Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jó, ale co tím vyřeším. zase tam budu muset cpát CD a navíc to zabere víc místa než fleška. Já když cestuji po všech možných končinách a spím v autě, tak je pro mě každý kousek místa cenný. Mám hudbu na asi 6 CD MP3 a to zabere asi 4Gb. 4Gb fleška by to vše vyřešila.

Odesláno

Mám takovej malej mp3 přehrávač a ten normálně kablíkem propojim s autem a hraje to. Má 4gb. Ovládání písníček jen mp3 přehrávačem.

post-15015-14109631906274_thumb.jpg

Odesláno

Jinak právě proto jsem si nad navi dal dvd přehrávač a ten napojil na ten sinč. Kromě videa za jízdy si tam můžu dát další cd s mp3 + SD kartu + flešku. Takže mám naráz tolik hudby, že ani při cestě na jadran to nestihnu poslechnout.

post-15015-14109631906473_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem trochu pátral na netu a zjistil jsem, že pouštět hudbu z flešky přes ten jack je blbost, neboť fleška je jen paměť né přehrávač.Takže nezbývá než si pořídit MP3 přehrávač. Té techniky je už trochu moc. Čert aby se v tom vyznal.:myslim:myslim:myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno

Před 14 dny jsem si s tím hrál a jedna velká flashka prostě není reálná. Veškeré podadresáře se zobrazují společně na jedné úrovni (WIP Bluetooth), tj. bude tam seznam veškerých alb a probírat se seznamem desítek / stovek alb je uživatelsky naprosto šílený.

Takže jako řešení jsem nakoupil několik malých levných flashek, na každou nahrál 20-40 alb přímo bez nějaké struktury. Adresáře mám pojmenované SKUPINA - ALBUM, aby se to snadnoe procházelo, řazení podle adresářů a funguje to dobře. Akorát během jízdy si člověk musí vystačit s tou aktuálně připojenou flashkou, řidič to bezpečně vyměnit nedokážeí.

Odesláno

Jo je to vopruz, nějak stále nedokážu pochopit podle čeho se to řadí, teď jsem na jednu flash dohrál 4 alba, řekal bych, že jako nejnověji vytvořené adresáře je to zařadí nakonec. Kdepak. Prostě tohle stále nechápu. Mimochodem mi to přehrává přeházeně písničky v jednom albu (jsou očíslované jak v názvu, tak v tagu, mají datum vytvoření i změny přesně za sebou).

Jinak mám více malých flash a vyměnit je za jízdy není problém, chce to jen trochu cviku. Stačí mi podívat se na konektor a pak už je to v pohodě. Umím tam flashku i dát, když tam žádná není.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Ahojte,

ja som z toho tiež zúfalý.

Na usb mám v roote nahraté adresáre v tomto poradí:

HUDBA

- Alicia Keys

- album 1

- album 2

- Annie Lenox

- album 1

- album 2

- .......... atď

- YES

- album 1

- .....

_HOVORENE

- 01

- Toulky

- 02

- album 1

- album 2

- ....

- 20

- Dan Brown

- Inferno

- ....

nuž ale ani za nič neviem zobraziť to _Hovorene

Je to zvláštne, USB je 64G, ale Hudbu vidím, dokonca som premenoval HUDBA na MP3 a hovorené slovo vnoril dnu, ale to tam nevidno. Neviem čo s tým ďalej :D

Mám 508SW

Najprv som si myslel, že či to nie je tým, že to hovorené slovo neni otagované, ale niektoré sú, a niektoré nie.

Mám podozrenie že systém vie čítať len 32G a čo je za to nenájde, ale hudby mám asi 25G a teda zvyšných 7G hovoreného slova by som mal vidieť. A nič :)

Odesláno

No comment, já už mám flash max 8GB. A zoufalý jsem z toho byl, teď už jsem rezignoval, ač nerad, musím říct - zlatý Germáni a jejich autoaudiosystémy... A ač to říkám nerad - i ten ford je lepší.

Návštěvník
Odesláno

njn..chce to lepsi vybavu - s 20gb hardiskem a pak musim rict..nadhera ;)

Návštěvník
Odesláno

Pacho69: Výbava to řeší, protože absolutně neřeším nějaký USB. Jen na naplnění HDD z USB, SD nebo DVD (MP3) a pak už je to na HDD pojmenované a srovnané jak chci já ;) to je na okraj..

profor: dáko vůbec nevím co je ;( jinak mám WIP COM 3D - snad o víkendu hodim nový frmw N42B a mapy 2014..uvidim

[upravil dne 28/2/14 09:54 od Straka]

Odesláno

dáko je skratka od dajako alebo nejako :D

K môjmu RT6 - včera mi flešli na RNEG2.37.A.2 a taktiež som \"upratal\" mp3 na USB.

