Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

407 SW 2.OHDi by chuck-trochu jiné zvíře

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Právě jsem ti prošel celé tvé téma, všechny stránky a chci jen napsat že vypadá fakt Nádherně. Přesně takovou péči si autí zaslouží a opravdu vypadá skvěle. Všechny změny jsou super. Moc pěkná.

• O 3 týdny později...
Odesláno

nooo s těma ALU se asi inspiruji :P  ... jestli to není tajemství kolik jsi dal za gumy a jaké jsi sehnal ? nebo klidně do SZ :papa

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Konečně jsem v zadních světlech vyměnil kompletně všechny žárovky za diodové.Žlutá v blinkrech je konečně jasně žlutá a blikají jako diodové světla.Ze zpětných světel jsem navíc demontoval krytky a konečně je vidět dozadu!

Foto blinkry:

post-2331-0-26915400-1459617760_thumb.jp

post-2331-0-01080900-1459617780_thumb.jp

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Vypadá to super! Je fakt že při couvání je vidět prd, a bliká to jak když to nebliká :)

Odesláno

Můžu se zeptat na ty zadní světla jak šli dát pryč ty krytky na ty couvačky? Kolega to právě řeší pořád, že mu to dozadu nesvítí, a to si tam dal stejný diody jako já, a mě to svítí víc než přední potkávačky. Právě říkal že asi zkusí dát pryč ty krytky, ale bude se mu to dělat líp s tvojí radou když už to máš za sebou :-D

Odesláno

Šaldo podívejte se pořádně na ten obrázek těch krytek u spodku jsou vidět výstupky,do kterých jsem tlačil tenkým nožem,případně šroubovákem a pak jde krytka postupně oddělat. :papa

Odesláno

Takže se to světlo musí celý rozdělat? nebo stačí jen vydělat ten střed do čeho se dávají žárovky? Já jsem to světlo neviděl naživo, jen vím že kamarád to chce dát pryč, asi bude lepší se na to společně podívat a uvidíme co a jak.

Ale díky za info.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...