Martinsk Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Na Pagu som bol, nič moc, skús toto http://free-ri.t-com.hr/apartments-matusan/ http://www.apartments-matusan-rab.com/otok-Rab/ Bol som a výborné. [upravil dne 15/3/13 19:42 od Martinsk] Citovat
ozzy56 Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Mám projeté Chorvatsko od hranic se Slovinskem na Istrii až pod Dubrovnik (kolem moře), busem i Černou Horu, a nestalo se mi, že bych byl někde vyloženě nespokojený, nebo se mi tam nelíbilo. Je ale pravda, že mi nikdy nepršelo, takže mě to asi čeká. [upravil dne 16/3/13 11:33 od ozzy56] Citovat
tomike Odesláno 16. březen 2013 Autor Odesláno 16. březen 2013 Na Pagu som bol, nič moc, skús toto http://free-ri.t-com.hr/apartments-matusan/ http://www.apartments-matusan-rab.com/otok-Rab/ Bol som a výborné. [upravil dne 15/3/13 19:42 od Martinsk] Vyzera to fajn, cenova relacia? Kludne SZ, dik. Citovat
OK406 Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 V dnešní (25.5.2013) vyšla v Maledé Frontě Dnes ( za 16,-Kč) příloha venovaná cestování do Chorvatska + kapesní průvodce. Myslím si, že je tam zajímavé i užitečné čtení. Citovat
dusan2 Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 To tu všetci chodíte iba do chorvátska či čo ? Citovat
ozzy56 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Link je o Chorvatsku, tak tu Maledivy nebo Karibik nenajdeš Citovat
PACHO Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Dušan 2, a kde by si chcel ísť na dovolenku? Chorvátsko relatívne blízko, oproti sk perfektné cesty, civilizovaná krajina, krásne more, prijatelné ceny, lacná nafta. ... Citovat
dusan2 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Chodim na dovolenku zasadne autom ale za mna chorvatsko nie Citovat
dusan2 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Zle skusenosti mam spred mnoho rokov kedy tam boli na kazdom kroku sami policajti , za vsetko sa platilo , hranicne kontroly boli ukazkou sikanovania statnymi uradnikmi , no a personal v kazdom zariadeni mi daval pocitit ze som ,,len chudobny slovak\'\'. Mam vseobecnu averziu k balkanskemu naturelu. Dalsim dovodom preco nie je mnozstvo nasich turistov na kazdom kroku a betonove pobrezie na niektorych miestach. Napriek tomu uznavam ze chorvatske more a mnozstvo plazi a ostrovov je nadherne a ze sa tam clovek moze citit dobre. Ja sa ale dobre citim na opacnom brehu jadranu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Dakedy som \"chorvátsko\" odmietal ... Dnes uz sa mi moc ani nikam inam nechce chodit ... Proste nahadzem veci do auta, za jednu noc som na mieste, a cela dovolenka vychadza pomerne lacno ... Dialnica je sice spoplatnena, celkom vysoko, na druhej strane je vsak perfektna, a popravde, policajtov na dialnici, co by merali, som tam teda este nevidel ... Hranice su uplne bez problemov Ubytko sa tam da uz naozaj zohnat za \"bagatel\" ... Cela dovolenka vychadza proste za bagatel, a pritom je tam pekne Navyse vyhoda vlastneho auta na dovolenke, je aspon pre mna obrovska, kazdy den sme niekde inde Cena potravin v supermarketoch zhruba rovnaka, takze uz ani neni treba nieco zasadne tam vláčiť ... Jedlá v reštikách, sú možno o málo drahšie ... To isté alkohol, veľké pivo v pohode do 2 Eur, nie je problém ... Navyse aj na Slovakov uz pozeraju inak, hlavne od doby, co su EURA ... Slovaci menej prepocitavaju Citovat
John Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Delší dobu jezdím na Makarskou kolem Podgory a naprostá spokojenost.Letos asi pojedem dřív a kousek víc nahoru. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 dusan2 rozumím ti, já mám podobné pocity z Egypta, otravní taxikáři,různí prodejci na trhu--tahají za triko abys je navštívil v krámě, pivo si mimo hotel nikde nedáš, samopalník před vchodem hotelu:o, né už néé... jinak Egypt super, teploučko, krásná podvodní příroda,bar na pláži Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Inak by ma zaujimalo, kam ísť na Pag ? Tento rok rozmýšlame o jednej kratšej dovolenke, v čisto mužskej výprave Takže by som preferoval rušní nočný život, bari, diskotéky ... Ideálne však, nejaká tichšia oblasť, odkiaľ je to kúsok do takto \"rušného\" centra ... Viete niečo na Pagu poradiť ? Ďakujem Citovat
elton Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Na Pagu je Novalja - říká se jí taky chorvatská ibiza. Citovat
Rejty Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 to se řiká pláži ZRČE....tam je to móóóóc pěkné Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Plaz Zrce má aj nejaký nočný život ? Ide skorej o to ... Kupanie teraz neriešim, to sa cez den presunieme autom, kam bude treba ... Skorej to, ako sa dostat vecer \"s disko\" kedze autom na nu chodit nebudeme Citovat
glow1 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 pokud chceš mít klid, tak zkus nějakou vesnici na Pagu, je tam krásně .. jako v celém Chorvatsku :D ja jsem byl loni na makarske ale desne moc lidí tak jezdí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.