsem vymetl nejakou diru nebo pri brzdeni, u rozjezdu jsem zadny velky rozdil nepoznal. Jeste v zatackach byly o neco lepsi, ale jezdim jako duchodce takze sem moc netestoval.

Odesláno

Ja mám teda 15tky 195/65 r15 a ono je to strašný balón, a v rozmere 195/50 r15 vyzerá to koleso na rozmery 406tky príliš malé, lebo medzera medzu pneumatikou a oblúkom blatníka sa zväčší. Tiež zvažujem 16tky, ale také 17tky by zase tiež neboli zlé :D ale na zapisovanie diskov do TP zrovna chuť nemám :aut

Odesláno

Koblih: ku 406tke su aj 15tky myslím výzorovo príliš malé, a k tomu ešte ten profil 65, na zimu na plechoch je to o.k., ale na leto mi prídu r16, r17 na rozmery 406tky tak akurát, veď kolesá robia auto, nie? :mrk Aj keď tie cesty po zime... do leta to hádam polátajú :D

[upravil dne 16/3/13 20:57 od Mathush]

Odesláno

Ano vzhledově obvykle vypadají větší kola líp, ale nedá se s tím jezdit... pokud někdo jezdí kolem komína možná, já když polknu za den třeba i 1000 km tak mi to vadí. Pobavilo mě, že i prezidentův Superb se přezuje z 18\" na 17\" kvůli nepohodlí.

Odesláno

jo máš recht Koblih69 ted v zimě mám 15 195/65/15 a je to jak peřinka,v létě Ouragany 16 205/55/16 a každá díra je znát,17 ani 18 bych nechtěl na 406 ani ZADARMO;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...