Zatial mi vidno všetko, ale neprekročil som ešte 32GB, takže asi preto to vidím všetko.

Skusmo to naplním viac.

Adresárovú štruktúru som zvolil takú, že všetko je v roote, ak napríklad od jedného interpreta mám viac albumov, tieto sú v roote karty s názvom interpreta a potom názvom albumu.

Odesláno

Straka: No výbava to neřeší, chci aby fungovalo to co mám v autě a aby aspoň někdo věděl, jak to funguje. Ještě mi nikdo nebyl schopen vysvětlit, jak to tedy funguje. Výbava je každého věc - za mě - nebudu vrážet peníze do nechutně předražený navigace (za tuhle cenu si můžu koupit každej rok novou po celou dobu vlastnictví auta, navíc s neaktuální mapou), navigaci jsem v autě nechtěl - vyhozené peníze. U audiokomponent totéž, ta zařízení stárnou z hodiny na hodinu, proč bych měl dát 40tis za 40GB HDD, když za 2tis můžu mít tablet, který připojený přes USB nebo BT umí to samé... Tedy spíš umí toho 10x víc, můžu se na něm třeba koukat na filmy, nebo navigovat... těch pár desítek tisíc umím utratit účelněji, než za vestavěné podprůměrné předražené krámy.

Jasně že jsem to vyřešil jinak, tablet je komfortní, ovládání skvělé, třídění přesně podle přání, ušetřených 40tis... Tobě se display vyklápí, ale ovládat ho může jen spolujezdec nebo řidič... já mám ovládání variabilní, pro celou posádku... Takže tak.

Jen se ptám, proč když to funguje jinde to u pežota fungovat nemůže... Chci snad něco zvláštního, pokud tedy žádám, aby mi někdo sdělil, jak rádio v pežotu řadí skladby?

Odesláno

zatim jsem to moc nezkoumal, ale podle vseho to umi pouze strukturu adresar a v nem pisnicky. Struktury vnorenych adresaru to ignoruje a proto se pak zobrazuji nesmyslne. Zkusim dnes predelat strukturu adresaru a uvidim. Podle vseho nejde proste mit adresar s nazvem skupiny a v nem x adresaru jako nazvy alb.

Odesláno

Mojo 2: Obávám se, že nemáš pravdu. \"Nejblíž\" je asi to, že to řadí adresáře podle data vytvoření. Nejlepší výsledky jsem získal, když jsem vytvořil strukturu takto:

Interpret 1<čas vytvoření 10:00>

Album 1<10:01>

Album 2<10:02>

Album 3<10:03>

Interpret 2 <10:04>

Album 1<10:05>

Album 1<10:06>

čas vytvoření složky interpret ale ignoruje.

složku bylo třeba vytvořit (nebo nastavit create atribut), pokud jsem již nakopíroval hotovou složku s písničkami, chovalo se to podivně.

takže postup byl nejprve vytvořit strukturu, pak nakopírovat skladby, u nich už je to jedno, seřadí je podle atributu pořadí v MP3tagu. Atribut pořadí musí být číslo (1,2,3), nesmí mít jiný formát (01, 02... nebo třeba 1/24, 2/24 či 02/24...), pak to pomíchá i skladby.

Občas se mi ale stalo, že i tento postup výroby adresářové struktury nezabral, nakonec jsem se \"ustálil\" na tomto:

Interpret 1<čas vytvoření 10:00>

rok <10:01>

rok Album 1<10:02>

rok <10:03>

rok Album 2<10:04>

rok <10:05>

rok Album 3<10:06>

Interpret 2 <10:07>

rok <10:08>

rok Album 1<10:09>

rok <10:10>

rok Album 2<10:11>

v seznamu se zobrazuje jen seznam složek s názvem \"rok Album\", strukturu výše ignoruje, pokud v ní nejsou skladby. Vlastně každou složku, pokud v ní nejsou skladby, nezobrazuje, ale časově jede právě po těch hierarchiích. Rádio umí i přetřídit podle jiných kritérií (interpret, album, playlist), ale i zde je filozofie nějak úchylně francouzská, takže zdrojem pro audio je tablet :). Má to bohužel to omezení, že připojit lze jen jedno zařízení, takže je-li připojen tablet, nemůže být připojeno HF k telefonu...

Všechny popisy samozřejmě bez dakritiky, jak adresáře, tak MP3 tagy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...