John Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Tak tady je pár fotek odemně. Snad se budou alespoň trochu líbit. Zde fotky Pokud někdo máte taky nějaký material tak šup sem s ním,a pokud někdo to nemá kam dát,a? mě kontaktuje a ja to sem umístím. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 No sakra ty jseš rychlej........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Právě jsem dal svoje fotky na FTP klubu. Prosím učiňte tak i vy ostatní a? se o ně můžeme podělit. Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Mnóó ještě vědět co to je, nebo kde to je to FTP clubu....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 17, 2005 Author Share Posted July 17, 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Mnóó ještě vědět co to je, nebo kde to je to FTP clubu....... FTP je prostor na servru clubu, kam se dávají fotky a ostatní veci prospěšné pro členy klubu. Jinak návod, jak se dostat na FTP clubu najdeš v sekci SRAZY a Pravidla pro posílání fotek na server!!! tam je to napsaný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Původně zaslal: minimaxa Právě jsem dal svoje fotky na FTP klubu. Prosím učiňte tak i vy ostatní a? se o ně můžeme podělit. Děkuji Dobrý fotky! Zejména ta Žílova [znalci vědí] v motoru! (mrkni na moje) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 17, 2005 Author Share Posted July 17, 2005 Jj ta fotka nemá chybu.... :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: minimaxa Právě jsem dal svoje fotky na FTP klubu. Prosím učiňte tak i vy ostatní a? se o ně můžeme podělit. Děkuji Dobrý fotky! Zejména ta Žílova [znalci vědí] v motoru! (mrkni na moje) no jasně, chce to občas vymetat pavouky, že jo Žilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Nemáte nááhodou někdo mobil na Renka, já mám většinu fotek u něj v notesu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merkurek Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Nu pěkný fotečky jen mě štve že jsem tam nebyl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 To je paráda ty fotečky, ale ta rychlost. já se tam jen stavil na chvíli a našel jsem se i s maminou. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 17, 2005 Author Share Posted July 17, 2005 Tak tady je pár fotek od Vvittyho. Zde odkaz ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Původně zaslal: John Tak tady je pár fotek od Vvittyho. Zde odkaz ;) snad se budou libit..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirael Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 hezkyyyyyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Libej PS: \"i\" dlouhe a \"e\" s hackem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Původně zaslal: Netopýrka Nemáte nááhodou někdo mobil na Renka, já mám většinu fotek u něj v notesu Ahoj, telefon na Renka mám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Původně zaslal: John Tak tady je pár fotek odemně. Snad se budou alespoň trochu líbit. Zde fotky Pokud někdo máte taky nějaký material tak šup sem s ním,a pokud někdo to nemá kam dát,a? mě kontaktuje a ja to sem umístím. ;) Co ty jsi za blázna to jsi dolej domu, sednul k počítači a hnedka posílál Jinak jsi se nám nějak po cestě ztratil u Prahy že bychom ti ujeli? PS: Fotky dám během dnešního dne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 JirkaP ... Nechteli jste jet nahodou s nami? Mozna jsem to spatne pochopil ale kolega mi rikal ze jedete za nami tak sme chvili vyckavali a Vy nikde Tak nevim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Pár foteček ode mne najdete zde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Původně zaslal: AKCZ JirkaP ... Nechteli jste jet nahodou s nami? Mozna jsem to spatne pochopil ale kolega mi rikal ze jedete za nami tak sme chvili vyckavali a Vy nikde Tak nevim Situace se krapek změnila jen co jsi popojel, protože Bouhouš a John jel po D1 a já myslel, že jedou taky horem… takže jsem je následoval po D1, protože je to krapek více rychlejší. Omlouvám se za komplikace Toto nedopatření se stává maximálně jednou za deset let Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts