.mycTD Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: .mycTD no jasne: myc jako michal, TD jako stlaceny saze a tecka viz KoudaK. jen to neni kvuli jeho nokii, ale kvuli seznamu on-line clenu na forech. ja se v nich jinak neorientuju a zatim to funguje na vsech. No ten Michal mě napadnul taky, ale nějak mě nesedělo že by jsi byl MYCHAL:myslim:D:D:D:D asi jako Mýša Cože, no to je hrozný když to vidím napsaný :D:D no to je zase debata... pred chvili jsem videl v tescu koudaka, jak se snazi schovat za regal. praskac Citovat
KoudaK Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: .mycTD no jasne: myc jako michal, TD jako stlaceny saze a tecka viz KoudaK. jen to neni kvuli jeho nokii, ale kvuli seznamu on-line clenu na forech. ja se v nich jinak neorientuju a zatim to funguje na vsech. No ten Michal mě napadnul taky, ale nějak mě nesedělo že by jsi byl MYCHAL:myslim:D:D:D:D Tak asi na to holky letěj víc když řekne Mychal s tvrdým... Jak skovával za regál?? mě jen zmátla ta mikyna Alfa Romeo... Citovat
Péťa Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Jak se to dělá, že se bez domluvy setkáte v Tescu? Ještě k tomu touhle dobou... Citovat
KoudaK Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Původně zaslal: Peta Jak se to dělá, že se bez domluvy setkáte v Tescu? Ještě k tomu touhle dobou... Jednoduše... Hledám jar a místo toho najdu .mycTD . Citovat
Stifler Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Původně zaslal: KoudaK Jednoduše... Hledám jar a místo toho najdu .mycTD . A jakej je???Myslim na to nádobí... Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Peta Jak se to dělá, že se bez domluvy setkáte v Tescu? Ještě k tomu touhle dobou... Jednoduše... Hledám jar a místo toho najdu .mycTD . áááá maminka Koudaka dostane pod stromeček jar , to ses moc letos nepředvedl:D:D:D Citovat
.mycTD Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 ja kupoval panev pro mati qanocum. usmlouval jsem ji z cca 360,- na 229,-. to mi prijde jako slusnej deal i u tamanu, natoz v tescu:super Citovat
Stifler Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Peta Jak se to dělá, že se bez domluvy setkáte v Tescu? Ještě k tomu touhle dobou... Jednoduše... Hledám jar a místo toho najdu .mycTD . áááá maminka Koudaka dostane pod stromeček jar , to ses moc letos nepředvedl:D:D:D Jar???Vždyť ho přece nenašel.Jen nevim, jak chce .mycTD zabalit a odnýst pod stromeček. Citovat
Stifler Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 Původně zaslal: .mycTD ja kupoval panev pro mati qanocum. usmlouval jsem ji z cca 360,- na 229,-. to mi prijde jako slusnej deal i u tamanu, natoz v tescu:super Odkdy se dá v Tescu smlouvat??? :o Citovat
.mycTD Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: .mycTD ja kupoval panev pro mati qanocum. usmlouval jsem ji z cca 360,- na 229,-. to mi prijde jako slusnej deal i u tamanu, natoz v tescu:super Odkdy se dá v Tescu smlouvat??? :o asi tak od 23:00 pokladni byla zrejme dost zhulena, pac se celou dobu hlasite smala. a to ten byznis trval asi 10 minut:P Citovat
Pata Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 koulim se pod stolem, to je na me moc :potlesk:potlesk :D:D Citovat
KoudaK Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: KoudaK Jednoduše... Hledám jar a místo toho najdu .mycTD . A jakej je???Myslim na to nádobí... Jablečnéj a pít jsem ho nezkoušel. Pač řepou nemotá a hned přejde do fáze bolení hlavy... A na to jsem zvykléj po ránu a né hned po konzumaci.. A jak se s ním pracuje taky nevím.. A za druhé:po jaru se špatně říhá a dělám bublinky a ty na stropě nechávaj fleky.. [upravil dne 24/12/07 KoudaK] Citovat
Stifler Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: KoudaK Jednoduše... Hledám jar a místo toho najdu .mycTD . A jakej je???Myslim na to nádobí... Jablečnéj a pít jsem ho nezkoušel. Pač řepou nemotá a hned přejde do fáze bolení hlavy... A na to jsem zvykléj po ránu a né hned po konzumaci.. A jak se s ním pracuje taky nevím.. To by člověk neřekl, jak se může takhle "po ránu" skvěle pobavit... Škoda, že jdu ráno místo ke stromečku na celej den do práce... Citovat
KoudaK Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 Původně zaslal: .mycTD ja kupoval panev pro mati qanocum. usmlouval jsem ji z cca 360,- na 229,-. to mi prijde jako slusnej deal i u tamanu, natoz v tescu:super Jo? Já robota pro synovca z 249,90 na 199,90.... Citovat
Stifler Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: .mycTD ja kupoval panev pro mati qanocum. usmlouval jsem ji z cca 360,- na 229,-. to mi prijde jako slusnej deal i u tamanu, natoz v tescu:super Jo? Já robota pro synovca z 249,90 na 199,90.... Koukám, že všichni chodili ke stejný zhulený pokladní... a co máte na účtence???100 rohlíků místo pánve nebo robota?? :D Citovat
.mycTD Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: .mycTD ja kupoval panev pro mati qanocum. usmlouval jsem ji z cca 360,- na 229,-. to mi prijde jako slusnej deal i u tamanu, natoz v tescu:super Jo? Já robota pro synovca z 249,90 na 199,90.... taky jsi strhnul carovej kod a odmital prozradit, ze ktereho regalu jsi to vzal? oni jak uz tam maji vetsinu zbozi po jednom kuse, tak poznaji uplne h*vno:aut Citovat
KoudaK Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Peta Jak se to dělá, že se bez domluvy setkáte v Tescu? Ještě k tomu touhle dobou... Jednoduše... Hledám jar a místo toho najdu .mycTD . áááá maminka Koudaka dostane pod stromeček jar , to ses moc letos nepředvedl:D:D:D No neblbni... Máti dostane futrál a obsah jsem přelil do zavařovačky a ten dostane ségra... A když bude zítra volná teplá vapka tak si s obsahem ocáknu motor i auto a budu mít nejhezčí vánoce... Ségra počká,no... Citovat
KoudaK Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: .mycTD ja kupoval panev pro mati qanocum. usmlouval jsem ji z cca 360,- na 229,-. to mi prijde jako slusnej deal i u tamanu, natoz v tescu:super Jo? Já robota pro synovca z 249,90 na 199,90.... taky jsi strhnul carovej kod a odmital prozradit, ze ktereho regalu jsi to vzal? oni jak uz tam maji vetsinu zbozi po jednom kuse, tak poznaji uplne h*vno:aut Ne neměli ho v registru pokladen a tak mi tam namarkovala jakousi Marvel propisku co tam někdo nechal předemnou... Citovat
.mycTD Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 marvel? za dve kila bych to tipoval spis na heryho potra:o predemnou borec odesel s prazdnou, takze me nemeli co namarkovat. odmitla mu prodat krabku cigaret, at prej prestane kourit. u toho se taky hlasite smala:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.