Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Nechci malovat čerta na zeď, ale když mi tohle psalo, tak to byl FAP. 100%ně. Zkus to vytočit při jízdě nad 3000 ot/min a uvidíš, že ti to spadne do nouzáku. FAP off OD STRAKIho007 doporučuji.

tak som dnes skusal parkrat dokonca cez 4000 otacek a nic,pohoda,akurat to trochu hucalo :D to bolo asi prvykrat co som to tak vytocil,aj cez 3000 malokedy tocim. Takze ked to nespadlo do nouzaku, este to nieje take zle? A keby sa vycistil (ak to ide) filter,pomohlo by to? Videl som nejake videa na youtube, kde boli filtre az tak,ze ked po tom buchali,padalo tusim uhlie :o

Odesláno

ta kontrola.jak casto sa regeneruje,len cez dia,co? A vycistit sa to da lahko,ci je problem? Ja to asi nespravim pri cinziaku,co?:D OK,dik za rady,uvidim casom co to bude robit,odvtedy prejdenych cez 200 km a je ticho (tuk tuk)

Odesláno

niekde na nete som cital ze to cistia hydroxinom sodnym. Zalejes nechas posobit a potom vyplachnes.

ta kontrola.jak casto sa regeneruje,len cez dia,co? A vycistit sa to da lahko,ci je problem? Ja to asi nespravim pri cinziaku,co?:D OK,dik za rady,uvidim casom co to bude robit,odvtedy prejdenych cez 200 km a je ticho (tuk tuk)
  • O 3 roky později...
Odesláno

Zdravím mám 807 2.0 79kw RHT a napsalo mi to unblock  diesel filter a když jsme to bral v pátek od mechanika tak mi řekl že ten filtr je netknutý a vypadá že je tam o proti zbytku výfuku o dost kratší dobu nevíte náhodou ? díky moc ! Večer jdu na diagnostiku tak uvidím ale ptám se na zkušenosti 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...