Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nicky....??? / Jak vznikl váš nick,aneb podle čeho jste ho vybrali

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: .mycTD

no jasne:

myc jako michal, TD jako stlaceny saze a tecka viz KoudaK. jen to neni kvuli jeho nokii, ale kvuli seznamu on-line clenu na forech. ja se v nich jinak neorientuju a zatim to funguje na vsech.

No ten Michal mě napadnul taky, ale nějak mě nesedělo že by jsi byl MYCHAL:myslim:D:D:D:D

asi jako Mýša :D:super

Cože, no to je hrozný když to vidím napsaný:o

:D:D:D

no to je zase debata...

pred chvili jsem videl v tescu koudaka, jak se snazi schovat za regal. praskac :D

Odesláno

no jasne:

myc jako michal, TD jako stlaceny saze a tecka viz KoudaK. jen to neni kvuli jeho nokii, ale kvuli seznamu on-line clenu na forech. ja se v nich jinak neorientuju a zatim to funguje na vsech.

No ten Michal mě napadnul taky, ale nějak mě nesedělo že by jsi byl MYCHAL:myslim:D:D:D:D

Tak asi na to holky letěj víc když řekne Mychal s tvrdým...:D Jak skovával za regál??:o mě jen zmátla ta mikyna Alfa Romeo...

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Jak se to dělá, že se bez domluvy setkáte v Tescu? Ještě k tomu touhle dobou...

Jednoduše... Hledám jar a místo toho najdu .mycTD .:D

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

áááá maminka Koudaka dostane pod stromeček jar , to ses moc letos nepředvedl:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

áááá maminka Koudaka dostane pod stromeček jar , to ses moc letos nepředvedl:D:D:D

Jar???Vždyť ho přece nenašel.Jen nevim, jak chce .mycTD zabalit a odnýst pod stromeček. :D:aut

Odesláno

ja kupoval panev pro mati qanocum. usmlouval jsem ji z cca 360,- na 229,-. to mi prijde jako slusnej deal i u tamanu, natoz v tescu:super

Odkdy se dá v Tescu smlouvat??? :o :o :o:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

ja kupoval panev pro mati qanocum. usmlouval jsem ji z cca 360,- na 229,-. to mi prijde jako slusnej deal i u tamanu, natoz v tescu:super

Odkdy se dá v Tescu smlouvat??? :o :o :o:potlesk

asi tak od 23:00 :D

pokladni byla zrejme dost zhulena, pac se celou dobu hlasite smala. a to ten byznis trval asi 10 minut:P

Odesláno

A jakej je???Myslim na to nádobí... :D

Jablečnéj a pít jsem ho nezkoušel. Pač řepou nemotá a hned přejde do fáze bolení hlavy... A na to jsem zvykléj po ránu a né hned po konzumaci.. A jak se s ním pracuje taky nevím..:myslim

A za druhé:po jaru se špatně říhá a dělám bublinky a ty na stropě nechávaj fleky..

[upravil dne 24/12/07 KoudaK]

Odesláno

A jakej je???Myslim na to nádobí... :D

Jablečnéj a pít jsem ho nezkoušel. Pač řepou nemotá a hned přejde do fáze bolení hlavy... A na to jsem zvykléj po ránu a né hned po konzumaci.. A jak se s ním pracuje taky nevím..:myslim

To by člověk neřekl, jak se může takhle "po ránu" skvěle pobavit... :D Škoda, že jdu ráno místo ke stromečku na celej den do práce... :(

Odesláno

Jo? Já robota pro synovca z 249,90 na 199,90.... :D

Odesláno

Koukám, že všichni chodili ke stejný zhulený pokladní... :D a co máte na účtence???100 rohlíků místo pánve nebo robota?? :D :D :D:myslim

Odesláno

taky jsi strhnul carovej kod a odmital prozradit, ze ktereho regalu jsi to vzal? :o

oni jak uz tam maji vetsinu zbozi po jednom kuse, tak poznaji uplne h*vno:aut

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

No neblbni... Máti dostane futrál a obsah jsem přelil do zavařovačky a ten dostane ségra... A když bude zítra volná teplá vapka tak si s obsahem ocáknu motor i auto a budu mít nejhezčí vánoce... Ségra počká,no...

Odesláno

taky jsi strhnul carovej kod a odmital prozradit, ze ktereho regalu jsi to vzal? :o

oni jak uz tam maji vetsinu zbozi po jednom kuse, tak poznaji uplne h*vno:aut

Ne neměli ho v registru pokladen a tak mi tam namarkovala jakousi Marvel propisku co tam někdo nechal předemnou...

Odesláno

marvel? za dve kila bych to tipoval spis na heryho potra:o

predemnou borec odesel s prazdnou, takze me nemeli co namarkovat. odmitla mu prodat krabku cigaret, at prej prestane kourit. u toho se taky hlasite smala:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...