Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

407 SW 2.OHDi by chuck-trochu jiné zvíře

Recommended Posts

Odesláno

330mm kotouče a dvoupístky brzdy :P   Btw ten starej kotouč je fakt 283mm ? Wow, to je fakt docela rozdíl ...  Jaký jsi bral ty kotouče a co stály, jestli to není tajný ? :)

Odesláno

Přesně jak píše StibTo rozhodl jsem se pro upgrade předních brzd,dál jsem třmeny TRW s 2,7Hdi a kotouče 330mm (kotouče i desky jsou značky zimmermann) chtěl jsem sice vrtané,ale dělají prý drážky v místech děr .

Ps.ten starý je opravdu 283mm taky jsem nečekal takový rozdíl ve velikosti

IMG_20170303_163245.jpg

Odesláno (upraveno)

A repasoval jsi ty brzdiče tak jako Choze nebo jen očistil a natřel ? :)

Edit: Takže vrtané kotouče vysloveně nedoporučují ? Taky o nich výhledově uvažuju, nebo možná uvažoval jsem

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

JJ repas, když už byly dole,tak se to udělalo napořádek a nemusím na ně xx let šáhnout.

Vrtané nedoporučili, že se prý pak vydírají s drážkama v místě vrtání a zákazníci si následně chodí stěžovat.

Odesláno

Dobrý rozdíl velikostně, jinak osobně třeba mám xlet už vrtaný kotouče ale Bremba na coupé a problém s vydíráním kolem drážek nemám, ale je pravda že mám keramiku desky.

• O 2 týdny později...
Odesláno

PROČ ??? :(  Nejen že jsi si pokazil vzhled vozu ale navíc denní svícení je ta největší hovadina co kdy kdo mohl vymyslet ...

Odesláno

Však jsou ty světla vcelku decentní. Za mě palec nahoru. Kdysi jsem byl také odpůrcem denního svícení ale postupem času jsem svůj postoj přehodnotil a hlavní argument byla úspora a to jak neustálé kupování žárovek tak i drobná úspora na spotřebě PHM.

Odesláno (upraveno)

Denní svícení jsem mněl, z led pásku na mlhovkách, bohužel se mi už nelíbí,že jsou vidět jednotlivé diody, chtěl jsem s optickým světlovodem, kde diody nejsou vidět.

Navíc mi se denní svícení vypíná a zapíná podle okolního světla dle senzoru.

Viz obr.před změnou

DSC02244.JPG

Upraveno uživatelem chuck11
Odesláno

Úspora na žárovkách a PHM ? No to by mě teda přesvědčilo, fakt ... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...