Pata Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Bone: Obe jsou koceny, ale kazda jinak Vsak se podivej na nejaky klip Sarah Citovat
BoneDaddy Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: Pata Bone: Obe jsou koceny, ale kazda jinak Vsak se podivej na nejaky klip Sarah Nenutím, chápu:D. Ne máš recht. Jinak mě ještě napadla Natalie z Cascady ale to už asi není moc ono. Ta Jessie u mě vede, asi jakou u Kouďák. A nebo jestli znáš klipy němce Guntera:D. Ten tam má taky dobrý slečny. BTW: Místo nicků se tu řeší čím dál tím lepší věci . :aut:aut Citovat
Pata Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Bone: Günther a jeho klipy v leopardich trenkach? nezapomenutelne :D:D Touch me... Citovat
west Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: west Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: west WEST=značka cigaret co jsem kouřil snad 10let. WEST=momentálně i můj zaměstnavatel:D Tak proto west:super K tomu mě napadá docela nevhodná poznámka... a jaká Kuř něco/někoho 10 let a pak tě (to) zaměstná... Tak snad jsem neurazil... Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Jessie To me zacli takhle rikat pac sem podobnej jedny kreslený hvězdě seriálu Třída číslo 402 No už jsem se lek,že jsi podobnéj zpěvačce z německý skupiny Novaspace-Jessie Böhrsessie :D:D kterou si vždy vybavím když vidím tvůj nick... To je ta z klipu "Burn in on" nebo jak se to jmenuje? :D:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: Pata Bone: Günther a jeho klipy v leopardich trenkach? nezapomenutelne :D:D Touch me... Pato: konečně někdo kdo čumí na stejný hovadiny jako ja občas:D. Nejlepší jeho klip je Tutti Frutti Summer Love:D:D:D. Když jsem to viděl prvně tak jsem se málem musel jít smíchy přebalit:D. Citovat
aka Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Ano Neonku, Tebe zna temer kazdej zacina to cele olejem, nebo ne? Citovat
Dundee Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Původně zaslal: aka Ano Neonku, Tebe zna temer kazdej zacina to cele olejem, nebo ne? Řekl bych, že historie Neonova nicku začíná kdesi v Matrixu:myslim:aut Citovat
Hafity Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Že by NE ON? Takže ona? Nebo někdo jinej.... Citovat
Dundee Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Původně zaslal: Hafity Že by NE ON? Takže ona? Nebo někdo jinej.... NEOn... Citovat
MatrixChose Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 No uz by mohl prijit a povypravet nam o tom Citovat
KoudaK Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Původně zaslal: MatrixChose No uz by mohl prijit a povypravet nam o tom No taky na to čekám.... Citovat
Hafity Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 2KoudaK: musíš se furt rejpat v tom rypáku? Kdo se má na to pořád koukat! Je to nechutný! Samozřejmě si dělám srandu.... :papa Citovat
KoudaK Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Původně zaslal: Hafity 2KoudaK: musíš se furt rejpat v tom rypáku? Kdo se má na to pořád koukat! Je to nechutný! Samozřejmě si dělám srandu.... :papa No když se ohlédneš do minulosti tak já níkdy neměl normální avatar.. Vždycky to byla nějaká směšná kravina... Tak trochu mě to vystihuje... (vtipálek):myslim:super Citovat
Hafity Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Hafity 2KoudaK: musíš se furt rejpat v tom rypáku? Kdo se má na to pořád koukat! Je to nechutný! Samozřejmě si dělám srandu.... :papa No když se ohlédneš do minulosti tak já níkdy neměl normální avatar.. Vždycky to byla nějaká směšná kravina... Tak trochu mě to vystihuje... (vtipálek):myslim:super Jasný! Jsem chtěl jen odlehčit čekání na Godota-Neona.... Citovat
KoudaK Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Původně zaslal: Hafity Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Hafity 2KoudaK: musíš se furt rejpat v tom rypáku? Kdo se má na to pořád koukat! Je to nechutný! Samozřejmě si dělám srandu.... :papa No když se ohlédneš do minulosti tak já níkdy neměl normální avatar.. Vždycky to byla nějaká směšná kravina... Tak trochu mě to vystihuje... (vtipálek):myslim:super No mě to čekání taky nedalo a našel jsem si další dobréj avatárek.... Takže nastala holt změna.. :-) Jasný! Jsem chtěl jen odlehčit čekání na Godota-Neona.... Citovat
Marcel505 Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Hafity Že by NE ON? Takže ona? Nebo někdo jinej.... NEOn... Cože? Neon je VYVOLENÝ ??? Citovat
Dundee Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Hafity Že by NE ON? Takže ona? Nebo někdo jinej.... NEOn... Cože? Neon je VYVOLENÝ ??? Nechme ho, ať nám to převypráví sám. Já bych v tom mohl udělat nějakou botu;) Citovat
buml Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 no po ty fotce co ma v PFkach si asi na vysvetleni este chvili pockame:D hlavne ze hlidal malyho (ou) jestli se mu (ji) nebude chtit ven:P Citovat
pipistrel Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 zdravim vsetkych, mam taku otazku (neviem ci to tu uz bolo niekedy, ak hej prosim o zmazanie) podla coho ste si vybrali meno co mate tu na klube. Citovat
winco Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 prezivky čo mi dali chalni ve škole a s ktoru som už vžity:D ako moje druhe meno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.