Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

407 SW 2.OHDi by chuck-trochu jiné zvíře

Recommended Posts

Odesláno

No hraje to TUC DUC TUC DUC.

Teď vážně zlepšení tam je,ale jsem zvyklý na větší tuci duci jak z 306 tak 406 pravdou je z mnohem větších beden subwoferů.Musím ještě pro jistotu přesně zjistit, která barva drátu z těch 4 jsou plusové a které mínusové aby byla jistota v zapojení.

Potřeboval bych kdyby mi někdo mrkl na origo zesilovač na jaké piny jsou které barvy drátů napojeny :nevim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak konečně mám opět zapojený origo sub JBL,tentokrát už správně a je to hned jiné kafé.

A můžu zase plně využívat kufr, náhrada než se podařilo zjistit správnost zapojení zabírala moc místa  :D :D

post-2331-0-06094900-1425924957_thumb.jp

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Já bych nezvolil žádný :D

Ty 5ti paprskový má kolega na 407  a naživo jsou takový "obyčejný", a zase nejsem zastáncem mnohopaprskových kol, já bych zvolil kola ze 407 coupé ;)

Odesláno

John- tak trochu jsem od tebe tuhle odpověď čekal na 406 máš taky paprskové disky Ouragany myslím :D

Šalda - mám ten pocit,že tyhle mnohopaprskové jsou ze 407 coupé

LukyVes- taky díky za reakci

Odesláno

V 17" se právě jmenují Etoile a mají 7,5 na ET 37, kdežto v 18" Galaxie mají 8 na ET 41, teď je ještě někde najít, taky jsem zatím viděl jen 18"

Odesláno

Šalda- o tomhle jsem ani nevěděl fakt jich bude jak šafránu

Lukaydo-právě má je každá třetí 407-ma :( momentálně jo, ještě uvidím když tak je budu střídat dle cesty :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...