John Odesláno 18. červenec 2005 Autor Odesláno 18. červenec 2005 Jo galerie Jirky nemá chybu...koukám,člověk nemá ani klid když spí.... :P:P:P Citovat
Kebrke Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Proto radši spát ve stanu, tam šmíráci nemůžou.....:o:o Citovat
Vvitty Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Kurt No to se nediv, když jsi měl tak dlouhej orien?ák!:D Jsem měl navigátora na draka......:D:D spis navigator mel draka... kdyz zacal s lahvacem uz pri snidani.... Citovat
Vvitty Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Jj zpáteční cesta byla neméně zajímavá jako ta páteční až na to, že v pátek jsem měl skoro plnou nádrž a v pátek se na mě smálo už hladové oko. no vidis, ja bral pri odjezdu cestou na cernak, a rozsvitilo se opet az u teze benzinky... ze by si vzpomelo, ze v tech mistech dostalo napapat? :aut Citovat
Jirkap Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 To jsem rád, že se fotky líbí a zároveň se omlouvám, že nejsou otočené No jinak Šípkové Růženky jsou pěkné Ta druhá je jak se John zrovna probudil Ps. Škoda, že jsem neměl kameru, chrapot byl taky zajímavý Citovat
Gotrek Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Všechny fotky jsou moc pěkné. Na několika jsem taky našel a kupodivu fotografovi nepraskla čočka... Citovat
Marlin Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 stesti ze sem se stihnul probudit driv nez fotil Citovat
Vvitty Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Netopýrka Ty fotky těch dvou šípkových Růženek, co spaly v autě, jsou roztomilý :) :super:mrk jak se nekdo muze vejit na spani do 306, to fakt nechapu Citovat
Marlin Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 a co 106 :D si to priste vymenime joooo Citovat
Vvitty Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Marlin a co 106 :D si to priste vymenime joooo no comment :D Citovat
Jirkap Odesláno 19. červenec 2005 Odesláno 19. červenec 2005 Taky jsem se docela divil, jak se tam někdo může vejít, ale jak je vidět tak může Marlin: Tak to máš štěstí, že jsem tě dříve neobjevil, mohl jsi tam být taky Citovat
John Odesláno 19. červenec 2005 Autor Odesláno 19. červenec 2005 Původně zaslal: Jirkap Taky jsem se docela divil, jak se tam někdo může vejít, ale jak je vidět tak může Marlin: Tak to máš štěstí, že jsem tě dříve neobjevil, mohl jsi tam být taky Hold někteří jsem asi docela skladný lidi... :P:P Citovat
Jirkap Odesláno 19. červenec 2005 Odesláno 19. červenec 2005 Původně zaslal: John Původně zaslal: Jirkap Taky jsem se docela divil, jak se tam někdo může vejít, ale jak je vidět tak může Marlin: Tak to máš štěstí, že jsem tě dříve neobjevil, mohl jsi tam být taky Hold někteří jsem asi docela skladný lidi... :P:P No to píše ten pravej ten nejmenší :P:D Citovat
Kurt Odesláno 19. červenec 2005 Odesláno 19. červenec 2005 No to píše ten pravej ten nejmenší :P:D No právě - u Johna je to záhada největší!:D Citovat
Jirkap Odesláno 19. červenec 2005 Odesláno 19. červenec 2005 Původně zaslal: Kurt No to píše ten pravej ten nejmenší :P:D No právě - u Johna je to záhada největší!:D Docela jsem i zkoumal jak mohl takhle spát… ale možné je všechno prostě John je malý/velký můž Citovat
John Odesláno 19. červenec 2005 Autor Odesláno 19. červenec 2005 Ta fotka co je zachycena je už takové pospávání, ale nějak jsem ještě tvrdě usnul. :myslim Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 19. červenec 2005 Odesláno 19. červenec 2005 Všichni prostě záviděli, no, že jsme si mohli pospa, zatíco oni už museli vstávat a fotit nás Citovat
Marlin Odesláno 19. červenec 2005 Odesláno 19. červenec 2005 Jirko, me v sest rano vzbudily ty hermeliny, kdyz se dobivaly ven, takze si mel smulu, ale zase jsem te upozornil na ty space, ze :D:D:cool: Citovat
Jirkap Odesláno 21. červenec 2005 Odesláno 21. červenec 2005 Původně zaslal: Marlin Jirko, me v sest rano vzbudily ty hermeliny, kdyz se dobivaly ven, takze si mel smulu, ale zase jsem te upozornil na ty space, ze :D:D:cool: Ale copak, to jsi jich tolik snědl? No to je zase pravda, takže máš u mě malé plus Netopýrka:No když jsem ráno vylezl ze stanu já a koukal jsem jak někomu koukají nohy ven atd. tak jsem to chtěl taky fotit, ale nějak jsem si to pak rozmyslel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.