Petra XSI Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 U nás na okraji Prahy krásně bílo, ZATÍM mě i baví odklízení sněhu Citovat
vendelinek Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Aktuální -4,5°C, fouká vítr,bílo,nechumelí, zima brrr,ůklid mi skončil v neděli:D [upravil dne 6.1.2009 vendi.stejskal] Citovat
Petra XSI Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Aktuální -4,5°C, fouká vítr,bílo,nechumelí, zima brrr,ůklid mi skončil v neděli:D [upravil dne 6.1.2009 vendi.stejskal] Já mám úklid sněhu pořád, protože sousedi se do toho zrovna nehrnou a já se alespoň vyblbnu se psem Citovat
AKCZ Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Konecne jsem vytahl fotky z mobilu.. 5.1.09 rano.. tusil jsem ze budu ometat auto ale ze ho budu muset i vyhrabavat to me teda nenapadlo A tady trochu mraziva cesta do prace.. brr (koukam ze mam v aute spatne nastaveny datum.. melo byt 6.1.) Mrazive rano dokresloval pekny vychod slunce.. [upravil dne 6/1/09 AKCZ] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 To je divný, von je leden, a vono mrzne, a pražák je z toho na větví, že mu zamrzla okénka v autě, no jsem zvědavej až bude v létě +35 st.C jaký z toho bude halóóó :D Citovat
OK406 Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: minimaxa To je divný, von je leden, a vono mrzne, a pražák je z toho na větví, že mu zamrzla okénka v autě, no jsem zvědavej až bude v létě +35 st.C jaký z toho bude halóóó :D Jak výstižné . Jak vám startují v mrazech auta?? Jinak unás -5st.C a sníh:nevim Citovat
jozefsv Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 ako pozeram tak snehu mate dost.dajte aj nam nejaky.u nas pred pol hodinou -13,do rana tu bude veselo Citovat
očko Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Tak sme sa práve vrátili z návštevy a vonku je podľa PP v našej 307 presne -19,5 °C. Len to tak svišťalo pod kolesami. Auto som radšej naštartoval a nechal poklepať 10 min. pred odchodom. Citovat
Petra XSI Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: minimaxa To je divný, von je leden, a vono mrzne, a pražák je z toho na větví, že mu zamrzla okénka v autě, no jsem zvědavej až bude v létě +35 st.C jaký z toho bude halóóó :D Nechci bejt vztahovačná, nevim jakýho pražáka co je na větvi myslíš, ale že mrzne to se tu snad nikdo nediví. Je jasný, že u Vás na horách jste zvyklý na větší sněhovou nadílku, ale my v Praze jsme rádi, že alespoň někdy napadne i tady. Zároveň chápu, že někteří nemusí sníh vůbec, co si budem povídat, nejsme na něj v Praze snad nikdy dostatečně připravený, nemáme rolby, skútry a těžko můžu jet do práce na lyžích.......takže někdo ho vnímá jen jako tu věc, kvůli které musí dřív vstávat. Citovat
vinorak Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 včera v 7:00 bylo ve Vinoři -13 a když sem jel domu tak v poledne v letňanech to ukazovalo -9 AUto startuje na první drc, ale ze začátku se ozývají zvuky, který za tepla nejsou Píská ložisko od spojky, výfuk někde tluče a tak, holt ve francii asi nepočítali s mrazem Citovat
Bobo.KH Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Tak takhle to vypada u nas [upravil dne 7/1/09 Bobo.KH] Citovat
Pinďa Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Tak dnes ráno tu bylo jen - 18,1 st. C. A nyní (v 18:00 hod) je už - 12,2 st.C [upravil dne 9/1/09 Pinďa] Citovat
vendelinek Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Tak to bylo u nás taky ,ráno 7°°hod -18°C,přes den okolo -6°C ,tedka večer už je -9,5°C,brrrr to zas bude zima:D Citovat
Marlin Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Lidi, proboha je leden, spamatujte se, tohle je naprosto normalni pocasi Citovat
AnotherOne Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Včera cez deň len -2 tak som sa osmelil opáchnuť auto od soli a rýchlou jazdou osušiť. Chyba lávky. Auto mi vyzeralo ako v poleve a dnes ráno -13 skoro som sa nedostal dnu. Citovat
vendelinek Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Tak dneska ráno okolo 8°°hod 1°C,trochu fouká,a mlha jak mlíko(stěrače jedou co chvilku),viditelnost je 10m,je hnusně Citovat
vendelinek Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Jak je dneska,tady se od rána mete a mete,-1°C,vítr,je docela hnusně Citovat
janča205 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 U nás zatím jenom prší a je nejspíš nad nulou! Citovat
crang.look Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: OK406 K založení tohoto příspěvku mě vedla myšlenka, že by sem mohl napsat každý ze členů P-C a je jedno, jestli je z ČR či SR, aktuální počasí, které právě je u nich. A pokud by se dodala nějaká fotka, tak by to bylo dokonalé. I když přes den bylo u nás v Týně nad Vltavou sluníčko a teplota okolo 30st.C, tak se náhle v 17.00hod. zatáhlo, blesk a rána a z nebe se snesl tak hustý déšť, že auta musela jet krotem. A najednou začaly padat kroupy. Vše bylo dílem okamžiku. I když to není na fotce moc vidět, tak vody je dost. A ten vzduch je úplně jiný. Praha 10 ,13:58 ,teplota v 6 patře panelového domu 2stupně celsia , lehký vánek zataženo a poprchává Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.