Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Aktuální -4,5°C, fouká vítr,bílo,nechumelí, zima brrr,ůklid mi skončil v neděli:D

[upravil dne 6.1.2009 vendi.stejskal]

Já mám úklid sněhu pořád, protože sousedi se do toho zrovna nehrnou a já se alespoň vyblbnu se psem :super

Odesláno

Konecne jsem vytahl fotky z mobilu..

5.1.09 rano.. tusil jsem ze budu ometat auto ale ze ho budu muset i vyhrabavat to me teda nenapadlo :super

Obraz225a.jpg

A tady trochu mraziva cesta do prace.. brr :ticho (koukam ze mam v aute spatne nastaveny datum.. melo byt 6.1.)

Obraz229a.jpg

Mrazive rano dokresloval pekny vychod slunce..

Obraz230a.jpg

[upravil dne 6/1/09 AKCZ]

Guest minimaxa
Odesláno

To je divný, von je leden, a vono mrzne, a pražák je z toho na větví, že mu zamrzla okénka v autě, no jsem zvědavej až bude v létě +35 st.C jaký z toho bude halóóó :D:D

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

To je divný, von je leden, a vono mrzne, a pražák je z toho na větví, že mu zamrzla okénka v autě, no jsem zvědavej až bude v létě +35 st.C jaký z toho bude halóóó :D:D

Jak výstižné:super . Jak vám startují v mrazech auta?? Jinak unás -5st.C a sníh:nevim

Odesláno

Tak sme sa práve vrátili z návštevy a vonku je podľa PP v našej 307 presne -19,5 °C. Len to tak svišťalo pod kolesami. Auto som radšej naštartoval a nechal poklepať 10 min. pred odchodom. :mad:

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Nechci bejt vztahovačná, nevim jakýho pražáka co je na větvi myslíš:myslim, ale že mrzne to se tu snad nikdo nediví. Je jasný, že u Vás na horách jste zvyklý na větší sněhovou nadílku, ale my v Praze jsme rádi, že alespoň někdy napadne i tady. Zároveň chápu, že někteří nemusí sníh vůbec, co si budem povídat, nejsme na něj v Praze snad nikdy dostatečně připravený, nemáme rolby, skútry a těžko můžu jet do práce na lyžích.......takže někdo ho vnímá jen jako tu věc, kvůli které musí dřív vstávat.

Odesláno

včera v 7:00 bylo ve Vinoři -13 a když sem jel domu tak v poledne v letňanech to ukazovalo -9 :D AUto startuje na první drc, ale ze začátku se ozývají zvuky, který za tepla nejsou :D Píská ložisko od spojky, výfuk někde tluče a tak, holt ve francii asi nepočítali s mrazem :D

Odesláno

Včera cez deň len -2 tak som sa osmelil opáchnuť auto od soli a rýchlou jazdou osušiť. Chyba lávky. Auto mi vyzeralo ako v poleve :aut a dnes ráno -13 skoro som sa nedostal dnu.

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: OK406

K založení tohoto příspěvku mě vedla myšlenka, že by sem mohl napsat každý ze členů P-C a je jedno, jestli je z ČR či SR, aktuální počasí, které právě je u nich. A pokud by se dodala nějaká fotka, tak by to bylo dokonalé. I když přes den bylo u nás v Týně nad Vltavou sluníčko a teplota okolo 30st.C, tak se náhle v 17.00hod. zatáhlo, blesk a rána a z nebe se snesl tak hustý déšť, že auta musela jet krotem. A najednou začaly padat kroupy. Vše bylo dílem okamžiku. I když to není na fotce moc vidět, tak vody je dost. A ten vzduch je úplně jiný.:super

Praha 10 ,13:58 ,teplota v 6 patře panelového domu 2stupně celsia , lehký vánek zataženo a poprchává

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...